Şimdi Ara

Bu Saatten Sonra PSP 3004 Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @The maXz! Ben internetten siparriş verdiğim için versiyonunu bilmiyordum bu gün cihaz geldi neyseki 6.35 miş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Evet PSP 2 falan duyuruldu. Arıtık bu saatten sonra PSP 3004 alınır mı?

Soru şu olsa bence daha doğru olur bu saatten sonra psp şu paraya alınır mı?

Bu arada bence her türlü alınır içine 6,20 versiyonda atılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

@The maXz! Ben internetten siparriş verdiğim için versiyonunu bilmiyordum bu gün cihaz geldi neyseki 6.35 miş

ooo.Hayırlı olsun.

Hemen internette araştırın 6.35 lerin kırılmasını falan.Her psp Sitesinde var gerçi nasıl yapılacağı.
  • Bak bende yeni aldim. Bugun siparis verdim pazartesi gelir heralde, psp slim 3004 16gb. Yasimda 26 ayrica, sice normal miyim? :) ayrica psp2 ye daha cok var, hem cikmis olsa bile fiyati cok ucuk olacak. Bence bu tur konsollari ciktiktan sonra en azindan 1-2 sene sonra almak en mantiklisi. Birde psp sahipleri yasini yazabilir mi? Benim yasima (26) yakin olan varsa kendimi iyi hissedecegim:)
  • 14! Ne kadarda yakınım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

Bak bende yeni aldim. Bugun siparis verdim pazartesi gelir heralde, psp slim 3004 16gb. Yasimda 26 ayrica, sice normal miyim? :) ayrica psp2 ye daha cok var, hem cikmis olsa bile fiyati cok ucuk olacak. Bence bu tur konsollari ciktiktan sonra en azindan 1-2 sene sonra almak en mantiklisi. Birde psp sahipleri yasini yazabilir mi? Benim yasima (26) yakin olan varsa kendimi iyi hissedecegim:)

Bende 21 yaşındayım hocam oynamanın yaşı yok kuzenim var 27 yaşında eline bi aldımı pspyi şarjını bitirene kadar oyunuyo gayet normal yani
  • Ben de alalı 5-6 gün oluyor.14 yaşındayım.PSP GO aldım.Gayette kullanımı rahat ve oyun çözünürlüğü 3000 den daha iyi konuyu açan arkadaş hala almadıysa GO alsın zaten 3000 alınca hafıza kartı,versyon vs. GO fiyatına geliyor
  • 28 yaşındayım... 80 yaşına gelim hala şu aletlerden zevk alıyorsam bırakmam oynamaya devam ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Bence alınır.Çıkması 1 yıl.Türkiye'ye gelmesi,kırılması derken 2 seneyi bulur.
    3000 lerin çok büyük bir kısmı kırılıyor.Alırsın bir tane keyfine bakarsın.PSP 2 düşürsende satarsın.

Katılıyorum. En az 1 yıl var tahminimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdena

28 yaşındayım... 80 yaşına gelim hala şu aletlerden zevk alıyorsam bırakmam oynamaya devam ederim :)

Valla bırak psp yi pc de oyun oynarken başımda dikilip, kazık kadar adam oldun 5 yaşındaki çocuk bigi hala oyun oynuyorsun diyorlar. Bilmiyorlarki oynadığım oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

quote:

Orijinalden alıntı: erdena

28 yaşındayım... 80 yaşına gelim hala şu aletlerden zevk alıyorsam bırakmam oynamaya devam ederim :)

Valla bırak psp yi pc de oyun oynarken başımda dikilip, kazık kadar adam oldun 5 yaşındaki çocuk bigi hala oyun oynuyorsun diyorlar. Bilmiyorlarki oynadığım oyunu.

Haklısın ama bizim milletimizde çocuk musun oyun oyunuyon diye fikir olmuş anlatamazsın ki oyunların çocuklar için olmadığını birçok orjinal oyun üzerinde Mature +18 yaş sınırı mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 15 Şubat 2011; 16:10:12 >
  • Psp go ya laf atan arkadaslar görüyorum =) Ya beyler varsa bayanlar elinizde 3000 serisi var diye go ya laf atmanız yakısıyor mu Kıskanclık mı gördüm ne :P
    Ben ilk psp kullanıcılarındanım.Elimde hala takır takır calısan psp 1000 slim psp ve psp go var.Psp benim için bi tutku oldugundan yeni model cıkınca dayanamıyorum.Eski kasaya alısanlar go ya kolay ısınamıyor dogru.Ancak bu go kötüdür anlamına gelmez.ekranının kücük olması ekranın daha iyi olmadıgını göstermez.eski kasaların ekranı büyük çözünürlügü düşük.Go nun ekranı düşük çözünürlügü yüksek.Anlayan arkadaslara bu sözümün anlamı büyüktür.Go nun artılarından biri 16 gb dahili hafızasının olması ve harici kart yuvasının olması.Eski kasaya 16 gb kart alır kullanırım diyenler olabilir.Ancak hi-speed kart bile alsanız dahili hafızadan daha hızlı calısmayacagından go'nun oyun performansı daha yüksek.go nun amacı zaten eski kasaların tasınma zorlugunu ortadan kaldırmak.Rahatca cebinize giriyo ve oldukca hafif.Ben gayet memnunum alıstıgınızda oynanıs zorlugu cekmiyorsunuz tuslarda.Lütfen kötülemeyelim

• Yaş 33 ama 133 olsa gene oynarım sanırsam
  • bende almayı düşünüyorum bence alınır
  • bnde sony psp e1004 var umd filmler için ideal al istiyorsan ama ben sadece oyun içi alıyorum diyorsan bnce psp vita al biraz oyun kıtlığı var ama grafikleri güzel 3dsini bile yapmışlar :)
  • Bana ekonomik bir alet lazım,oyunların da tarihi önemli değil deniliyorsa psp alınır.2005-2011 yılları arasında çıkan yüzlerce oyun var.Bunlar oynanabilir.
  • satan varsa psp 3004 ariyorum beyler temiz bisey olsun ilk kez psp'm olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bnce psp alınır

vita çok pahalı arkadaşın parası varsa alabilir . vita +2 oyun + 8 gb kart rahat bi 1000 i geçer.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.