bu şapkayı nerde bulabilirim, istanbulda gördünüz mü hiç?? Avrupa yakasındaki cesurun towuk ötü şapkası
bunumu giyiceksin kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
bunumu giyiceksin kardeş
heee, sokakta değil elbet evde
quote:
Orjinalden alıntı: 10ur
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
bunumu giyiceksin kardeş
heee, sokakta değil elbet evde
biyerden canlı tavuk bul kes kellesini içini oy ötünü kes kafana göre yap içine japonu sür ve kurumaya bırak
Şapkayı bulmaz zor,yaptırman lazım.Hangi şehirdesin bilmiyorum ancak animasyon kostümü tasarlayıp yapan yerler ile görüşürsen yaptırtabiliirsin.
sen istiyor japka. istiyor kafayı sokmak. ben bliyor seni derdine çare numaramı yazıyorr sen beni aarıyor. ben oluyor tün derdlere çare. + 7 906 111111 . şimdi ben alacak bir dujj. ben istemiyor çucuk.
sen istiyor japka. istiyor kafayı sokmak. ben bliyor seni derdine çare numaramı yazıyorr sen beni aarıyor. ben oluyor tün derdlere çare. + 7 906 111111 . şimdi ben alacak bir dujj. ben istemiyor çucuk.
quote:
Orjinalden alıntı: tarch_inn
arkadaş yabancı uyruklu kadınlarla kafayı iyice bozmuş
quote:
quote:
ahahhahaha bu ne be
mobil 1 zamanında bi kampanya yapmıştı.Pitstop oyunu olarak.Bizim forumdan çogu kişi bu şapkayı kazanmıştı.Bende kazandım
quote:
Orjinalden alıntı: speedman
mobil 1 zamanında bi kampanya yapmıştı.Pitstop oyunu olarak.Bizim forumdan çogu kişi bu şapkayı kazanmıştı.Bende kazandım
hey gidi günler hey.yazın işime baya yaramıştı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme