Bildirim
Bu saatten sonra olurmu ? Gerekirse 9 Saat Çalışırım UZMANLAR İÇERİ YARDIM!
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Fen 28 mat 27 yi unut kardesm en fazla 10 yaparsin ikisindende.
Troll falan degilim bu arada. 20 net mat yapiyorum 25 e cikmak icin deli gibi ugrasiyorum. Fenden 15 yapiyorum 20 ye cikmak icin deli gibi ugrasiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Stalker Batman -- 11 Ocak 2017; 21:17:12 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok ama çok zor. Hadi YGS'yi yaptın diyelim LYS'de ne yapacaksın ? -
çalışma desek çalışmayacak mısın ? -
Seneye için şimdiden çalışmaya başla anca yetişir -
Abi, matematikten 1, sosyalden 5 net yapmak başarı ister. Tebrik ederim. -
Bu sene içerisinde bu hedeflere bu kısa sürede =>imkansız. Yani diğerlerini geçtim lys mat 40 Imkansız. Yani troll değilsen bu sene imkansız öbür seneye çalışırsan gayet imkanlı.
Hedefine göre %100 mezuna kalmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blazingquantum -- 11 Ocak 2017; 21:24:40 > -
Şimdiden başla ama seneye Ygs için başla -
seneye için başla -
matematikten niye 1 net yapiyon ya -
Seneye de yapman icin simdiden başlaman gerek . -
üzgünüm bro 150 günde ygs 1 netten lys mat 40 net olmaz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 11 Ocak 2017; 22:2:54 > -
herkes bu sene olmaz dediğine göre seneye daha iyisini yapmak için hazırlanayım ozaman teşekürler beyler -
eğer gerçekten günde 10 saat çalışacabileceğine inanıyorsan başarabilirsin ama bu birazda anlama kapasitene bağlı bence -
quote:
Orijinalden alıntı: jackk001
eğer gerçekten günde 10 saat çalışacabileceğine inanıyorsan başarabilirsin ama bu birazda anlama kapasitene bağlı bence
anlama kapasitesi bence yüksek adamın matematik 1 net her babayiğidin harcı değiil -
üzggünüm lysye kadar sadece ygs matı 25 yaparsın 1 net demek çok şeyler anlatıyor bana -
benim mesajı niye cevaplıyon kardeş :D -
quote:
Orijinalden alıntı: elonardo
benim mesajı niye cevaplıyon kardeş :D
özür dilerim :(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X