The Rasmus - First Day of My Life The Rasmus - Eye of The Tiger ( bilmeyenler için; Rocky'nin soundtrack i ) The Rasmus - Shot The Rasmus - No Fear The Rasmus - Lucifer's Angel Vanilla Sky - Break it out Vanilla Sky - Umbrella Korn - Evolution ( ısrarla tavsiye ediorm ) Avenged Sevenfold - Trashed and Scattered ( hareketli güzel ) Avenged Sevenfold - Bat caunty ( Bu daha güzel ) xD Avenged Sevenfold - Size The Day ( Slow da 10 numara ) Metallica - The Unforgiven ( sevdiğim nadir şarkılarından biri ) Metallica - Whiskey in a Jar A Perfect circle - Passive Black Eyed Peas feat. Papa Roach - Anxiety Carlos Santana feat. Nickleback - Why don't you and I The Used - I'm a fake The Used - The Taste of Ink Incubus - Megalomaniac Nickleback - Hero Papa Roach - She loves me not Korn - Did my time Red hot chilli papers - Californication Red hot chilli papers - By The Way Red hot chilli papers - Can't Stop Red hot chilli papers - Tell me baby 12 Stones - The Way I Feel ( İnanın bana böyle güzel bir şarkı olamaz.! ) Within Tamptation - What Have You Done ( Beğeneceğinizden eminim ) Disturbed - This moment Disturbed - Guarded Dope - Die motherfucker die ( K.o oynarken çok ii gidiodu bi zamanlar halada beğenerek dinlerim ) H.I.M feat. The Rasmus - Bittersweet Limp Bizkit - Behind Blue Eyes ( Harika) Limp Bizkit - Boiler Linkin Park - Shadow of the day ( lp oldugundan pek emin degilim şans eseri indirdim ama güzel xD ) Linkin Park - One Perfect Something Linkin Park - No More Sorrow Linkin Park - Nobody's Listening Linkin Park - Numb ( Bilmeyeni dövüyolar ama yine de koyim istedim xD ) Linkin Park - What I Have Done Nonpoint - Alive and Kicking Nonpoint - Rabia ( Harika ötesi içim kıpraşıo dinleince =P ) P.O.D - Boom ( Mutlaka indirin ) Marlyn Manson - Sweet Dreams ( kendisinden nefret ederim adam pisliğin teki ama bu şarkısını sevdim. )
Tekno&Club tarzı parçalar
Dj Prof. & Dj. Hüseyin Karadayı vs Dj Funky - Miracles Extended Dj Usy - Huseyin Karadayı - Sleep in your dreams Hüseyin Karadayı & Ferhat Göçer - Yalan Hüseyin Karadayı - Feel the Passion Hüseyin karadayı - Ciao Bella ( Biliorm orjinali sakat bi müzik :D ama amacım siyasi mesaj vermek değil güzel bi çalışma olmuş xD ) Hüseyin Karadayı feat. Nihan - Üzgünüm David Vandetta feat. Rachael Star - Bleeding Heart Yahel - Butterfly Rachael Starr - Till There Was you(Gabriel and Dresden's) bu versionunu indirirseniz daha çok beğenirsiniz.
Yeter bukadar şimdilik az indirip dinleyin beğenirseniz daha çok var bende türkçe yabancı pop hiphop alternatif vs. vs. müzik yeterki isteyin.!
nasil sömürücez su rock parcalarin rapidi varsa yolla
quote:
Orijinalden alıntı: gael
nasil sömürücez su rock parcalarin rapidi varsa yolla
yok vallahi. beğendiğim müzikleri yazdım oraya isteyen indirsin okadar da uğraşamam gerçektende her biri birbirinden güzel şarkılar. tavsie ederim
quote:
Orijinalden alıntı: xSamsax
yok vallahi. beğendiğim müzikleri yazdım oraya isteyen indirsin okadar da uğraşamam gerçektende her biri birbirinden güzel şarkılar. tavsie ederim
Çok uzun süredir kullanmadığım bir smileyi kulanıyorum: ya kardeşim senin zevkin sana ayrıca böyle bir topice yorum yazanlara da
quote:
Orijinalden alıntı: Smokinli Şövalye
Çok uzun süredir kullanmadığım bir smileyi kulanıyorum: ya kardeşim senin zevkin sana ayrıca böyle bir topice yorum yazanlara da
Alıntıları Göster
sömürün demiş birde
quote:
Orijinalden alıntı: Burzum`
sömürün demiş birde
Alıntıları Göster
bunları bilmeyen müzik dinleyicisi var mı piyasada hala?
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
Yau Celtic var ya, örnek alınacak adamsın ya şu forumda. Bir de altına "o kadar uğraşamam, gidin kendiniz indirin!" demiş.
Evet, forum tarihinde ilk defa kullanıyorum;
quote:
Orijinalden alıntı: muratisik
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: muratisik
vardır süphesiz.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic ya kardeşim senin zevkin sana ayrıca böyle bir topice yorum yazanlara da
quote:
Orijinalden alıntı: muratisik
Alıntıları Göster
quote:
Ben bilmiyordum
quote:
Orijinalden alıntı: Mohyde
quote:
Ben bilmiyordum
Alıntıları Göster
Bunun neresi suç beğenerek dinledigim bi kaç şarkıyı paylaşmak istedim sadece bukadar abarmanızın nedeni ne ? Ananızdan Babanızdan Karınızdan azar yiip gelip burda bnden mi cıkarıosunuz hırsınızı? Nedir yani olayınız ne? Doğrudur Forum siteleriyle pek ilgili değilim. Pek de ihtiyaç duymam zaten. Canım sıkılıyodu. İçimden geldi yazdım. Bi karşılık da beklemedim ztn. Haklısınız suç bende Sizin gibi insanlara bişeyler sunmakla yanlışı ben yaptım.
quote:
Orijinalden alıntı: xSamsax
Bunun neresi suç beğenerek dinledigim bi kaç şarkıyı paylaşmak istedim sadece bukadar abarmanızın nedeni ne ? Ananızdan Babanızdan Karınızdan azar yiip gelip burda bnden mi cıkarıosunuz hırsınızı? Nedir yani olayınız ne? Doğrudur Forum siteleriyle pek ilgili değilim. Pek de ihtiyaç duymam zaten. Canım sıkılıyodu. İçimden geldi yazdım. Bi karşılık da beklemedim ztn. Haklısınız suç bende Sizin gibi insanlara bişeyler sunmakla yanlışı ben yaptım.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: xSamsax
eline sağlık hocam bence iyi yaptın.
bikaç tane parça indirdim beğendim saol...
quote:
Orijinalden alıntı: Tunç:TheBrother
quote:
Orjinalden alıntı: xSamsax
eline sağlık hocam bence iyi yaptın.
bikaç tane parça indirdim beğendim saol...
Alıntıları Göster
ŞarkıLarın hemen Hemen Hepsi var ßende çoğuda güzeL şarkılar
Disturbed- The game (ßu şarkıyıda DinLe çok güzeL) MetaLLica Laf.. yok zaten Tüm parçaLarı süper..
İn Flames DinLemenide Öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: Tired Father
ŞarkıLarın hemen Hemen Hepsi var ßende çoğuda güzeL şarkılar
Disturbed- The game (ßu şarkıyıda DinLe çok güzeL) MetaLLica Laf.. yok zaten Tüm parçaLarı süper..
İn Flames DinLemenide Öneririm
Alıntıları Göster
şarkılar fi tarihinden kalma
quote:
Orijinalden alıntı: sasaell
şarkılar fi tarihinden kalma
Alıntıları Göster
Eyvallah Tunç ,K1rklee. Siz ve size benzer insanlarında şöyle yerlerde bulunması güzel bişey tabi. ve Sasaell tek tek belirtir misin şu şarkıların tarihlerini çok merak ettim fi tarih anlayışın ne senin? abarma istersen.! Vay anasını ya bukadar problem olucagını bilseydim açmazdım lanet topic i
quote:
Orijinalden alıntı: Burzum`
sömürün demiş birde
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Burzum`
sömürün demiş birde
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.Tsubasa
quote:
sömürün demiş birde
Alıntıları Göster
xSamsax; ya sen boşver takma kafanı.paylaşmak güzeldir.......
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.Tsubasa
quote:
sömürün demiş birde
Alıntıları Göster
saolasın kardeş adını bilmediğim bi iki techno şarkısı vardı öğrendiğim iyi oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Doruk..
saolasın kardeş adını bilmediğim bi iki techno şarkısı vardı öğrendiğim iyi oldu
Alıntıları Göster
önemli değil eleştiriler güzel olsa daha koymak istediğim şarkı çok ama bazı kendini bilmezler abuk subuk yorum yapınca sinirm bozuluyo. acaba bende mi bi hata var die düşünüyorum.