Şimdi Ara

Bu saatten sonra galaxy s2 alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün arkadaşımda Galaxy s2 gördüm biraz kurcaladım ve çok hoşuma gitti yalnız ekranı biraz büyük geldi fiyatını araştırdım 1.100 TL ye kadar değişiyor.Daha önceden android telefon kullanmadım,yeni model güzel telefonlar çıktı bu saatten sonra s2 almaya değermi sizce ne yapmalıyım.

• üzerine biraz daha ekleyip Note veya S3 alabilirsin.Ben son model istiyorum diyorsan Note 2 var
  • kardeşim tonlarca para vermeye gerek yok s2 her şeyini görür
  • Note 2 boyutları çok büyük,S3'e okadar para vermek istemiyorum,en iyi tercih s2 galiba.
    kalitesi v.s nasıl acaba merak ediyorum açıkçası sürekli telefon değiştiren biri değilim beni 2-3 sene götürür mü kullananlardan yorum bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Cambaz

Note 2 boyutları çok büyük,S3'e okadar para vermek istemiyorum,en iyi tercih s2 galiba.
    kalitesi v.s nasıl acaba merak ediyorum açıkçası sürekli telefon değiştiren biri değilim beni 2-3 sene götürür mü kullananlardan yorum bekliyorum.

bence bir teknoloji markete gidip teşhirden incele imediamarkt da bütün telefonların teşhirleri var.
  • Bu saatten sonra ne demektir ..

Kesinlikle alınır.S3 den daha iyi geliyor bana.Tasarımı perfonmansı felan bile daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun

Bu saatten sonra ne demektir ..

Kesinlikle alınır.S3 den daha iyi geliyor bana.Tasarımı perfonmansı felan bile daha iyi

Peki S2 son güncellemeleri destekliyormu örneğin Android JB çıkmış telefonum bunu desteklermi veya Samsung bir güncelleme yaparsa otomatik bunu güncellermi açıkçası yeni sürüm ile eski sürüm arasındaki farkı bilmiyorum ama güncel sürüm herzaman iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam S2 nin ekranı büyük diyor siz S3 al, Note 2 al diyorsunuz.

Soruya gelirsek alınır tabi. Öyle kolay kolay eskimez bu telefon. Ben beyazını yeni aldım ve memnunum. S3 de alabilirdim imkanım vardı ama S2 aldım.
  • Ben de daha 1 ay önce aldım. S3 almadım çünkü tasarımını sevemedim. Ya da Note. Yuvarlak tasarım hoşuma gitmiyor. İlla köşeli tasarım olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Cambaz

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun

Bu saatten sonra ne demektir ..

Peki S2 son güncellemeleri destekliyormu örneğin Android JB çıkmış telefonum bunu desteklermi veya Samsung bir güncelleme yaparsa otomatik bunu güncellermi açıkçası yeni sürüm ile eski sürüm arasındaki farkı bilmiyorum ama güncel sürüm herzaman iyidir.

S2'de JB destekleyecek.
    S2'nin tasarımı S3'ten daha şık geliyorsa S2 alınabilir, performansı ve gücü şu an bile tatminkar seviyede.
    Yok bence S3 daha şık diyorsanız ve bütçeyi de artırmak istemiyorsanız bence yurt dışı ürünü bir S3 alın.

• S2 alinir kardesim canavar gibi alet ama o ozellikleri kullanabilecegin uygulama yok

Ozetle s2 alinir android alinmaz

Not: s2 kullanicisiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün vatanbilgisayarda iyi bir inceleme yaptım ve birkere daha sevdim telefonu.Haftasonu alıcam inşallah.
  • Ben aslında böyle çok büyük cihazları sevmezdim ama hafifliği inceliği hoşuma gitti.Yurtdışı sıfır aldım 800tl bakalım daha elime ulaşmadı.
  • Nokia Lumia WP8'in çıkmasını bekliyorum ondan sonra tam kesin kararımı vereceğim. S2'de ben de kaldım. Biraz daha sabredin arkadaşım, şu son model telefonlarda bir çıksın da piyasanın durumuna göre olmadı S2 alırsınız.
  • Haftasonu gittim almaya ama beyaz rengi yoktu bende beklemeye karar verdim.
  • Soru mu bu?Asil bu saatten sonra s2 alinir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 varken alınmaz bence
  • Ben S3 alınır mı diye düşünmeye başladım
  • Bende geçen ay aldım . Gayet mutluyum işimi görüyor ve bende tasarımını daha çok seviyorum s2 nin.
  • kesinlikle s2 al her türlü işini görür.Zaten fiyatlarıda ucuzladı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.