Şimdi Ara

Bu saatten sonra İpad Mini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ipad almayı düşünüyorum da bütçem sınırılı.İpad de yapacağım şeyler daha çok oyun oynamak olacak.İpad mini beklentilerimi karşılar mı acaba? Oyun performansı nasıldır ?

• Oyun performansi iyi fakat iPad mini 2'yi beklemenizde fayda var. A7X islemcisi ile gelecegi konusuluyor ki bu extra performans demek.
    iPad mini'nin ilk fiyati ile ayni fiyattan piyasaya girecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Unknown

Oyun performansi iyi fakat iPad mini 2'yi beklemenizde fayda var. A7X islemcisi ile gelecegi konusuluyor ki bu extra performans demek.
    iPad mini'nin ilk fiyati ile ayni fiyattan piyasaya girecektir.

Ipad minin ilk fiyatini biliyor musunuz?

• ilk fiyatı 850 tl olur fakat şuan ki de yeterli bence alınabilit yenisinin gelmesi uzun sürer zaten
  • Araliga kadar gelmez mi ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

Araliga kadar gelmez mi ki?

Çıkacağı tarih belli değil 10 Eylülde tanıtılırsa Kasım-Aralık ta gelir ama tanıtılmayacak deniyor o yüzden kesin birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

quote:

Çıkacağı tarih belli değil 10 Eylülde tanıtılırsa Kasım-Aralık ta gelir ama tanıtılmayacak deniyor o yüzden kesin birşey yok

Peki su anki ipad mini 2 sene goturur mu kesin hatta 3 sene

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPad 10.Nesil [ANA KONU]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Mmc

quote:

Peki su anki ipad mini 2 sene goturur mu kesin hatta 3 sene

iphone 4 2010 da çıktı hala sorunsuz en az 2 sene dayanacaktır
  • hocam ne yalan söyleyeyim retina ekranlı bir cihaz kullandıysanız mini size pek de hoş gelmeyecektir eğer beklerim diyorsanız mini 2 çünkü retina ekranlı olacak diyorlar ama ben bekleyemem diyorsanız kesinlikle ipad 4 derim indirimleri takip ederseniz uygun bir fiyata alabilirsiniz
  • Bence ipad mini 2 retina ekranlı ve A7x islemcili olur buda ipad mini 1 le arasında dağ kadar fark olacığı anlamına geliyor.

• iPad uzun ömürlü bir alet. Android telefon pazarındaki gibi Apple'a rakip olamıyor. Apple'da rakip çıkmadığı için aleti güncellemiyor, geliştirmiyor ve buna rağmen yetiyor. Bu yüzden hala iPad Mini alınır. Ama bütçeniz yeterliyse ve 10 eylülde iPad Mini 2 çıkacağını düşünüyorsanız beklenir. Sonuçta teknolojik aletleri sürekli değiştirmiyorsanız yeni çıkanı beklemek mantıklı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

Bence ipad mini 2 retina ekranlı ve A7x islemcili olur buda ipad mini 1 le arasında dağ kadar fark olacığı anlamına geliyor.

Hocam bencesi mi var ipad mini2 nin ozellikleri belli oldu zaten

A6 işlemci retinasız ekran olucak cihaz bu yuzden ipad mini almak hala mantıklı ,

Apple dan açıklama geldi ipad in önünü kapatmamak için mini2 yi retina ekran yapmıycaz diye
  • çukulatasatanadam kullanıcısına yanıt
    Ben ipad mini2 nin özelliklerini öğrenir öğrenmez mini yi aldım siyah 16gbbilkomdan 600 tl

Cihaz yorumlarım

İos 6 da real racng vs cok rahat sorunsuz ve zevkle oynuyordum pili full oyunda 8 saat gidiyor parlaklık %75 civarı tum bildirimler wi-fi acık
    iPad mini nin retinasız oluşu oyunlarda pek fark etmesede web de yazıları okurken yada ekran geçişleri sırasında resimlerde vs cok bariz rahatsızlık veriyor ama takılmalar olmuyor

Cıktığı ilk gün developer hesabım aracılığıyla ios7 beta 6 yı kurdum oyunlarda takılmalar vs basladı multitaskingde ram sisiyor gps sapıtıyor vs ama az bir zaman kaldığı için ios 6 ya donmedim bakalım yarın aksam final beta cıktığındada sorunlar devam ederseios 6 ya geri donucem

cihazı aldığımdan beri pişman olduğum sadece iki nokta var 32gb olmayısı ve siyah rengi ama kampanyadan alınca siyah 16 gb aldım

sana tavsiyem kampanyayı denk getirdiğn an gidip 32 gb beyaz ipad mini alman olucaktır

HERKESE İYİ FORUMLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoforum-bs -- 9 Eylül 2013; 14:17:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoforum-bs

quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

Bence ipad mini 2 retina ekranlı ve A7x islemcili olur buda ipad mini 1 le arasında dağ kadar fark olacığı anlamına geliyor.

Hocam bencesi mi var ipad mini2 nin ozellikleri belli oldu zaten

A6 işlemci retinasız ekran olucak cihaz bu yuzden ipad mini almak hala mantıklı ,

Apple dan açıklama geldi ipad in önünü kapatmamak için mini2 yi retina ekran yapmıycaz diye

o zaman dolar kurunun düşmesini bekleyeceğiz.

• iPad mini alalı 5 ay oldu benimde şuana kadar hiç bir soruna rastlamadım. Oyunlarda da bir problem yaşamadım ama pek kaliteli oyun oynadığımda söylenmez aslında. O yüzden bu tarz oyunları oynayan arkadaşların fikirleri size daha çok yardımcı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wonderles

hocam ne yalan söyleyeyim retina ekranlı bir cihaz kullandıysanız mini size pek de hoş gelmeyecektir eğer beklerim diyorsanız mini 2 çünkü retina ekranlı olacak diyorlar ama ben bekleyemem diyorsanız kesinlikle ipad 4 derim indirimleri takip ederseniz uygun bir fiyata alabilirsiniz

Tavsiyeniz için teşekkürler hiç retina ekran kullanmadım bu zamana kadar apple ürünlerim hep eski cihazlardi.Görünüşe göre ipad mini beklentilerimi karşılıyor ipad mini yi bekleyemiyecegim.Sagolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoforum-bs

Ben ipad mini2 nin özelliklerini öğrenir öğrenmez mini yi aldım siyah 16gbbilkomdan 600 tl

Cihaz yorumlarım

İos 6 da real racng vs cok rahat sorunsuz ve zevkle oynuyordum pili full oyunda 8 saat gidiyor parlaklık %75 civarı tum bildirimler wi-fi acık
    iPad mini nin retinasız oluşu oyunlarda pek fark etmesede web de yazıları okurken yada ekran geçişleri sırasında resimlerde vs cok bariz rahatsızlık veriyor ama takılmalar olmuyor

Cıktığı ilk gün developer hesabım aracılığıyla ios7 beta 6 yı kurdum oyunlarda takılmalar vs basladı multitaskingde ram sisiyor gps sapıtıyor vs ama az bir zaman kaldığı için ios 6 ya donmedim bakalım yarın aksam final beta cıktığındada sorunlar devam ederseios 6 ya geri donucem

cihazı aldığımdan beri pişman olduğum sadece iki nokta var 32gb olmayısı ve siyah rengi ama kampanyadan alınca siyah 16 gb aldım

sana tavsiyem kampanyayı denk getirdiğn an gidip 32 gb beyaz ipad mini alman olucaktır

HERKESE İYİ FORUMLAR

Şarji iyi gidiyormuş.32 gb uygun bir fiyata alacağım cevabınız için teşekkürler

• 3 gün önce ipad mini 16 gb siyahı 699 tl ye vatandan aldım bu güne kadar android telefon kullanan biri olarak bu tabletin hızına şarjına hayran kaldım tek kötü yanı bence siyah olması ( çok el izi kalıyor . ). Birde htcnin sözlük tahmin sistemi daha güzeldi Apple ipad mini ye göre onun dışında 10 üZerinden 10

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.