Şimdi Ara

bu sefer farklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/channel/UCjgSgHriBMRE_ux2-t3hiDA

aşağı yukarı bu kanalla ilgili hergün konu açıyorum biraz önemsemeye başladım sanırım bu kez destek falan filan istemicem . tek istegim öneri ve eleştiri ve çözüm . hadi bi el atalım bi zahmet.

• Dostum artık okadar çok kanal varki parlaman imkansıza yakın ama yinede senin iyi bi reklama ihtiyacın var adını duyurmak için mesela daha önce çekilmemiş bi video çekersen bunu başarırsın buda senin yaratıcılığına kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi "lol oynayan bi insan neden youtubeda video izler"i sorgulamamız gerek.

1-Oyunculuğun iyi olur en az bi trde master falan olursun belli bi kitlen olur youtubeda izlenirsin.
    2-Eğlenceli bi tip olursun videogamedunkey tarzı eğlendirici troll oyunlar oynarsın millet gülmek için izler
    3-Bişeyler anlatırsın ders verir gibi yada analiz yaparsın bunları izlerler.
    4-Yada stretera gibi oyunun lore kısmıyla gelicek patchlerin analiziyle falan ilgili video çekersin.
    --------------------
    Şimdi bunlardan hangisi sende var?

1-Oyun bilgin yok casual bi oyuncusun çektiğin videolara baktım 15dkda 50 farm yapıyorsun mekanik bilgin pek yok oyun öğrenmek isteyenler seni izlemez.
    2-Troll bi kişiliğin yok oyun trolleyerek eğlendirerek video yapmıyorsun yine işsiz güçsüz youtubeda sağ tarafa tıklayarak giden vakit öldürenlerde seni izlemez.
    3-Analiz ettiğin prof oyuncu yok mesela faker zed oynuyor tarzı communitynin ilgisini çekicek analiz replayleri izlemiyosun-yorumlamıyosun.
    4-Stratera gibi kafayı yakmış ve işinde 10/10 başarılı biri varken lore-patch notuyla ilgili kanal açsanda tutmaz.

o yüzden birden prof oyuncular gibi iyi oynayamıcağına göre stratera varken o türde bi youtube kanalıda yapamıcağına göre 1 ile 4 ü eledik.

ya eğlendirici troll videolar çekmen lazım kendine has bi muhabbetin mizahın olması lazım yada ünlü oyuncuların maçlarını analiz etmen lazım.

Ha yok ben illa bu tarz videolar çekicem diyosan seni anca bu forumdakiler izler aralarındanda 3-5 tanesi çıkıp sen bıkmadın mı konu açmaya low diye canını sıkarlar daha öteye gitmez youtube maceran.

bide youtubeda video eklerken tag ve başlık atmayı bilmen lazım tage örneğin hgffghgfhgfhf yazarsan vidoen muhtemelen hiç bi zaman ilgili videolar kısmında gözükmeyecektir örneğin fakerla ilgili bi video yükledin tage fakerla ilgili aklına ne geliyosa yazman lazım skt t1,faker,zed,worldchampion vesaire vesaire gibi böylelikle faker ile ilgili hemen hemen her videonun sağ tarafında senin videon önerilicektir

onun dışında da yüklediğin videolarda açıklama kısmını boş bırakmamaya çalış.Yazacak hiç bişey bulamadıysan başlığa ne yazdıysan onla ilgili bişeyler yaz.Unutma ne kadar çok farklı kelime=o kadar çok viral.youtubeda anlam veremediğin heryerde çıkıyo lan bu videoda diye baktığın videolar hep bu başarılı başlık ve etiket sayesindedir.

Bide hudun 50 izleyicide 400rp çekilişi yapıcam diyen aramcı kızlar gibi daha sade daha bi summoner riftte sırıtmayacak bi hud yaparsan daha hoş olur şahsen benim videoları izlerken gözümü kör etti

diyebiliceklerim bu kadar eğer kendini geliştirip daha çok izlenmek istiyorsan..

• eleştiri istiyon demek. hmm. ÇÖP + LEŞ DESEM YETERLİ OLUR MU ÇÖPPPP +++ LEŞŞŞ bir kanal.

fikrimi değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77293B3E8 -- 16 Şubat 2016; 20:56:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

eleştiri istiyon demek. hmm. ÇÖP + LEŞ DESEM YETERLİ OLUR MU ÇÖPPPP +++ LEŞŞŞ bir kanal.

fikrimi değiştirdim

mükemmel tespit hocam +ladm
  • animeci WELEDler eleştiri yapmasın ıyy
  • bana master yi nin inceliklerinden bahset
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ionia köylüsü I kullanıcısına yanıt
    şimdi üstün körü bir okudum . daha detayıda okuyacağım . vakit ayırıp uzun uzun yazdıgın için teşekkür ederim.
  • Maçları atmışsın neyse ki kendi hesabım değildi 15 saniyede ilk kan vermisim heyecandan.

• quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Maçları atmışsın neyse ki kendi hesabım değildi 15 saniyede ilk kan vermisim heyecandan.

wei ifşa üye ban forum ateşe verilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalbaba

quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Maçları atmışsın neyse ki kendi hesabım değildi 15 saniyede ilk kan vermisim heyecandan.

wei ifşa üye ban forum ateşe verilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeiLucas -- 16 Şubat 2016; 21:59:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

eleştiri istiyon demek. hmm. ÇÖP + LEŞ DESEM YETERLİ OLUR MU ÇÖPPPP +++ LEŞŞŞ bir kanal.

fikrimi değiştirdim

mükemmel tespit hocam +ladm

eyw hocam zehir düşürdünüz mü

@Prowind ıyy elwind izlio WELED blOk
  • ıyy elwindi de izliyo sanırım animeci weled kuscam sanırım
    (hentai önersene)
  • O kümede birini kimse izlemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

ıyy elwindi de izliyo sanırım animeci weled kuscam sanırım
    (hentai önersene)

yoq izlemiom trde kmseyi bnden kötüleri nie izlim ki

(ban yerim söleyemem ama asansörlü gzl)
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.