Şimdi Ara

Bu rezil insanlardan biktik artik!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
5
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
303 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkeyi DİNGONUN ahırına çevirenler utansın!!!

Bu tarz mahlukatı musallat edenler ta kendileri!!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gosHawk. kullanıcısına yanıt
    Senin şahin kaç model?
  • ERG81 E kullanıcısına yanıt
    Sosyolojik bir gerçekliği çok güzel bir şekilde ortaya koymuşsunuz,tebrik ederim.

• Insan belli bir yastan sonrq kaldiramiyor bazi seyleri.

Bunlari yapanlar sa beyinsizdir zaten. Doverek bike egitilmez. Kopegi egitirsin bu tipleri asla egitemezsin.

Hukumet el atsin sacma sapan ordan burdan vergi alacagina. Kes trafik cezalarini kes bunlara cezalarini emniyet seridine girene,kirmizida gecene altindan kalkilamayacak cezalar kes. Bak nasil oluyor.

Kopekten degersizler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 13 Eylül 2018; 14:20:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence konvoy yaparak yada magandalıkla toplum huzurunu bozanlara tutulan tutanak nedeniyle askerlikleri 1 ay uzasın bakalım o ''askerliksever'' vatanseverler bir daha gürültü yapıp milleti rahatsız ediyor mu...
  • EmperorMan kullanıcısına yanıt
    Hayatın boyunca kendi yalnız ve ezik dünyanda ki ezilmişliğin ve işe yaramazlığını millete hakaret ederek kapatmaya çalışan gereksiz bi boşluksun.
    Senin gibi sütoğlanlarla klavyede laf dalaşına girmicem.

Hadi uza bakalım.
  • EmperorMan kullanıcısına yanıt
    Hani la askerliğini sessizce yapıp gelmiştin? :D

Şu forumdaki sahtekar sütoğlanları beni benden alıyor arkadaş!

Bu rezil insanlardan biktik artik!!!Bu rezil insanlardan biktik artik!!!

• Bu ülkede kendini vatansever sanan o kadar terörist ve vatan haini var ki... Mesela devletin trafolarına "CCC" veya göktürk harfleriyle bir şeyler yazdı diye kendini vatansever görür ama asıl yaptığı kamu malına kasten zarar vermek. Vatanseverlik şekilde değil gönülde oluyor.

• Düğün ve asker konvoyları çok tehlikeli. Arkadaşım taksici. Doğuma müşteri yetiştirirken anayolda konvoya denk gelmiş. Herkesn başına gelebilir o korna sesleri arasında derdini en öne kadar nasıl ileteceksin. Acil bir çok durum olabilir çıkıp laf etsen sana saldırma ihtimalleri de çok yüksek. (asker konvoyunda şahit oldum yok yere hepsi birden durup adama çullandı) Abartmıyorum kimse arkasına bakmıyor gürültü de malum ambulans gelse konvoyu aşana kadar ciddi vakit kaybeder. Yurtdışında olan araçlara el koyma ceza kesme olayında bazı mallar biz türküz yine olsa yine yaparız demeyi de başarmışlar. Türklerde böyle medeniyetsiz davranışlar yok nerden gördüler kim başlattı bilmiyorum. Allah bizim belamızı bunlarla veriyor. Tek eğlencesi araba kullanmak olan tek sosyalliği sağda solda adapsızca içmek olan insanların işi bu işler.

• Bu şey her mahallede var bu yıl iyice azdılar çünkü polis gerçekten birşey yapmıyor yapınca bir cezasıda yok içişleri bakanının çok işi var herhalde bir türlü sıra gelmiyor bunlara
  • cam filmi yasağı gelince sabah akşam bağıran tipler bunlarla aynı kafada değil mi zaten?
    o yüzden devlet kurumlarına boşuna şikayet ediyorsunuz bi sonuç çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERG81

Ben artık kızamıyorum bile...

Düşünsene eziksin, hayat sana hiçbir şey vermemiş, ne bir yurt dışı görmüşsün, ne iyi bir şirkette iyi bir pozisyonda çalışmışsın, ne iyi geliri olan bir mesleğin olmuş... Hiç birisi yok...

Dandik bir semtte, cebinde akbil parası olmayanların "Abbiii kralsın, raconsun, abiii reissin" demelerinden başka hiçbir şeyin yok egona hitap eden. İte kaka dandik bir araç almış, iyisine 150 lira para vermek yerine, 35 liraya dandik arabayı almışsın, üzerine sanayideki abilerine yalana yalana en ucuzundan LPG takan yer bulup, 3 liralık LPG doldurup ancak yanlayabiliyorsun. Kısmet işte 3 kuruş daha bulursan jantlarını değiştirir, lastiklerini değiştirirsin, araban daha spor sanarsın.
    Ama ışıklarda yanına 150 liralık araba geldi mi, için gider, sürücüsüne diş bilersin. Halbuki bilmezsin ki o sürücü sabah akşam çalışır, senin gibi oto-sanayilerde, nargile kafelerde boş beleş gezmez. Hayatın bu kadar basit ve aciz... Bundan ibaretsin.. Silahla kurşun atabilmekte aynı acziyeti bağırıyor.

En büyük sosyal aktivitende diriliş miriliş tarzı, kurtlar vadisi tarzı diziler izleyip hayatın sana koyduğu tokattan, hayatın seni düşürdüğü acziyetten bu diziler sayesinde az da olsa intikam aldığını sanıyorsun. Ve ancak korna öttürüp lastik yanlama sesi çıkartarak silik olduğun dünyada acınılası şekilde "bende varım" diyebilmeye çalışıyorsun...

Beyler kimse kusura bakmasın ama 16 yıl önce bu profil %2-3 iken artık %52'lere ulaştı. Alım gücü düştükçe daha da bu profiller artacaktır. Evet maganada mı? Maganda. Kıro mu? Kıro. Hava yaptığını sanarken egzoz sesi yüzüden 7 sülalesine küfür yiyor mu? Yiyor. Peki kim bu profilin son senelerde oran olarak tavan yapmasına neden olan? Konu kişi bazlı değil, tamamen sosyolojiktir, umarım anlarsınız. Ben artık kızamıyorum bile.
    Hayatımda bu kadar harika bir analiz görmedim. Adeta çomarların tanımı olmuş. Aklımda canlandı anında profilleri, tıpa tıp uyuyor hem de.

• yanlış anlama ama bu tarz olaylar hep fakirlikten oluyor. parayı basıp dızoların olmadığı yerde otursan drift atan şahinleri görmezdin. amacım seni ezmek filan değil fakat gerçek bu. çözümü para kazanip daha iyi semtlerden ev almak ya da daha iyi semtlerde daha eski evlerde oturmak. ha kiraciysan o zaman daha iyi semte tasin daha fazla ver bunun baska bir caresi yok. adolf hitler gibi biri gelip tum cingene apacileri yok etmedigine gore onlardan uzak yerlerde yasamamiz lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 13 Eylül 2018; 18:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

bu mesaj insanimizin ne kadar bayagi oldugunun kanitidir. materyalist, gosteris budalasi bir millet. bu mantik degismedigi surece kole bir devlet olmaktan oteye gidemeyiz.

Alıntıları Göster
    evet oyleler sadece sahinci apaci tayfasi degil bu tarz insanlar da gorgusuz. yalniz yine de drift yapan sahinlerin sesinden rahatsiz olmamak icin iyi yerlerde oturmak lazim fakat zengin muhitlerde de iste bu tarz gorgusuzler var bunlar da evde kopek besleyip havlatirlar bu sekilde avrupali olmak icin ya da apartmani pisletirler kopekle o sekilde rahatsizlik verirler. yine de drift yapan sahinde o sahinin sana carpma riski de var bu acidan yaklasirsak sahinci apacilerdense gorgusuzlerin semtlerinde oturmak daha iyi gibi gerci son zamanlarda varos yerlerde de it besleme salgini basladi yalniz onlar dini butun olduklari icin eve almiyorlar bahceye bagliyorlar melekler eve girsin hesabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 13 Eylül 2018; 19:2:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

Bizim kavşağa her geldiklerinde bela okuyup inş. kısa zamanda ölürsünüz diye dua ediyorum. Ardından onları öldürme hayalleri kuruyorum, böyle uzaktan kafalarına sıktığımı falan düşünüyorum, bağırıp ne yapıyonuz a.... diyesim geliyor. Ama sonrasında kulaklığı takıp müziğimi açıp oyunumu oynuyorum.. İzmir bu tiplerin en yoğun yaşadığı illerden biri, bir soykırım yapsan ülkeyi 40 milyona düşürsen hiç bir sıkıntı kalmayacak aslında.
    kafaya silahla ates etmek zevklidir herhalde ama 1 bidon benzinle diri diri adam yakmak kadar zevkli olacagini sanmiyorum. bence cinayet hayallerini daha ileri boyutlara tasiman lazim. kendini gelistir bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 13 Eylül 2018; 19:10:38 >
  • Tofaşı tofaş yapan soba borusu egzosdur abart vs koyucaksın, arabayı lunaparak aracı gibi yere gömüceksin ha aracın led lambaları eksik olmayacak ,camlar full siyah olucak, ses sistemi araçtan daha pahalı olucak nerden baksan 10 bın tl aşağısı kurtarmaz genelde pıonner'dır,jantlar gsm yani şekilli şukullu olucak ,aleyna tilki ve gazapizm şarkıları bu ara recavaç'ta ,aracı kullanan şoför ise tek el ve videse hakimdir herşeyi tek elle yapar ön koltuklar yatırabildiği kadar yatırılır arka koltuklarda birileri varsa nefes darlığı ve havasızlıktan ölmeleri an meselesi, genelde gece 1 den ve sabah 4'e kadar şehir içi turlarlar ara mahallelerde gezmeye bayılırlar çoluk çoçuk okula giden hasta olan yaşlısı hastası vs dinlemezler o an paha biçilemez ve dünyanın merkezinde olduğunu sanırlar yaşasın TOFAŞÇILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Sevdadır Türkiye

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Nerenle okudun aslanim? Burada polislik bir sey yazdim mi? Hukumet yazmisim orada.

Once algilamaya calis sonra sacmala.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toprak yol değilmi sabah al eline kazma çukur kaz bikaç tane bida gelmezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanes26 -- 13 Eylül 2018; 19:52:23 >
  • Türkiye'de yıllardır kendi düşüncesi dışındakilere tepeden bakanlar oldu. Şimdi onları daha çok gördüm.

Tezgahtar olduğum vakitler yanıma birisi yaklaşırdı , oranın sahibiymis gibi davranır ,kem küme ederdi , tepeden tepeden bakardı işçiye. Başka vakit o dediğiniz Şahinciler gelirdi , orada verdiğiniz emeğe saygı duyardı.

Sözün özü önce bu düşünceden vazgeçin sonra onları kazanmaya çalışın

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.