Şimdi Ara

Bu saatten sonra 3gs alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son yaşanan proximity sensor sorunundan sonra iphone 4 ten iyice uzaklaştım
    ancak benim acil bir iphone ya da itouch almam gerekiyor
    3gs 16 yada 32 gb alıcam sıfırını bulmak zor olur sanırım
    ya da 4g ipod touch beklicem
    3gs donanımsal olarak kaç yıl daha yeni gelecek iOS ları kaldırabilir?
    3g şu an efektif şekilde kullanılamıyor sanırım

• 4,1 veryison ile bi nebze 3g iyileştirildi..

fakat tabiki ip 4 için çıkan app lar daha agırlık gosterıyor zaten retina ekrandan üstü ne çıkabilir diye düşünüyorum? 1gb ram olursada mac ları çöpe atarlar yani bilemiyorum ama 3gs in beni bezdiren şeyi şarjın az gitmesi, görüntü kalitesi kamerası.

ip 4 den beklediklerim sarj suresının uzaması hız, ekrana bakarken zevk almak, wifii hızı oyun testeklemesi fln.

fifa 2011 çıktı mesela 3gs te oynar tamam ama, 4teki hızla nasıl tatlı olur dusunsene ? goruntu kalıtesı ıle?

loading kısmı daha hızlı acılacak..

imkan varsa 4 al, imkanın yoksa 3gs alınır alınmaz değil..
  • Bence 4 al memnun kalmassan 200 tl den az farkla satarsın o parayıda kullandığına sayıp yeni çıkan modelini alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasco1925

4,1 veryison ile bi nebze 3g iyileştirildi..

fakat tabiki ip 4 için çıkan app lar daha agırlık gosterıyor zaten retina ekrandan üstü ne çıkabilir diye düşünüyorum? 1gb ram olursada mac ları çöpe atarlar yani bilemiyorum ama 3gs in beni bezdiren şeyi şarjın az gitmesi, görüntü kalitesi kamerası.

ip 4 den beklediklerim sarj suresının uzaması hız, ekrana bakarken zevk almak, wifii hızı oyun testeklemesi fln.

fifa 2011 çıktı mesela 3gs te oynar tamam ama, 4teki hızla nasıl tatlı olur dusunsene ? goruntu kalıtesı ıle?

loading kısmı daha hızlı acılacak..

imkan varsa 4 al, imkanın yoksa 3gs alınır alınmaz değil..

3Gs sahibiyim bugün arkadaşımın 4.1 sürümlü 3G sini elime aldım ve şok yaşadım. Ben 3G kullanırken hiçte o kadar yavaş gelmiyordu ama 3Gs kullandıktan sonra 3G gerçekten çok yavaş kalıyor yanında, bencede imkanın varsa dostum ip4 al ama yoksa 3GS de en az İp4 kadar hızlı şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 30 Eylül 2010; 21:31:43 >

• Arkadaşım hem 3gs var 4 günlukte ıp4 var her ıkısınıde test edıyorum.İsterdımkı her ıkı gsm de de olanlar bırınde olsun.Ama tabıkı olanaksız bırının retıne ekranı vede hd kalıtesınde vıdo fotolar 3gs ınde sınyal ve sensor sorununun yaşanmaması gibi 3gs de stabıl ıp 4 de cekılen fotolar arasında bana göre ekranının retıne olmasından görsel olarak daha net ve güzel görünümü bır zamanlar sony erıcsson k 7 kullandım 3.2 megapıksel camera vardı ama cok telefonda olan daha yuksek pıkseldekı kameradan daha net ve daha güzeldı sonuc olarak her ıkısıde ıphone kullanmak ısteyenlere önerılır..
  • kısa ve net.ALINMAZ
  • tlf la işin yoksa toch u bekle onu al :))
  • Sıfır artık bulunmuyo 3gs 16gb ile 32 gb'ın .Bence almayı düşünüyorsan da 2.el 3gs al.Çünkü 2. el cihazlarda aldığın fiyatlara satabiliyosun.En azından zarar etmiyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimkilinc07

kısa ve net.ALINMAZ

Aynen
  • teşekkürler arkadaşlar
    sanırım ipod touch 4 alıcam iphone un yenisi gelene kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.