quote:Orijinalden alıntı: MagicSky Şizofren misin ? nayır neden böyle bir sentetik mitokozel cocofomo hipozete basvurdun acaba sorabilirmiyim?
quote:Orijinalden alıntı: Traktorrrrrquote:Orijinalden alıntı: MagicSky Şizofren misin ? nayır neden böyle bir sentetik mitokozel cocofomo hipozete basvurdun acaba sorabilirmiyim?Alıntıları Göster Yalnızlık başa bela.. Afiyet olsun.
quote:Orijinalden alıntı: Traktorrrrr quote:Orijinalden alıntı: MagicSky Şizofren misin ? nayır neden böyle bir sentetik mitokozel cocofomo hipozete basvurdun acaba sorabilirmiyim? Açtığın konular çok saçma o yüzden.
quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen Afiyet olsun Ama şunlar olsa da fena olurdu ha inanirmisin liillyyyy inanirrrmisin ben ciiigkofteden nefret ederim :d
quote:Orijinalden alıntı: Traktorrrrr quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen Afiyet olsun Ama şunlar olsa da fena olurdu ha inanirmisin liillyyyy inanirrrmisin ben ciiigkofteden nefret ederim :d Çiğ köfte yenmezmii ??? Off içine dokucen nar ekşisini bol bol. Yardırıcaksın
quote:Orijinalden alıntı: Asosyal Pislik Afiyet olsun.Umarım sabah uyanır uyanmaz bir kız seni evine davet eder neden öyle bi isim aldin ya:D asosyal pislikk :P
quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen quote:Orijinalden alıntı: Traktorrrrr quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen Afiyet olsun Ama şunlar olsa da fena olurdu ha inanirmisin liillyyyy inanirrrmisin ben ciiigkofteden nefret ederim :d Çiğ köfte yenmezmii ??? Off içine dokucen nar ekşisini bol bol. Yardırıcaksın sen hic kuzu kulağı yedinmi tadı super
quote:Orijinalden alıntı: Traktorrrrr quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen quote:Orijinalden alıntı: Traktorrrrr quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen Afiyet olsun Ama şunlar olsa da fena olurdu ha inanirmisin liillyyyy inanirrrmisin ben ciiigkofteden nefret ederim :d Çiğ köfte yenmezmii ??? Off içine dokucen nar ekşisini bol bol. Yardırıcaksın sen hic kuzu kulağı yedinmi tadı super ııyk ismi bile midemi bulandırdı yaw Dil , kelle felan var bir de olsem yemem
quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen quote:Orijinalden alıntı: Traktorrrrr quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen quote:Orijinalden alıntı: Traktorrrrr quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen Afiyet olsun Ama şunlar olsa da fena olurdu ha inanirmisin liillyyyy inanirrrmisin ben ciiigkofteden nefret ederim :d Çiğ köfte yenmezmii ??? Off içine dokucen nar ekşisini bol bol. Yardırıcaksın sen hic kuzu kulağı yedinmi tadı super ııyk ismi bile midemi bulandırdı yaw Dil , kelle felan var bir de olsem yemem http://www.meleklermekani.com/imagehosting/kuzukulagi-3e0.jpg biliyodum öyle diyeceğini :D
quote:Orijinalden alıntı: Traktorrrrr quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen quote:Orijinalden alıntı: Traktorrrrr quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen quote:Orijinalden alıntı: Traktorrrrr quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen Afiyet olsun Ama şunlar olsa da fena olurdu ha inanirmisin liillyyyy inanirrrmisin ben ciiigkofteden nefret ederim :d Çiğ köfte yenmezmii ??? Off içine dokucen nar ekşisini bol bol. Yardırıcaksın sen hic kuzu kulağı yedinmi tadı super ııyk ismi bile midemi bulandırdı yaw Dil , kelle felan var bir de olsem yemem http://www.meleklermekani.com/imagehosting/kuzukulagi-3e0.jpg biliyodum öyle diyeceğini :D Ahaha 😆 la nerden buluyor gece gece Hadi iyi geceler cınım bende yatayım
quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen quote:Orijinalden alıntı: Traktorrrrr quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen quote:Orijinalden alıntı: Traktorrrrr quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen quote:Orijinalden alıntı: Traktorrrrr quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen Afiyet olsun Ama şunlar olsa da fena olurdu ha inanirmisin liillyyyy inanirrrmisin ben ciiigkofteden nefret ederim :d Çiğ köfte yenmezmii ??? Off içine dokucen nar ekşisini bol bol. Yardırıcaksın sen hic kuzu kulağı yedinmi tadı super ııyk ismi bile midemi bulandırdı yaw Dil , kelle felan var bir de olsem yemem http://www.meleklermekani.com/imagehosting/kuzukulagi-3e0.jpg biliyodum öyle diyeceğini :D Ahaha 😆 la nerden buluyor gece gece Hadi iyi geceler cınım bende yatayım meleklermekanı.com :DD iyi geceler
quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen Afiyet olsun Ama şunlar olsa da fena olurdu ha Bunu her gece gormesem olmaz zaten Canim cekiyor ama alcak param yok
quote:Orijinalden alıntı: komodoejderi quote:Orijinalden alıntı: Lily Allen Afiyet olsun Ama şunlar olsa da fena olurdu ha Bunu her gece gormesem olmaz zaten Canim cekiyor ama alcak param yok 1 TL yokmu