Şimdi Ara

Bu saatten sonra galaxy s2 alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 85 TL miş pardon özür dilerim.Zam filan yok 90 TL olarak hatırlıyorum.85 TL ye almışım.
  • Saat kaçki neden alınmasın? Dükkanlar mı kapalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DKB

note al kesinlikle
    s2 de alınır
    ama iş içinse note
    artizlik içinse s2

adamdaki zihniyete bak, cep telefonuyla hava atıldığını sanıyor. muhtemelen liseli.

s2nin tasarimi bence s3den daha guzel, kesinlikle alınır niye alınmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Saat kaçki neden alınmasın? Dükkanlar mı kapalı?

Bu da 1000inci mesajımmıș, vatana millete hayırlı olsun.

• Üzerine biraz ekleyip s3 alabilirsin ya da 2. el s2 alabilirsin parana göre değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Saat kaçki neden alınmasın? Dükkanlar mı kapalı?

• Alınır hocam neden alınmasın.
  • asla 1100 tl verilmez , 800 tl gibi bir rakam bile fazla olabilir , 1150 tl forumda yurt dışı SIFIR S3 satıyorlar , kayıtlı olmak şartıyla isterseniz s3 bakın , ama s2 alcaksanızda bence 800 tl ve üzeri için değmeyebilir .
  • Yakında Resmi 4.1 jelibon guncellemesi de alacağına göre, uzun bir süre daha sorunsuz kullanılabilinecek bir telefondur.

• Ben memnunum ancak MAC alıcağım için satıyorum.
  • en uygun nereden alabilirim,800-900 Tl ye bulursun diyenler var ama o fiyata bulamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Cambaz

en uygun nereden alabilirim,800-900 Tl ye bulursun diyenler var ama o fiyata bulamadım ?

Forumda ikinci el olarak satanlar vardı.

• evet alınır gayet güzel bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

en uygun nereden alabilirim,800-900 Tl ye bulursun diyenler var ama o fiyata bulamadım ?

2. el ürün almam bir kere aldım başım yandı,dışarıdan falan getirsem ne gibi sıkıntısı olur,yurtdışından toplam maliyeti ile bana kaça gelir acaba nereden öğrenebilirim teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

2. el ürün almam bir kere aldım başım yandı,dışarıdan falan getirsem ne gibi sıkıntısı olur,yurtdışından toplam maliyeti ile bana kaça gelir acaba nereden öğrenebilirim teşekkürler.

Hocam dükkanıma uğradın mı? Cihazım 6-7 aylık.Sıfır ayarında.Kefilim cihaza.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

1200 TL'den 4 çekirdekli Tegra 3 işlemcili, 1GB Ram olan LG Optimus 4x alınır o fiyata, yanında da yedek pil, kılıf, kapak, çizim kalemi, masa üstü şarj standı, hafıza kartı gibi ekstralar veriyor.

Vatan %25 indirim ile 1200 TL yapıyor, şu an %19 indirim ile 1299TL yapmışlar fiyatı.

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/lg-lg_p880_wh-lg_p880-cep-telefonu-white/productdetails.aspx?I_ID=62526

• S2 siyah telefonumu satıyorum. Fiyatı 850 TL'dir.
    İthalatçısı ve Garanti veren firma Samsung Türkiye'dir.19/06/2012 tarihinde alınmış ve 19/06/2014'e kadar garantilidir. Herhangi bir sorunu bulunmamaktadır. Herhangi bir işlem görmemiştir.Kılıfıyla birlikte verilecektir. Galaxy note 2 aldığım için satıyorum.
    İlgilenen mersaj atabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Ben sanalpazar üzerinden Nexus aldım forumdan.Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Garantili olması sizin için daha iyi olur.İleride bir sıkıntı çıkarırsa garantiyle halledersiniz.

• arkadaşlar s3 veya note 2 almayı düşünüyodum ama bi anda kararım değişti boyutları ve fiyatları çok gelmeye başladı. s2 almayı düşünüyorum.http://www.aksarayiletisim.com/?urun-259-Samsung-i9100-Galaxy-S-II-Paralel-ithalat-Garantili--BEYAZ-.html&ref=akakce&v=0.4 linkteki siteden almayı düşünüyorum. Garanti ve fiyat konusunda düşüncelerinizi alabilir miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.