Şimdi Ara

Bu sakallar ne zaman adam gibi çıkacak ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi kimse kılda keramet olsa şurda burda çıkar demesin 19 yaşıma geldim nerdeyse ve hala adam akıllı bir sakalım yok. çenemde çıkıyor biraz ve faullerim yanaklarımın yarısına kadar geliyor anca o kadar. o da kirli sert sakal değil sanki saçmış gibi. jilet vuruyoz çıkmıyo sarımsak sürüyoz çıkmıyo illa çişimizi felanmı sürelim değişik olaylaramı girelim yani delirtmeyin beni yaaa.

yok mu bunun yolu bişeyler yiyelim bişeyler sürelim çıksın artık. kirli sakalla gezmek istiyorm benn!

• valla benimde bi zamanalr öyleydi hep cıksın istiyodum hep jilet vuruyodum cıkmıyodu sonra bigün bi yattım bi kalktım sanki degişmiş gibiydi inanın ki üstüne 3 4 kez daha j.letle tras olunca tümüyle dagıldı güzel oldu yani bi süre daha bekle bence hem askerde rahat edersin sorna bakarsın caresine :D
  • Askerde görürüm ben seni :)
    Eğer beyaz bir tenin varsa ya da sarışınsan geç çıkması normaldir. Genetik birazda. Yavaş yavaş çıkar hocam dert etme. Permatik falan kullan çok lazımsa diğer jiletler pek çıkarmaz sakal falan git alıver 50 kuruşa bakkaldan :D
  • parlak parlak askerliğini yap daha ne istiyorsun,dert etmene gerek yok.günümüz hatunları parlak erkeklerden hoşlanıyor.Bunu avantaja çevirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDEADx

Askerde görürüm ben seni :)
    Eğer beyaz bir tenin varsa ya da sarışınsan geç çıkması normaldir. Genetik birazda. Yavaş yavaş çıkar hocam dert etme. Permatik falan kullan çok lazımsa diğer jiletler pek çıkarmaz sakal falan git alıver 50 kuruşa bakkaldan :D

evet beyaz tenliyim mutlaka etkisi vardır. esmer heriflerde 17 dedimi kirli sakal olayına giriyolar bu beyaz tenliler ne kadar şansızlar yav. sakalları çıkmaz güneşten etkilenirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedo

parlak parlak askerliğini yap daha ne istiyorsun,dert etmene gerek yok.günümüz hatunları parlak erkeklerden hoşlanıyor.Bunu avantaja çevirebilirsin

yok ya ne parlagıı ben 100 kız üzerinde istatistik yaptım 90dan fazlası kirli sakall diyoo

• Ama her kızda beğenmez yani. Ayrıca yakışan var yakışmayan var hocam. 92'liyim bende işte var biraz çenede falan sakal bırakmak istesem bırakırım. Beyaz tenliyim bende cok olmasada ama genetik biraz bu işler. 25 yaşında çok seyrek sakalı olanlar biliyorum yani takma bu kadar çıkar daha ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.