Şimdi Ara

Bu Saatten Sonra PSP 3004 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet PSP 2 falan duyuruldu. Arıtık bu saatten sonra PSP 3004 alınır mı?

• Bence alınır.Çıkması 1 yıl.Türkiye'ye gelmesi,kırılması derken 2 seneyi bulur.
    3000 lerin çok büyük bir kısmı kırılıyor.Alırsın bir tane keyfine bakarsın.PSP 2 düşürsende satarsın.
  • PSP2 çıkınca elimdekini satmak zor olmaz mı? Onun yerine Ipod touch alıp onu sonradan satmak daha kolay olur. Ama benim gözümde PSP ipoddan üstün bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

PSP2 çıkınca elimdekini satmak zor olmaz mı? Onun yerine Ipod touch alıp onu sonradan satmak daha kolay olur. Ama benim gözümde PSP ipoddan üstün bir cihaz.

PSP'nin hiçbir zaman alıcısı bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

PSP2 çıkınca elimdekini satmak zor olmaz mı? Onun yerine Ipod touch alıp onu sonradan satmak daha kolay olur. Ama benim gözümde PSP ipoddan üstün bir cihaz.

PSP'nin hiçbir zaman alıcısı bitmez

3004 , go arasında kaldım şimdi de :/
  • GO yu boşver.Kimse tavsiye etmiyor.Zaten tipine bakarsan da ergonomik olmadığı belli.Analog çok ters bi yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

GO yu boşver.Kimse tavsiye etmiyor.Zaten tipine bakarsan da ergonomik olmadığı belli.Analog çok ters bi yerde.

Ekranıda küçük.Üstüne kızaklı sistem.Bende 3000 tavsiye ediyorum.
  • Evet go alacağıma aynı ekranda Touch alırım.
  • Ps3 çıkalı 4 sene oldu, hala peynir ekmek gibi PS2 satılıyor.
    Psp2 çıktığında şayet, cfw. ile Psp oyunlarına destek verirse -ki verecektir büyük ihtimalle- o zaman Psp satılmayan bir cihaz olur.
    Kaldı ki neredeyse Ps3 kadar güçlü bir konsol ve handheld olduğunu düşünürsek, en iyimser satış rakamı 750-1000 tl aralığında olacaktır.
    Alım gücüde düşük olacağı için, Psp yine satılmaya devam edecektir. Çok çok şimdiki fiyattan 50-100 düşüğe satarsın.
    Daha Psp2'nin yayılması için en az 1 sene olduğunu da unutma.
  • Orası doğruda 1 sene boyunca aktif olarak PSP kullanılsa oyun kalmaz sanırım. Piyasada PSP ye artık oyun çıkmadığını söylüyorlar. Ki bu zamanda bile çıkmıyorsa PSP2 çıktığında hiç çıkmaz heralde.

Geçende bimekse gittim ps 2 için fifa 2011 falan çıkmış.
  • Bende psp2 haberi görmeden 1 gün önce internetten sipariş vermiştim henüz elime ulaşmadı büyük ihtimal pazartesi günü gelicek @The maXz! dediği gibi zaten 2011 sonunda piyasda olucak Türkiye'ye gelmesi kırılması vs. derken 2012 sonunu bulur hemen yaygınlaşacağını sanmam ama bende psp2 haberini görünce hayal kırıklığı yaşamadım değil hatta daha cihaz elime ulaşmadan hevesim kaçtı diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 29 Ocak 2011; 22:11:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NéGRo

Bende psp2 haberi görmeden 1 gün önce internetten sipariş vermiştim henüz elime ulaşmadı büyük ihtimal pazartesi günü gelicek @The maXz! dediği gibi zaten 2011 sonunda piyasda olucak Türkiye'ye gelmesi kırılması vs. derken 2012 sonunu bulur hemen yaygınlaşacağını sanmam ama bende psp2 haberini görünce hayal kırıklığı yaşamadım değil hatta daha cihaz elime ulaşmadan hevesim kaçtı diyebilirim

3004 mü sipariş etmiştin?
  • quote:

quote:

Bende psp2 haberi görmeden 1 gün önce internetten sipariş vermiştim henüz elime ulaşmadı büyük ihtimal pazartesi günü gelicek @The maXz! dediği gibi zaten 2011 sonunda piyasda olucak Türkiye'ye gelmesi kırılması vs. derken 2012 sonunu bulur hemen yaygınlaşacağını sanmam ama bende psp2 haberini görünce hayal kırıklığı yaşamadım değil hatta daha cihaz elime ulaşmadan hevesim kaçtı diyebilirim

Evet 3004. Go'yu kime sorduysam alma hiç kullanışlı değil demişti bende 3004 aldım
  • quote:

quote:

quote:

Evet 3004. Go'yu kime sorduysam alma hiç kullanışlı değil demişti bende 3004 aldım

Valla 8 gb kart parası bulursam yarın 2 sini alıcam. Bulamassam beklemeye devam

• Psp Go Sony tarihinin kara lekesidir alacaksan 3000 al.Ama ilerde yeni psp çıktığında 3000lerde inanılmaz ucuzlar.Yeni pspde fena değil.işin zor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr

Psp Go Sony tarihinin kara lekesidir alacaksan 3000 al.Ama ilerde yeni psp çıktığında 3000lerde inanılmaz ucuzlar.Yeni pspde fena değil.işin zor hocam

Vallaha zor artık
  • @NéGRo
    @Burn in Hell

Hevesinizi hiç kaçırmayın.Temiz 2 senesi var PSP 2nin.Zaten fiyatıda yüksek olacak baya.1-1.5 sene oynarsınız.Zaten her türlü 1 sene sonra heyecanını kaybeder PSP.Bakarsınız PSP2 güzele benziyor satarsınız elinizdekini.Bir arkadaşta demişti,"psp nin her zaman alıcısı vardır".

Alırken dikkat edin.Sony yeni versiyonları piyasaya sürdü.6.37.
    Bunlar şuan için kırılmıyor.6.37 den düşük versiyon almaya dikkat edin.(ama bunlarda 1 aya kalmaz kırılır zaten)
  • 6.20 hen li psp 3004 var elimde satmayi dusunuyorum istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

@NéGRo
    @Burn in Hell

Hevesinizi hiç kaçırmayın.Temiz 2 senesi var PSP 2nin.Zaten fiyatıda yüksek olacak baya.1-1.5 sene oynarsınız.Zaten her türlü 1 sene sonra heyecanını kaybeder PSP.Bakarsınız PSP2 güzele benziyor satarsınız elinizdekini.Bir arkadaşta demişti,"psp nin her zaman alıcısı vardır".

Bunlar şuan için kırılmıyor.6.37 den düşük versiyon almaya dikkat edin.(ama bunlarda 1 aya kalmaz kırılır zaten)

Bu akşam gidicem teknosaya. 6.35 dir tahminen teknosadakiler dediler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

@NéGRo
    @Burn in Hell

Bu akşam gidicem teknosaya. 6.35 dir tahminen teknosadakiler dediler.

Çok bekleme,yeni versiyonlular gelir yoksa.Git şansını dene olmadı geri verebiliyorsun galiba.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.