Bildirim
BU PROGRAM KAÇMAZ En detaylı idlib değerlendirmesi ;Yılmaz özdil, Emre Kongar, Türker Ertürk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Programın tekrarını mutlaka izleyin arkadaşlar.Emekli tuğamiral Türker Ertürk fena bombaladı hükümeti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk bölümü kaçırdım 1 saatten beri izliyorum en doğru bilgiyi ve eleştiriyi herzamanki gibi tele1 yapıyor
TÜRKER Ertürk ü dinledim ben de soluksuz
Bunu sanirm yutup a atarlar bende izlemek istiyorum boyle bir bilgi icin tesekkurler arkadslar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Youtube attılar her programı atıyorlar zatenquote:
Orijinalden alıntı: gorkem0707
Bunu sanirm yutup a atarlar bende izlemek istiyorum boyle bir bilgi icin tesekkurler arkadslar
Konuyu güncelledim
-
-
iyide bu programda konuşulanları dinleyip anlamak için iq lazım çalışan beyin lazım.
şimdi bu altyapı yoksa izlemezler izleselerde anlamazlar hatta gelip buraya abuk sabuk yazarlar
içim yanıyor sızlıyor. çok güzel bi ülkemiz çok güzel insanlarımız var aslında ülkenin içine bildiğin sıçtık, güzel insanlarımız da hepsi mutsuz. -
bu konu tutmamış
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İlk bölümü kaçırdım 1 saatten beri izliyorum en doğru bilgiyi ve eleştiriyi herzamanki gibi tele1 yapıyor
|
Programın tekrarını mutlaka izleyin arkadaşlar.Emekli tuğamiral Türker Ertürk fena bombaladı hükümeti
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X