Şimdi Ara

Bu saatten sonra Diablo 3 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben ve iki arkadaşım Diablo 3 almak istiyoruz ancak acaba bu saatten sonra alınır mı merak ettik.

Öncelikle D2 oynayamadım ne yazık ki. Ancak Baldur's Gate falan oynamıştım zamanında ve çok eğlenmiştim. Öğrenci olduğumuz için "şimdilik" ek paketini alamayacağız.
    Sizce alınır mı D3? Bizi uzunca bir süre idare eder mi? (Bu arada ladder sistemi falan da gelmiş, o bizi baya bir uğraştırabilir ^^)

• geçen hafta d3 dünde ros aldım. şunu söyleyeyim ros olmadan oyundan gerçekten zevk alamazsın. ama rahat 2 ay götürebilcek derecede. Act 3 public baya zevkli. ros alırsan zaten oyunu daha bırakmak istemezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamorak

geçen hafta d3 dünde ros aldım. şunu söyleyeyim ros olmadan oyundan gerçekten zevk alamazsın. ama rahat 2 ay götürebilcek derecede. Act 3 public baya zevkli. ros alırsan zaten oyunu daha bırakmak istemezsin

zaten reaper of souls'u da alacağız ama hemen değil, dediğim gibi öğrenci adamız

ne diyorsun yani, alınır mı bu saatten sonra? şahsen izometrik kamera açılı oyunlara hastayım. oyun konusunda biraz eski kafalıyım ama hiç diablo serisini tatmamıştım.
  • ben sizin yerinize olsam ek paket hemen alınmayacaksa path of exile yada marvel heroes falan oynar ya para biriktirip beraber alırdım yada dragon age i beklerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

ben sizin yerinize olsam ek paket hemen alınmayacaksa path of exile yada marvel heroes falan oynar ya para biriktirip beraber alırdım yada dragon age i beklerdim

dragon age'i beklerdim derken halihazırda oynanmıyo mu zaten ?
  • Kapalıdır bence, sabahı bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saybilek

quote:

ben sizin yerinize olsam ek paket hemen alınmayacaksa path of exile yada marvel heroes falan oynar ya para biriktirip beraber alırdım yada dragon age i beklerdim

inqusition dan bahsediyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: saybilek

quote:

inqusition dan bahsediyorum

tamam ozaman.
  • e soruya cevap?
  • Zamorak benim kardeşim.Diablo 3'ü kutulu olarak aldık.Ek paketi g2a sitesinden key olarak aldık.Kodla filan indirim alarak ek paketin bize maliyeti 70lira oldu.Bu şekilde daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz. g2a sitesi gayet güvenilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en öğrenci işi olanını yapıp başkasının hesabını da alabilirsiniz her şeyi silersiniz yeniden başlamış olursunuz. Çevrenizde varsa daha güvenilir olur.
  • Ros almiyacaksaniz hic bulasmayin. Lvl 60 ta kalacaksiniz ve oyunun zevki cikmayacak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • g2a sitesi ile ilgili geçenlerde bir yerde okumuştum, baya sorunlu bir alışveriş gerçekleştirmiş arkadaş hatta gerçekleştirememiş. ya bu forumdu ya da ekşi sözlüktü. başka alternatif siteler var mı bunun gibi?

ayrıca bir yanlış anlaşılmayı belirteyim, ben diablo 3'ü bilerek kutulu almak istiyorum çünkü koleksiyon niteliğinde bir oyun sonuçta her ne kadar bilmesemde.

ama reaper of souls'u kutulu olarak almama gerek yok. ve bazı arkadaşlar ros yoksa anlamı yok demiş, zaten ros'u almayı ben de düşünüyorum ama para durumu sadece d3'e yetiyor. o yüzden d3 beni ne kadar idare eder diye soruyorum. para bulduğumda onu da alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunglasxx -- 7 Eylül 2014; 14:24:10 >
  • sende ne olur bilemem ama şuandaki patch ile tek başına d3 beni 1 hafta bile idare etmez sıkılır bırakırım oynamayı çünkü düşürdüğün itemler kastığın lvller hiçbir işine yaramayacak şöyle düşün ros ile birlikte bmw almadan önce sadece d3 alarak d3 ile twingo yada biss ile alabileceğin zevki almış olacaksın.
  • Sakın alma parana yazık,şuana kadar o kadar aldığım oyunlar arasında tek pişmanlık yaratan oyun sırf başka oynayıp zaman geçirecek bir oyun yok diye oynuyorum 2.1 Patch dediler bekledik hava sezon ile milleti afyonlama peşinde blizzor.Güya AH kapandı iyi item düşer dedik nalet olası salak herifler itemleleri bir taraflarına sokup fantazimi yapıyolar ne yapıyolarsa anca modası geçip nerf yedikten sonra atmaya baslıyor itemi.Mesela barbarın pasif nerflenmeden önce EQ itemleri düşmezdi oynamayla şimdi artık açmadan kırıyorum o derece.Greater rift gelecek boss 3-4 tane item atıyor artık item sıkıntısı olmaz dediler onu da gördük.Oyunda ortalık malı olmuş belli başlı itemleri sürekli çevirip çevirip atıyor.Belt 2 hand sürekli düşenler öyle görüntüsü aldatmasın.Bu 1 neden 2.si buna artık eminim bliz sürekli twich yapanlara aile ve yakın arkadaş dediği kesimlere asıl itemleri gönderiyor.Asıl itemler dediğim charı güçlendiren oyunda bişeler yapabilmen için gerekli olan itemler.En yakın örneğini dün gördüm.Twich tv yi sabah farmlamaya girmeden önce açtım Chainerfails duymuşsunuzdur barbar oynuyor.Adamın sabah üstündeki itemler berbattı yüzükler bile rare.Setlerin roller saçma sapan şekilde.Tüm gün oynuyorum hatta çoğu zaman twich yapanlar kadar oynadığım oluyor.Aynı günün akşamı birdaha baktım adamın itemlere yok artık dedirtti bütün itemler baştan aşşa değişmiş roller desen 4 4'lük.Benim 4-5 gün uğraşıp zar zor bulduğum vile ward adam sandığı bir açtı aynı gün 2-3 tane düşürmüş roller boru gibi.Aynı gün adama The Furnace gibi item düşüyor sadece sabahtan akşama oynama ile ben bu şekilde hergün oynuyorum full.Furnace nin daha F sini göremedik düşen bütün 2 handlar saçma salak followera bile verilmeyen itemler o derece.Amulet desen adamda lazer bonuslu amulet var direk onu RoS çıktığından beri hala atmadı bu sıklıkla oynamama rağmen.Özet olarak değil 2.1 10.1 bile gelse bu kafayla gittikleri sürece bişe olmaz 2 ay sonra oyuncusu düşer oyunun ondan sonra bir tarafı tutuşan blizz o atmadığı itemeri oyuncu çekmek için atar o zaman bulursunuz yada bir bug olur o zaman bulursunuz bunun dışında oyunda adam gibi item bulamazsınız benim bu kadar oynadığım saatte izlenimlerim bunlar.Kadala deseniz tamamen işe yaramaz 8k BS harcadım şuana kadar hala Leoric's helmi verecek.O kadar nerf yağdırmışlar ki işe yaramaz ne kadar 2 hand + helm varsa oyunda buldum 2 şer 3 er defa.Özellikle işe yarayan Furnace ile Leoric'i atmıyor ama.Aklında twich yapanlara atıyor izleyenlerde ordan görüp amele gibi uğraşacak düşürebilmek için devam etsin sadece twich yapanlara kıyak geçmeye.AH kapanırken farm yapan kazanacaktı sözde.Kiminin 1 günde bulduğu itemi 2 haftada bulamıyoruz bumu farm yapanın kazanacağı oyun.
    Başka charlar rezalet dengesiz durumda demon hunter oyunda barbardan daha dayanıklı yakında bir patch ile barbarı oyundan silseler direk kurtulsak o derece.O kadar all res +dayanıklılık kastığımız halde daha pod kasmadan sinek gibi eriyen barbar var oyunda.DH WD op olmuş adamlar elini kolunu sallayarak geziyor.Denge deyince blizzin aklında direk nerf geliyor bir charı nerfleyip diğerini god mode yapıyor.Denge diye ne anlıyolarsa artık.

Bu kadar yazdıklarımdan sonra illa ben deneyim alacam diyorsan ben kendi hesabımı satim(kutulu oyun+RoS+Authenticator) kurtulmak istiyorum çünkü bu saçmalıktan.Hiç olmazsa piyasadakilere fazla para ödememiş olursun.Çıktğı günden beri sabah akşam oynuyorum sandıkta işine yarıcak item var charda.Link filan istersen PM den detaylıca atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 8 Eylül 2014; 17:11:26 >

• Hunglasxx kullanıcısına yanıt
    Gördüğün gibi seven de nefret eden de çok bu oyunu.. Bana göre her patch ile iyiye gidiyor yani alınır.. Ama sıfırdan başla desen uğraşır mıyım, bilemem çünkü iyi item için ciddi zaman lazım.. Ya da sağlam charları olan kankalar lazım.. Ben çok item dağıttım publicte, çok da item aldım.. Acele ile yaklaşırsan, sürekli en iyilerle kıyaslarsan kendi karakterini hiç bir zaman tatmin olmazsın.. Oyundur, eğlencedir diyip kendi halinde takılırsan benim gibi senelerce oynarsın.. Beklentine göre karar ver..
    Alacaksan da 2. El her şekilde mantıklı çünkü ros oyunu çok değiştirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LarethIan -- 8 Eylül 2014; 18:02:26 >
  • Açıkcası ben oyunun RPG kısmından çok Hack'n slash havası için oynuyorum ve stres atıyorum :)
  • almayı düşünüyorum en sonunda, bakalım...
  • Arkadaşlık listemde bi adam var.paragorn 600 olmuş.Hala küfrediyo blizzard oynama ozaman ben arada girip oynarım çok keyifli

• Ek paketi RoS olmadan almanızı önermiyorum.Zira kesinlikle ek paketle daha zevkli ve daha iyi oluyor oyun. Ama ek paketi ile birlikte alacaksanız tabii ki alın derim... iyi oyunlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.