Şimdi Ara

Bu Priestim İş GöRürMü ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: PiCiSs0

quote:

Orjinalden alıntı: HolyRevival

quote:

Orjinalden alıntı: CyberKiss

quote:

Orjinalden alıntı: Satriykon

bak benim arkadaş 0 dan priest 80 e kastı 4 ayda tek başına itemlerni sayıyım sana görev chitinleri +7 plate shield reduce +5 mace hani görevden alınan bitek platinlen gelen cashlerden gögüslük aldı geri kalan kafalığı satıp her ay pot parası yaptı ve şuan 80 lvl

onu 70 lik asaslar rahat alır ama

arkadaşlar lwl yeni tabikide alır kendinize göre yorum yapmayın..!!

Ardreamciler bile keser onu

arkadaşlar ben size ex kascam diyorum bi adamın lwl 1 yeni başladım daha kasamadm bile internette sorun war lwli bilmiyorsunuz anreamcılar keser diyorsunuz

Şimdi ben size bu itemler ex için iyimidir dedim cogu evet dedi Anreamda townda buflada Np alınmıyormu Priest oLarak dalmama gerek bile olmuyor 5 sn de pt başkanı oluyorsun ? sorum bu şimdilik...

Bi bak bakim ben hangi cevaptan alıntı yaparak ardreamciler bile keser demişim . Ama zahmet edip okumadığın için..

Birde bu saçma konuyu hala up lorsun iş yapar veya yapmaz sana baglı kas ve gör biz burda yapar veya yapmaz diyince ne değişecek !

• arkadaşım ben burda daha cok bilgi toplayıp ilerde neler olcagını ögrenmek istiyorum...sen orda anreamciler bile keser demişsin bende daha yeni accam dedm...o yüzden size iyi mi olcak dedim hatta üstüne ex kascm anream cok fazla kasmıcam dedim...sen orayı zahmet edip okumadıgın için !!

edit:n yi m yazmısm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PiCiSs0 -- 2 Ekim 2008; 22:07:33 >
  • Ya ben satriykonun söylediği çara dedim sen hala...
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyRevival

Ya ben satriykonun söylediği çara dedim sen hala...

Az ÖnceKi Laf Kimeydi..
  • Bence Bi Ex İçin ideal pt de buf ve heal yapsan bile yetiyor.Anreamda otursam buf atsam Np oLur demişsin,Anreamda Priestin Önemi Çok Fazla bi buf atsan bile yetiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.