Şimdi Ara

BU PROBLEMI COZENE HELAL OLSUN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 aydır ağa bağlanamıyorum. Bağlanmak için her seferinde wifi driverını kaldırıp yuklemem gerekiyor. Sorun ağa bağlandıgımda 2 adet tanımlanmış ağ bulunması. Örnek wifi ag adım " KABLOSUZ " fakat benim bağlantılarıma baktığımda "KABLOSUZ" VE "KABLOSUZ 1" adında iki ağ tanımlanmış. Wifi sürücüsünü kaldırıp yükledigimde sorun sadece kapatana kadar cozuluyor ama kapatıp açtıgımda devam ediyor. Sistemim windws 7 - Modemim Airties rt211..
    Ayrıca diger notebook da da aynı sorun olusuyor onunda sistemi windws 7

Yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portscaner -- 13 Şubat 2011; 21:41:22 >

• İki tane ağ kurmuş olamazmısın birini sil öyle dene
  • Bu iki ağda bulunduğun yerde erişilebilir durumdaysa ağın birini "otomatik bağlan" diğerini ise "elle bağlan" ayarlarını yap. O şekilde kullanmayı dene.

ya da bağlanamadığında o bağlantının "bağlantıyı kes" düğmesini tıklayıp diğerinde "bağlan"ı tıkla. Öyle dene.
  • Wifi iki ag gormuyor baglandıgında iki ag tanımlanıyor...ne yaptıysam olmadı
  • evet portscaner dediği benimde başıma gelmişti. daha 1 ay önce. bendeki işletim sistemi windows 7 starter oradada aynı portscaner ın anlattığı gibi yayında tek isim görüyorsun ama baglandığında iki tane cıkıyordu. sanırım bu Airties modemle alakalı bir şey. ben şu an başka bir modem kullanıyorum bu sorunu yaşamıyorum.
  • Ben işyerimde interneti Airties modem üzerinden kullanıyorum. Sinir krizleri geçiriyorum hergün. Şifresini bildiğim diğer kablosuz ağlara sorunsuz bağlanabiliyorum ama Airties'a şifresini bildiğim halde bazen bağlanamıyorum. Şiddetle uzak durmanızı öneriyorum bu markadan..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaslar "hat mesgul" ne demek
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.