Şimdi Ara

Bu Priestim İş GöRürMü ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani exp kkascam +8 set ve +7 ii yeter..

iyimi sizce exp kasmak için bide şunu ii kac str di ?
  • ex kasmak için bu itemler iyimidir
  • tabikide iyidir yeter bana göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: Satriykon

bak benim arkadaş 0 dan priest 80 e kastı 4 ayda tek başına itemlerni sayıyım sana görev chitinleri +7 plate shield reduce +5 mace hani görevden alınan bitek platinlen gelen cashlerden gögüslük aldı geri kalan kafalığı satıp her ay pot parası yaptı ve şuan 80 lvl

onu 70 lik asaslar rahat alır ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberKiss

quote:

bak benim arkadaş 0 dan priest 80 e kastı 4 ayda tek başına itemlerni sayıyım sana görev chitinleri +7 plate shield reduce +5 mace hani görevden alınan bitek platinlen gelen cashlerden gögüslük aldı geri kalan kafalığı satıp her ay pot parası yaptı ve şuan 80 lvl

Ardreamciler bile keser onu

• +60 Kasacaksan mutlaka int ol derim bütcenin yettigince citin set ve eline ds dol v.s kalkan almaya caliş. mutlaka bdw lere gir 70 lwl oldugunda 45 lwl border car kas hem lwl 70 charin ile +70 eslant ft sine katilirsin hem de 45 lwl lik charinla bdw lre katılırsın fazlasıyla kâr yaparsin . en güzel para kasma yöntemi bence onlar ^^
  • üstü chitin yaparımda takılar olmuyucak dol +2+3 olcak strde +8 set +7 ii ve yavaş yavaş takılara gircez
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyRevival

quote:

quote:

arkadaşlar lwl yeni tabikide alır kendinize göre yorum yapmayın..!!

Ardreamciler bile keser onu

arkadaşlar ben size ex kascam diyorum bi adamın lwl 1 yeni başladım daha kasamadm bile internette sorun war lwli bilmiyorsunuz anreamcılar keser diyorsunuz

Şimdi ben size bu itemler ex için iyimidir dedim cogu evet dedi Anreamda townda buflada Np alınmıyormu Priest oLarak dalmama gerek bile olmuyor 5 sn de pt başkanı oluyorsun ? sorum bu şimdilik...

• iyidir ex için int ol derim yinede ardreamde tek yersin ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

iyidir ex için int ol derim yinede ardreamde tek yersin ama.

saol ama kendim zevk için priest oLcam Anreamda buf oLcam townda buf dalmama gerek warmı ki ?
  • iş görmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

iş görmez

neden bi ex için bence ideal takılar yok demdim takılarda oLcak anreamm townda dalmıcam hem buff dalmama gerek yoK..
  • benim anlamadığım madem np kasarken townda oturucaksın niye bp yapmaya çalışmışsın charı int pri olursun abanırsın defansa hp ye akşama kadar oturursun.. bu haliyle iş görmez bence kolay gelsn yine de..

edit: bu arada char iş görür mü diye soru soruyosun, iyi diyenlere onay veriyosun, kötü diyenlere bence iyi diyosun.. nereye varıcaksın böyle merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhereismyMind? -- 29 Eylül 2008; 16:35:58 >
  • expini kasarsın itemlerin sorun cıkarmaz expde ama 60dan sonra don int pri ol expe dewam etceksen yoksa cook yatarsın cook
  • arkadaşlar daha cok ex kascam zamanın cogu ex lwl 60+ kascam anreamdada Boş zamanlarımda geçircem yani bu itemlerle sorum bu yani anreamdada oturcam o yeter bana...İntci oLmamamda ZevKine Kasmak işte bana göre bi intçi +5 dol ve +7 chitin set olmadan oLmaz bnim param şuan +2 +3 dol ve +7 chitin sete yetiyor takıların cogu görev takısı Olcak.....
  • quote:

quote:

İnsan sorunlu olmalı 80e kadar öyle kasıyosa
    Hergün ftlere girse 4 ay boyunca zaten 30gb kasar shell set +7 lobo/lycaon hammer +7 ds alır en azından

• quote:

Orjinalden alıntı: l ®aP l

quote:

quote:

İnsan sorunlu olmalı 80e kadar öyle kasıyosa
    Hergün ftlere girse 4 ay boyunca zaten 30gb kasar shell set +7 lobo/lycaon hammer +7 ds alır en azından

Ben 80 e kadar öyle kascam demedim zaten cok zaman alır..Cogu ex oLcak oda Zevk işi...Ve ben ne yazdıgıma dikkat ediyorum sorunlu değilim...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.