Şimdi Ara

Bu Samsung Curved Gaming Monitor senin olabilir! Detaylar için tıkla. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
22.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-144 Mhz
    3-1ms tepki süresi
  • Keşke istenen şey 'sizi en çok etkileyen 3 özelliği' (herkezin aşağı yukarı aynı cevapları vereceği bir soru) değil de, ne daha iyi olabilir? Veya en azından beğendiğiniz özellikler + beğenmediniz özellikler gibi bir soru olsaydı da cevaplara biraz çeşitlilik gelseydi.

Gördüğüm eksi yanları =>

1) Bana göre 27" monitör kavisli olsa ne olur olmasa ne olur? Öyle reklamlarda, resimlerde felan havalı görünüyor olabilir ama alıp evinize koyduğunuzda emin olun düz ekran alsaydım da olurmuş diyorsunuz, hatta bu boyuttaki panellerde kavisden rahatsız olan bile vardır bol miktarda. Bence kavisli ekran daha büyük panellerde fark yaratıyor. Düz ekran ama başka bir özelliği daha iyi monitör alın ya da direkt paranız cebinizde kalsın daha iyi bence.

2) '1ms super fast response' deniyor ama sanki biraz zorlama olmuş gibi. Üreticinin sitesinden monitorun özelliklerine girerseniz 1 ms modunda "Hafif titreşimler meydana gelebilir. En hızlı mod veya daha hızlı modda FreeSync kullanılamaz" gibi bir kaç not var. Ki ürünü pazarlarken çok bulanık bir 4ms monitör resmi yanında kendi 1ms monitörlerini net bir şekilde koyup 'Hafif titreşimler meydana gelebilir' demekte biraz garip olmuş.

3) Tasarımı daha ilgi çekici olabilirmiş. Heryeri düz mat-siyah. Sonuçta bu bir oyuncu monitörü.

4) Daire şeklindeki standın sağında solunda bir yerlerinde usb girişleri ve/veya kulaklık girişleri olsaymış daha iyi olurmuş. Bir oyuncu monitöründe olması gereken bir şey bence.

5) "Oyun arayüzlerine kusursuz uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış olan OSD kontrol paneli menüsü ve dinamik olarak titreşen bir ışık gösterisi ile oyunu zenginleştiren sesle senkronize edilmiş Arena Aydınlatmasıyla oyununuza ekstra tarz katın." şeklinde reklamı yapılan özellik kısaca oyun seslerine göre monitorun altından bir ışık veriyor.

Bence bu tip özelliklerin yaptığı tek şey oyun oynarken dikkatinizi dağıtmak ve gözünüzü almak. Hadi bunu geçtim bu özelliği kullanabilmek için ses çıkışını monitöre vermeniz lazım yani monitörün 3.5mm kulaklık çıkışını kullanmanız lazım. Yani eğer kaliteli bir usb ses kartlı bir kulaklığınız varsa veya kaliteli bir harici ses kartınız varsa bu özellik ile aynı anda onları kullanamayacağınız anlamına geliyor! Ki bu bir oyuncu monitörü ve oyuncuların genelde o tip ekipmanları oluyor..

6) Kişisel tercihim, freesync yerine biraz daha pahalı olsaymış da gsync olsaymış.

+ Yönleri =>

1) Quantum dot ve ışık sızıntısı(en nefret ettiğim şeydir) az olan VA Panel.

2) 144hz

3) Kişisel tercihim 1080p olması.

Edit: Bu yorumun üzerine monitörü kafama atabilirler : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 13 Temmuz 2017; 20:43:11 >

• c36ab7c4 kullanıcısına yanıt
    Kavis e eksi dersen sana vermezler bu monutoru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Monitör
    2-Alacak
    3-Param yok
  • 1=monitör ocagima incir agaci diker. Elk faturasi cosar

2=monitör de ki yogunluk ile gozlerim de gorme kaybı olur. Dr hastane gozluk masrafim olur.

3=her samsung gibi buda asiri isinir bide klima alirim. Yine elk faturasi artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beginyou -- 13 Temmuz 2017; 20:22:14 >
  • 1- Bilgisayar toplamayı düşünüyorum, bedavadan bir monitör güzel bi başlangıç olur.

2- Samsung markasına güvenirim

3- SolidWorks Catia Autocad programlarını bolca kullandığım için bu monitör işimi çok rahatlaştıracak
  • 1)Bedava
    2)Sirke
    3)Baldan tatlıdır.
  • 1- Yenilikçi yaklaşım. Quantum Dot gibi bir özelliğin kullanılması gerçekten güzel.
    2- VA Panel! Kesinlikle IPS piyangosuna karşılık ve karşıtlık konusunda katkı sağlayan bir durum.
    3- Fiyat olarak çok fazla uçup kaçmaması. Kavisli olmasına ve diğer özelliklerine nazaran pek de fena olmayan bir fiyatı var.

Tabii eksileri yok değil. Yine de yeri burası değil. Tabii yeni nesli de çıkışa hazırlıyorlar ama şu devirde acil ihtiyaç varsa gerçek HDR'lı ürünlere kadar işimi görebilecek bir ürün.

• Çekilişe katılmak istemiyorum.

• Kazanmış olmak,
    Kazanınca satmak ve
    O parayı çatır çutur yemek keyfi.

• 1- Bu monitör benim olmalı
    2- Benim olmalı bu monitör
    3- Olmalı bu monitör benim
  • 1-Kavisli monitör kullanmak isteyenler için güzel bir alternatif olmuş.
    2-Piyasada 3000:1 kontrast oranı olan monitör gerçekten yok denecek kadar az.
    3- 1ms ve 144hz tazeleme oranı oyuncu monitörleri için direk tercih nedeni iken sadece bunları verip bırakmamış, üstüne de quantum dot koyarak gerçekten örnek teşkil etmişler.

• 1. Bedava

2. Pahalı bir şey heralde ben alırsam satıcam direkt

3. Bilmem

Bir de bana gelirse ben gelmesem olur mu? İşten güçten vakit olmuyor 5 ten sonra nasıl gelip döneyim 2 3 saat yol gidiş dönüş 4 5

• beginyou kullanıcısına yanıt
    Ah şu eksi butonu :(

• Çok geç kaldık, sittin sene yorumumuz birinci olmaz bundan sonra.

Monitör hayal bari herkese beğeni basayımda sevap point kazanayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cessabit -- 13 Temmuz 2017; 23:50:36 >
  • 1- 1ms tepki süresi
    2- 27" Quantum Dot Paneli
    3- 144Hz

• 1 iyilik

2 doğruluk

3 güzellik

• 1. ekran kartım yok.

2. 144hz mario keyfi yaşamalıyım.

3. izmirden gelip alamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kargo kime ait

2 çekilişe katılmak istiyorum
    3 kargo dahil 5 lira veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi They Killed Kenny -- 13 Temmuz 2017; 20:37:40 >
  • 1-Donanımım düşük olduğu için counterla harika gider
    2-Hazreti 144 tazeleme hızı bence çok iyi
    3-Ekranın Quantum Dot olması beni çok etkiledi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.