Şimdi Ara

BU PROGRAM HAKKINDA LÜTFEN YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese selamlar. İlk defa buraya üye oldum mağarandan ne zaman çıktın diye sormayın :( eğer konu yanlış yerdeyse özür diliyorum

Ya bu arkadaşlar şöyle birşey yapıyolar drone olmadan drone görüntüsü gibi yani Google Earth Studio üzerinden aldıkları arazi görüntülerini 3D şekilde yapıyorlar.

seslendirme ve after effect üzerinden yapılan işaretleme konusunda sıkıntı yok onu yapıyorum ama bu 3D çevirmelerini bulamadım. Blender,3d max falan denedim ama blender programında Türkiye deki yerler 3D olarak çıkmıyor lütfen yardım.

• Sokaktaki herşeyin tam 3d olarak sunulması dünyada çok az yerde var,

dolayısıyla ilk videonuzdaki binaları, ağaçları ve hareketli denizi, kendileri yapmışlardır.

1-Google earth studio'dan, json dosyası ile birlikte Export,

2-blender 3d'ye "earth stdio" eklentisiylen beraber Import,

3-GE studio üzerinde işaretlemiş olduğun noktalar yardımıyla, blender 3d içinde modelleme > render.

Şu videoda detaylı anlatıyor,

Burada zaman alacak olan, bina, ağaç, işaret vb 3d nesnelerin eklenmesi olacak.

• Video başındaki google earth pro pc yazılımı kısmını yapmana gerek yok,

rotayı bir 3d boruya dönüştürmüş adam, direkt GE studio'dan başla.

• Ayrıca, osm haritadaki görünen 3d kutu evleri, yolları almak için blender osm eklentisi var,

şu video, biraz karışık, bazı yerlere üye olup 4 iban uzunluğunda şifre edinip, bunu blender eklentisine yapıştırmak gerekiyor

Bence osm binalarıyla uğraşma kendin yap, kaplamasız dikdörtgen binalar gelecek, fazla işine yaramayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 26 Eylül 2024; 11:0:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.