Şimdi Ara

Bu saatten sonra Diablo 3 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çünkü Season açıldı.
    herkes sıfırdan başlıyorlar.
    eğer isteğin varsa alın bence.. çok geride kalmazsınız Season için oynarsanız tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunglasxx

almayı düşünüyorum en sonunda, bakalım...

Kesinlikle almalısın Anti blizzardcılar konuşur konuşur durur, ama 12 saat köpek gibi oynarlar takma onları sen
  • baris7777 B kullanıcısına yanıt
    world of warcraft'tan sonra blizzard'ı günahım kadar sevemedim hiçbir zaman zaten ama işte diablo'ya nedense başlamak istiyoruz.
  • Monk sever olarak 2.1 ile birlikte oyuna bayılacaksın diyebilirim.
  • quote:

e soruya cevap?

2 hafta önce aynı sorular benim de aklımdaydı. d3 ve ros'u aynı anda aldım. gayet de oynanıyor ,oyunda her seviyeden insan var. yani herkes t6 da farm yapmıyor. seninle 0 dan başlayıp seviyene göre beraber oynayacak tonla adam var. rahat ol o konuda. alınır oynanır ama ros ile daha güzel olur.
  • Oynanır ama zevk alınır mı bilemem.İlk çıktığı zamanlar D3 güzeldi rmahtan az çok para yapıyorduk item kasıyordur legendaryler şimdiki kadar sık değildi skornlarımız falan vardı ama şimdi bi baktım legendary setler paso legendary düşmeler.zaten AH kapandı.Bence legendary için çok uğraşmalı insan bu kadar kolay olunca zevki kalmıyor,hele hele gold farm ne işe yarıyorsa artık AH kapandı.
  • Kesinlikle alınır AH derdinden kurtulduk...üstüne ek paket çıktı ..ki ek paket muhteşemdi ve 2.1 patchde gelince sezon adventure mode derken oyun gerçek efsane oldu..asla kaçırma derim..iyi bilgisayarım var ama elim sadece diabloya gidiyor o kadar oyun varken..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cevaplar için hepinize çok teşekkürler, muhtemelen alacağım ama dediğim gibi önce diablo 3'ü, ardından ise bir-iki ay sonra reaper of souls'u almayı planlıyorum.
  • quote:

arkadaşlar cevaplar için hepinize çok teşekkürler, muhtemelen alacağım ama dediğim gibi önce diablo 3'ü, ardından ise bir-iki ay sonra reaper of souls'u almayı planlıyorum.

Hayır aynı anda al reaper of souls ile ilk oyuna başla gelen tüm değişiklikleri oynarsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

quote:

arkadaşlar cevaplar için hepinize çok teşekkürler, muhtemelen alacağım ama dediğim gibi önce diablo 3'ü, ardından ise bir-iki ay sonra reaper of souls'u almayı planlıyorum.

Hayır aynı anda al reaper of souls ile ilk oyuna başla gelen tüm değişiklikleri oynarsın..

maddi durum elverse ben de almak isterdim de durum bu hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

quote:

maddi durum elverse ben de almak isterdim de durum bu hocam

O zaman ayrı tabi..inş ek paketi alacak durumunda olur ilerde zevkle oynarsın..

• Oyunun ilk hali ile ek paket ve yamalarla olan hali bambaşka. Ben demosunu oynamıştım bir arkadaşımla, diğer arkadaşlarım ön siparişle alıp oynuyordu, Diablo 2'yi binlerce saat oynamama rağmen demo bittiğinde Diablo 3 de bitmişti benim için. Bir daha yüzüne bakmadım. Oynayan arkadaşlarımdan biri oynamayı bırakınca (Aslında hepsi bıraktı da) ver de deneyeyim dedim, ek paket satın alıp oynadım. Çok beğenince 4-5 aydır müsait oldukça günde bir iki saat oynuyorum.

Diyebilirim ki ilk halini alabileceksen hiç alma, ikisini de alabileceğin vakit alırsın. İlk hali ek paketi alamadığın biri ki ay boyunca seni oyundan soğutabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.