Şimdi Ara

Bu Resimdeki Kral değilmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit :Resimleri bi alttaki mesaja taşıdım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend79 -- 26 Nisan 2006; 11:11:33 >

• evt
  • ne yani kral merchant kuramaz mı??
  • Pardon ilk mesaj olmadı. Reklama takıldı düzeltemedimde. Özür dilerim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend79 -- 26 Nisan 2006; 11:10:53 >
  • Kurmuş zaten resimde görüyosun. Demekki kurabiliyomuş... Ben kralı ilk kez gördüm oda tezgahta denk geldi. İlginç bulduğum için paylaşmak istedim. Polemik yada tartışma yaratmak için açmadım topiği.
  • belki paraya ihtiyacı var
  • dante her zman pazar kuruyor iyide onun kral olması bişi değiştirmez yani DANTE_ yine aynı DANTE_
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dayı, bu ne ya?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Huylu huyundan vazgeçmez :) Ama bence Bi kralın pazarda tezgahın arkasında değil önünde durması gerekir. İmaj zedelememek lazım...
    quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

dante her zman pazar kuruyor iyide onun kral olması bişi değiştirmez yani DANTE_ yine aynı DANTE_
  • hangi server bu bakim ?
  • xigenon...
  • Peki fiyatlar nasıl ucuza mı satıyor? :)
  • Mesaj attım krala yakışmaz dedim sen napıyosun dedim :) Bozdu pazarı garibim :)
  • dimi ama yan Char acsin onunla satislari yapsin
  • YAV BEDAVADAN ISLERLE UGRASIONUZ
  • Nie bea adam kral die ondan almak isteyen bi çok kişi çıkar. En azından dupe olmaz herlade. Ya da adamda karizma olur bak bu staffı danteden aldım die
  • valla benim garibime gitti satış yaparda merchanttan satılacak şeyleri bulundurması garip satsa satsa en fazla 1 milyarlık mal satat adam sabah akşam boss dm felan kesiyodur herhalde
  • Valla tezgahında 5 tane mal vardı. Bitene unique staff 4 tanede rogue chitin shell vardı +6 +5 falan. Fiyatlara baktım 700-900M arasıydı. Sonra mesaj attım yakışıyomu senin gibi kral olmuş birine pazarda mal satmak dedim :) Bozdu pazarı gitti. Savaş var adam pazarda mal satıyo :)
  • Bence Dante_ dupe yapmıştır ondan beklenir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Komutan_Logar

Bence Dante_ dupe yapmıştır ondan beklenir

bencede

• evt kral o da dante ne yaf
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.