öncelikle forumda böyle konuların çok baydığını bende biliyorum ama içimi rahatlatmak istedim,ne yapmalıyım fikirlerinizi merak ettim..
Şimdi olay bu sefer nasıl tanışacağım gibi bi konu değil. daha vahim ....
Ben lise 3 e gidiyorum....bi kızdan hoslanmaya baslamıstım.... neyse bunun kim olduğunu öğrendim ( 9 a gidiyor.....bide ismini öğrendim) sonra onu tanıyan bi erkek arkadaşım vardı...ona sordurrtum çıktığı varmı diye... 'kızda buna çıktığım yok....kim sordurduysa sana benimle konuşsun' demiş....
her neyse ben bu kız 2 arkadaşıyla bahçede dolaşırken . konuşabilir miyiz ? ikimiz dedim sonra 'seninle tanışmak istiyorum olur dersen?' dedim... normal gidiyordu olay....kız gülümsemeye başladı ..çok sıcak buldum o an kendime..... o direk sınıfımı sordu... geçiştirdim o an gaza geldim direk senden hoşlandım,dikkatimi çektin....benimle çıkar mısın dedim....
o an kendinden emin ama utangaç garip bi haldeydim.... kız bi anda HAYIR dedi........sonra ben dondum bi anda .....kız sonra açıklama yapmaya başladı..
Sen böyle çok kötü oldun dedi....üzüldüğünü bana hissettirdi.... ama benim hoslandığım bi çocuk var dedi..... (ben hala şoktayım) 'son muydu ?sözlerin ' dedim..... sonra içeriye doğru yürüyorduk ....'seni sınıfına burakıyim son görüşmemiz olsun' dedim... ama kız hala üzülme,, fln diyo...hemde çok hoş konuşuyor... sınıfının kapısının önüne geldik.....seninle arkadaş olabiliriz dedi ben 20 saniye durduktan sonra 'sonra bidaha konuşalım o zaman ' dedim sonra bende sınıfıma çıktım...
ama bu kadar hoş bi reddedilme olamaz....kız beni reddedince daha çok bağlandım...
şu andan sonra ne yaparsam daha iyi olur ? yanına gidip arkadaşlık mı kurayım.. uzak mı durayım bilemiyorum ???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme