Şimdi Ara

Bu saaten sonra XBox 360?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SYD'den 4 GB XBOX(480 TL) almayı düşünüyorum, maddi limit biraz kötü değer mi yoksa almayayım mı?
    Bilgisayardan artık sıkıldım, XBox Ex'leri çok güzel...
    Durango çıksa bile aşırı pahalı olduğundan ben XBox 360 exlerini bitirene kadar düşer diyorum.

(Steam hesabımı satarak alacağım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armorz -- 15 Nisan 2013; 16:09:01 >

• Ucuzmuş al gitsin. Oynaman gereken bir sürü oyun var daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1279 -- 15 Nisan 2013; 21:01:53 >
  • Halo
    Gears of war
    Forza
    Bioshock
    Dead space

Serileri zaten aylarca oynanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 15 Nisan 2013; 21:21:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değer mi sizce bu zmanda

• malum yeni cihaz çıkacak. bence o makineyi al ve rgh yaptır. oyunları indir indir oyna . arşivin genişler. böylece uzun bir zaman oynarsın sıkılmadan hem de yeni cihazın durumuda netleşir.
  • Oyun desteği çekilirse ama cihaz çöp olur

• Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz hocam, ben de kısa süre önce PS3 aldım (ilk zamanlarında da alip GTA IV'den sonra satmıştım), gerçekten konsol tadı başka birşey, ama Xbox merakı sardı şimdi de, araçlara olan hayranlığım nedeniyle Forza Horizon'a merak salmaya başladım, GT5'i de çok beğeniyorum PS3 tarafında ancak Horizon'un Arcade havası çekiyor sanırım

• Steam hesabına karşılık Super Slim PS3 ve XBOX360 320GB verebilirim dostum ama oyunlarını yaz hele. Neler var hesabında bi göreyim onu bi göreyim.
  • Steam hesabının edeceği maximum 100-150 tl dir oda 500-800 oyunlu vs olması gerek. üstüne para koyman gerekir. 2incisi ise konsol ölmez 2015 kadar desteklenecekmiş ubi ve acti den ea ise zaten paranın olduğu yerde yani 2 sene daha var.
  • Al gitsin zaten oynayacağın bircok oyun var seni uzun sure oyalar.

• Ben sahibinden comda sıfır 4gb slim cihazı 2 ay önce 350 ye bulmuştum pahalı diye almamıştım : )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam hesabının pek para edeceğini sanmıyorum.
  • Al cekinme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Steam hesabının edeceği maximum 100-150 tl dir oda 500-800 oyunlu vs olması gerek. üstüne para koyman gerekir. 2incisi ise konsol ölmez 2015 kadar desteklenecekmiş ubi ve acti den ea ise zaten paranın olduğu yerde yani 2 sene daha var.

Kardeş kaynak gösterir msn ea desteklesin yeter fifa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.