Şimdi Ara

Bu sefer kararlıyım çok iyi derecede ingilizce öğreneceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, yıllardır ingilizce dersi görüyoruz ama hiçbirimiz şu ingilizceyi düzgün bir şekilde öğrenemedik. Bu sefer kararlıyım, önümdeki 4 ayım boş bu süre içinde sıfırdan dil öğrenilir neredeyse benim ingilizcem intermediate seviyesinde sizce 4 ay içinde fluent'e çekebilir miyim? Kursa gitmeyi düşünmüyorum çünkü düzgün eğitim vermiyorlar tamamen para odaklı çalışıyorlar ama evde tek başına da çalışmak ve motive olmak çok zor çünkü elimizin altında telefon, internet, televizyon var. Kendimi evde çalışmaya nasıl motive edebilirim?

Hiç ingilizcem yok diyemem orta derecede biliyorum hatta çevremdeki insanlar benim için ingilizce bildiğimi söylüyorlar ama onlar daha daha beginner bile olmadığı için beni öyle görüyorlar. Ben öyle düşünmüyorum.
    Yorumlarınız çok önemli, tamamen sizin dediklerinize göre çalışacağım. Nereden çalışacağım, sadece internet yeterli midir, günde kaç saat, ufak ipuçları, yabancı dizi izlemeli miyim gibi gibi tavsiyeleriniz veya yapmamı söylediklerinize göre çalışacağım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bana rehberlik yapacak birine ihtiyacım var kısaca. Şu anda cidden böyle hissediyorum:

http://ingilizcebankasi.com/wp-content/uploads/45cf982c257f6f257346ee61ecd80de0-ay-humor.jpg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.