Bildirim
Bu saatten son ps2 alınırımı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence alınır...
Ben 2 ay önce aldım ve oyun konusunda çok sıkıntı çekmedim.Zaten fazla oyun da bilmiyorum ama bu saatten sonra ps2 oyunu çıkmasa bile şuanki oyunlar bana yeter diye düşünüyorum -
Hala oyunlar çıkıyor hepside Ps2 nin son gücünde yani grafikler filan çok iyi
Bence al, biraz para biriktirince de Ps3 alırsın -
ps2 nin zamanı geçmez kolay kolay,hala kaliteli oyunlar çıkıyor. -
Almayanı dövüolar
Bu senenin sonuna kadar sağlam oyunlar çıkıcak sonra bitecek. 1 senelik vakit geçirmek için alacaksan al. -
200 YTL para verecegine uzerine 500 YTL daha koyup 20GB'lik spot PS3 alabilirsin yaninda 1 oyunla beraber, forumda satan arkadaslar mevcut. PS2'in varsa satma, yeni oyunlar cikar alir oynarsin ne gerek var derdim ama PS2 almak şu an bana çok mantıklı gelmiyor. Yine de bütçe meselesi. PS3 alırsan şu an orj oyun almak gerekecek ama 1 2 aya kadar kopya oyun da oynanabilecek loaderlar geliyor PS3 icin.. -
al bak aynı konu başlığının tıpkısının aynısından 2 tane daha. Ordaki yorumlarda yardımcı olur
http://forum.donanimhaber.com/m_11250174/mpage_1/key_saatten%252Csonra%252Cps2//tm.htm#11374337 ::::::: 28 aralik 2006
http://forum.donanimhaber.com/m_5531202/mpage_1/key_saatten%2Csonra%2Cps2/tm.htm :::::::::: 23 ocak 2006
-
arkadaslar ps2 satılıga cıkardım ama kımse ıstemıo bende ps cılere werıım sızce werımmı wermıımmı he arkadslarr sızce ne apmalıyımm of of napcamm . -
napcam -
offffffffffffffffffffff
kımse almıoooooooooo
of
of
of
of -
Al derim bende çünkü oynanması gereken oyunları var. Bir ICO, Shadow of Colossus, Okami, Resident Evil4, Bully, God of War, Jak3, God of War2 gibi oyunları oynamaya değer bir konsol.
Hakan_GS bence verme paraya acil bir ihtiyacın yoksa. God of War 2 gelecek onu bitirene kadar verme en azından derim ben. -
ps2 ye daha cooookk oyun cıkacak.firmalar ticari amac için bile ps2 ye oyun cıkartmaya devam edecekler.ama tabikide hit oyunların sayısı 1 elin parmaklarını gecmeyecek.2008 e kadar 100 e yakın oyun cıkması planlanılıyor.inanmaszan ign.com da bakabilirsin
ayrıca daha once cıkmıs olan yada cok yakında cıkacak olan
1.mgs serisi
2.gran turismo serisi 1.god of war 2(sadece ps2 de)
3.tekken 2.burnout dominotor(sadece ps2 de)
4.devil my cray 3.medal of honor vanguard (sadece ps2 de)
5.fifa 4.test drive unlimited
6.pes(winning) 5.call of duyt 3 (ps2 de harika)
7.shadow of the colossus 6.gta vice city stories
8.midnight club
9.burnout revenge
10.god of war ve tabikide pes 5-pes6 winning 8-9-10 we 2007 .........
11.gta sanandreas
gibi oyunları oynayabilirsin.
yani ps2 nin daha coookkk omru var her nekadar ps3 cıksada firmalar ps2 ye gercekten tam destek vermeye devam ediyor....
ayrıca ps2 de cok ucuzladı slim ps2 ler 250 ytl ye kadar dustu.
bende kalın kasa var cok daha uzun omurlu oluyor.ama tabikide piyasada artık yok....
-
Bence bu saatten sonra eğer daha önce PS2'de oynammışsan ve grafik önemli değilse PS2 alabilirsin. Ancak 1 ay sonra PS3'ün geleceğinide unutma -
aylık rapoarlarda ps2 çoğu zaman ps3 satışlarını geçiyo walla. oyun haber sitelerinde haber oluyo hep ps2 300bin sattı ps3 270bin falan diye. alan çok yani. -
arkadas lar ps2 satıorum da enfazla nekadar eder . -
peki ps2 ye hdd taktırmaya değer mi diye sorsam ne dersiniz arkadaşlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sincity -- 12 Mart 2007; 13:41:55 > -
KESİNLİKLE ALMA. YENİ NESİLİ GÖRDÜYSEN EĞER. AMA YOK BEN YENİ NESİLİ HİÇ GÖRMEDİM DİYORSAN GİT AL... -
quote:
Orjinalden alıntı: Gunay Kilic
Hala oyunlar çıkıyor hepside Ps2 nin son gücünde yani grafikler filan çok iyi
Bence al, biraz para biriktirince de Ps3 alırsın
ps2nin biteceği tarih 2008 ortası ama bence çıakn oyunları bile 100 yakın hit oyunu var onları oynasan baya sürer ps3e bi oyun birikimim olsun ozaman al ps3 erken daha firmalar ps2den ekmek yemek istiyorlar
-
Paran varsa al God of War 2 için bile ps2 alınır. -
bence god of war 2 burnout dominator shadow of the colossus ve black için bile alınır.250 ytl ye kadar dustu.ayrıca sony 2008 in sonuna kadar yani 2009 a kadar ps2 destegine devam edecek.
ee tabi 2008 de de ps3 e hit oyunlar geleceği için doğal olarak ps2 ye gereken onem azalacaktır.ama bu 2008 den sonra oyun cıkmayacak anlamına gelmiyor.daha coook oyun cıkacak ps2 ye
bence 2010 da ps2 için artık kesin bitiş tarihi olur..cunku ps1 de de gormustuk ps2 cıkınca nerdeyse 3 sene oyun cıkarmaya devam ettiler.ayrıca gecen senede ps one uretimini yeni bitirmişlerdi
yani sen bence param 250 ytl civarında ise hiç dusunmeden ps2 al rahat rahat oyna.god of war god of war 2 shadow of the colossus black gta sanandreas gt4 mgs 3 burnout revenge dominator.ozellikle dominator manyak olmus .......ve tabikide winning için bile alınır....
uzun lafın kısası ps2 hiç öl-me-ye-cek..........
Benzer içerikler
- ps4 türkçe karakter yazma
- araba sürme simülasyonu
- gta 5 araba çekme tuşu ps4
- ps3 kırmızı ışık hatası
- ps3 çocuk oyunları
- telegram indirim kanalları
- efootball 2024 türkçe spiker
- en iyi ps5 oyunları
- ps5 vs ps5 pro
- plesteyşın 6
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X