Şimdi Ara

bu pc nin sorunu neee :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar iyi değilmi sizce? hayvan gibi kasıyor açılışta kapanışta açılışta kendine gelemiyor arada inanılmaz kastırıyor dodnuyor sorun ne olabilir ?
     bu pc nin sorunu neee :S bu pc nin sorunu neee :S

• Up
  • Bilgisayarında virüs-malware olabilir. Combofix kullanmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddsmurat -- 10 Temmuz 2015; 1:51:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya yeni format attım bide kardeş acama hard disktemi sıkıntı var bi arada bad sector olmuştu şimdi 4-5 tane kaldı ?
  • Evet büyük ihtimal hdd de sıkıntı olabilir. Benim eski pc de böyle olmuştu hdd den kaynaklanıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki çözüm ne arkadaşlar hdd bakımı yapan biyer varmı yada arıza tespiti ?
  • Ekran kartın dahili ise düzgün oyun oynatmaz ama ssd al windows kur hızlanır.
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    alperen ekran kartı dahili sanırım laptop çünkü , ssd ne bu arada ?

EDİT// ssd hard diskmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8atahan -- 10 Temmuz 2015; 2:27:42 >
  • SSD, harddiskin çok daha hızlısı, ama fiyatları biraz uçuk. Google'den detaylarını araştırabilirsin. Ekran kartının ne olduğuna gpu-z programıyla bakabilirsiniz.
  • peki , bu ssd leri aldıktan sonra windowsu bunamı kurayım harddsike kurar gibi :?

Bu arada ekran kartı değişmedim pc yi aldığımdan beri leptop amd ve intel :?

hp pavilion g6 1307-et
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8atahan

peki , bu ssd leri aldıktan sonra windowsu bunamı kurayım harddsike kurar gibi :?

hp pavilion g6 1307-et

Dostum 2.5inç ssd yi alıp hdd nin yerine takacaksın. Ama laptopunun garantisi varsa hdd yerini açtığın için garantiden çıkabilir. Sonra normal boş bir hdd ye windows kurarmış gibi windows kuracaksın. Bu arada mesajımı alıntılayıp cevap yazarsan bana yazdığın hakkında bilgi gelir ;) Tabii ssd oyun performansına etki etmez ama bilgisayarın hızlı açılıp kapanır kendi bilgisayarında dosya kopyalama yapıştırma vb. işlemler hızlı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myalperen

quote:

Orijinalden alıntı: 8atahan

peki , bu ssd leri aldıktan sonra windowsu bunamı kurayım harddsike kurar gibi :?

hp pavilion g6 1307-et

Dostum 2.5inç ssd yi alıp hdd nin yerine takacaksın. Ama laptopunun garantisi varsa hdd yerini açtığın için garantiden çıkabilir. Sonra normal boş bir hdd ye windows kurarmış gibi windows kuracaksın. Bu arada mesajımı alıntılayıp cevap yazarsan bana yazdığın hakkında bilgi gelir ;) Tabii ssd oyun performansına etki etmez ama bilgisayarın hızlı açılıp kapanır kendi bilgisayarında dosya kopyalama yapıştırma vb. işlemler hızlı olur.

Anladın teşekkür ederim , peki laptop ekran kartı yükseltme şansımız varmı ? bide harddiske kursam sıkıntı olurmu ( 1 T WD elements)

• Laptop için ekran kartını yükseltemezsiniz. O sadece çok üst düzey laptoplarda oluyor ekran kartı slotu olan. Normal laptoplarda anakarta gömüşü geliyor. Wd elements dediğiniz harici hdd galiba. Harici hdd'ye windows kurmayı hiç denemedim onu bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Virüs programı yüklüyse kaldır
    2-Bilgisayara temiz windows kur
    3-SSD ve RAM takviye et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.