Şimdi Ara

Bu Priestim İş GöRürMü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar priest kasıyorum..(Daha Fazla Ex Kasıyorum) Pathosda oynuyorum strciym Priestin eLinde +7 ii +8 set war bide mp hp 75 +1 uniq item ve gerisi +9 str bufcudur.Bu Priest İşe yararmı ve iyimidir...

(Bakan YorumLasın Lütfen)

• Ne için kasıyorsun Ardream mı Cz mi +9 Str leri sat 1-2 tane +10str al geri kalanını görev takısı kullan. Bütçen yoksa tabi varsada az buz DR +0 çek
  • AnLamadn sen Daha FazLa Ex Kasıyorm adamım şuan 50 Lwl Anream Pek Kasmıcam
  • yorumlar 0
  • hiç bi iş yapamazsın çöp o itemler.
  • Bencede hiç iş yapmaz ben pathosda ardreamcıyım dolle geziom bp gene kesiolar 2 kişi çöktümü10 yıllık player ol kaçamıon
  • ayaklı np..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheodoreBagwell

ayaklı np..

katılıyorum tek bilemedin 2 atarlar
  • konuya bakmadan sallıyorsunuz anream yapcam demedimki heralde bende biliyorum kesceklerini ben ex kascam dedim daha fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: PiCiSs0

konuya bakmadan sallıyorsunuz anream yapcam demedimki heralde bende biliyorum kesceklerini ben ex kascam dedim daha fazla

exp kasıcaksn ıtem onmlı deıl prestte.. serı buf und ac at herturlu partyede kasrsn..
  • quote:

Orjinalden alıntı: IIC4SHII

hiç bi iş yapamazsın çöp o itemler.

bu itemler çöpmü ? 275 m ye ii +8 set 125 m sen daha oyunu bilmiyorsun galiba
  • quote:

quote:

Iron Sette 50gb o olmadan bişi yapamazsın
    Bu arada Allyde 5m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 26 Eylül 2008; 16:28:26 >

• quote:

quote:

O itemlerle anca 2 server maradon'da artistlik yapan adamlardn olursun
  • unıqe item olmadan bişi yapamassın.Ama exp kasmanda zorlaşcak ilerde.60+ da paramuna gircen ozman napcaksın paramun sana 500 600 vurunca.Canın zaten az olcak.Bence bp ile solo kasılabılır dts de flan ama ilerde paramuna gırme ihtiyacı duycan o yuzden bp ile exp kasılmaz.İi yi ve +8 seti flan satıp ınt ol derim.Ds dol chıtın set gorev takıları falan yeter sana.
  • PRİEST İLE EX KASMAN İÇİN İTEM YAPMANA PEK GEREK YOK.AMA BEN TEK TABANCA TAKILIRIM DİYOSAN GAYET İYİ İTEMLERİN.DİREK 50'YE KASMAN YANLIŞ OLMUŞ AMA.42-45 ARASI 1 AY FALAN BDW'DE NP KASSAYDIN İYİ OLURDU.60'A KADAR EX İŞİ KOLAY ZATEN.AMA ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ İLERDE BİŞİ DÜŞÜNÜYOSAN SAĞLAM İTEMLERİN OLMASI LAZIM.

• bak benim arkadaş 0 dan priest 80 e kastı 4 ayda tek başına itemlerni sayıyım sana görev chitinleri +7 plate shield reduce +5 mace hani görevden alınan bitek platinlen gelen cashlerden gögüslük aldı geri kalan kafalığı satıp her ay pot parası yaptı ve şuan 80 lvl
  • int yaparsam böle olcak +7 chitin set takılar görev takısı(yavaş yavaş hp mp defance)ve +5 dol veya +6 dol alabiliyorum bunlarla int mi priest kuruyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: l ®aP l

quote:

quote:

O itemlerle anca 2 server maradon'da artistlik yapan adamlardn olursun

bu sana kalmamış bir şey

• Exp mi kasacaksın ben Ardream yapacaksn sanmıştım exp kasmak için iteme ihtiyacın fazla yok bi gryphon yeter
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.