Sanki kasti yapmış gibi tereddüt etmeden kırmızı verdi
Net Kırmızı bence.
kelin ayagını kırıyomuş
Bence de net kırmızı.
Adamın ayağı kırılırmış Allah korusun.
Bilerek yapsa oyuncunun ayıbıdır ama kontrolsüz harekete girebilir ve de az daha adamın ayağı kırılıyormuş. Çok fena yani.
bencede kırmızı.
Bu pozisyonun kastisi falan olmaz,adamın direk bileği kırılabilirdi,böyle kartlar verilerek oyuncuların dikkatli olması sağlanıyor işte.
nedense hep bizde dikkatli olması sağlanıyor. papila diye hödül çıkıyor bizim takımın üzerinde uyguluyor tüm kartları. gökhan gönül kranponuyla tepiyor birşey verilmiyor. dünyanın her yerinde o tekmeye kırmızı gösterirler. verilmez diyen hiç maç izlememiştir.
nedense hep bizde dikkatli olması sağlanıyor. papila diye hödül çıkıyor bizim takımın üzerinde uyguluyor tüm kartları. gökhan gönül kranponuyla tepiyor birşey verilmiyor. dünyanın her yerinde o tekmeye kırmızı gösterirler. verilmez diyen hiç maç izlememiştir.
Ona kırmızı verilmedi diye buna da mı verilmemesi lazım ?
Bu ligdeki hakemlere göre gayette verilmez.Nelere faul bile çalmıyolar ne kırmızısı?!
quote:
Orijinalden alıntı: Orbjk
Bu ligdeki hakemlere göre gayette verilmez.Nelere faul bile çalmıyolar ne kırmızısı?!
Nasıl mantık bu ya ? Akıllanmalı artık futbolcular, çok sert giriyorlar.
Sadece beşiktaşlı futbolcuları akıllandırmaya çalışıyolar sanırım.Elimde bu sezonun bi arşivi olsa sana net kırmızılık sayısız pozisyon gösteririm
quote:
Orijinalden alıntı: Owl City.
quote:
Orijinalden alıntı: Orbjk
Nasıl mantık bu ya ? Akıllanmalı artık futbolcular, çok sert giriyorlar.
Kesinlikle kırmızı kart.
kesinlikle kırmızı. dikkatli olması lazım oyuncuların. sakatlık çıkabilir.
ama mesela burdaki kırmızı değil.
burda oyuncu topa müdahale etmek isterken ayağı biraz fazla kalkmış. siyah beyazlı rakip takım oyuncusuda bunu kullanarak faul aldırmaya çalışmış.
hakemin bunları iyi süzmesi lazım. iki pozisyonda da hakem iyi iş çıkardı.
Kırmızı kart doğru ama aynı tarz hareketler çoğu zaman görülmezden geliniyor. Bu kartların bir standartı olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deus
Kırmızı kart doğru ama aynı tarz hareketler çoğu zaman görülmezden geliniyor. Bu kartların bir standartı olması lazım.
Bu dediğini şöyle algılıyorum, bunu da görmezden gelsen ne olacak. Kartın haklı olduğunu sen de söylüyorsun ama ondan sonraki cümlende de yan çiziyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: .Runaway.
quote:
Bu dediğini şöyle algılıyorum, bunu da görmezden gelsen ne olacak. Kartın haklı olduğunu sen de söylüyorsun ama ondan sonraki cümlende de yan çiziyorsun.
Yukarda söylediğim gibi
Kırmızı kart doğru , Ama haftaya benim oyuncuma aynı tarz hareket yapılırsa (Çünkü yapılıyor) Kırmızı kart görmek isterim yada hiç kimseye gösterilmesin , Siz yanlış anlamışsınız.
quote:
Aurelionun kırmızısı doğruydu ama Anadolu takımları her maçta bunda 3-4 kere yapıyor bir şey diyen yok. Bu Kasap zihniyeti olduğu sürece TSL den bir bok olmaz. Uefaya Konyanın,Sivasın,Bucanın maçlarını izletsek üyeliğimizi reddederler.
quote:
quote:
quote:
Yukarda söylediğim gibi
Kırmızı kart doğru , Ama haftaya benim oyuncuma aynı tarz hareket yapılırsa (Çünkü yapılıyor) Kırmızı kart görmek isterim yada hiç kimseye gösterilmesin , Siz yanlış anlamışsınız.
2. mesajnıda daha iyi ifade etmişsin tamam.
quote:
quote:
quote:
quote:
Yukarda söylediğim gibi