Şimdi Ara

BU SEFER PLS BAKIN!(OYUNU İİ BİLENLER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKLAR PLS CEWAP 500M İLE NELR YAPAM NASIL ARDERAM CARI YAPABILRIM?(NORMAL Bİ ARDERAM CARI)SIMDIDEN GENE TY

• Forumda çok göze batıyosun her konuda en az 2 mesajın var neredeyse.Acayip acayip başlıklar açıyosun.500m iLe ne yapılacağını bilmiyosan neden oynuyosun ?Oyunu bilmeyen biri bile en azından arkadaşına vs. birine danışır.Etrafında hiç kimsemi yok ?En azından oyundan birine sor..
  • Pazarları gez ..

Criminal araban çok deli :p
  • Knight'ı bırakınca Frp oyunlara merak sardık Mert.Kusura bakma sanada çarptık ama.. :)
  • @ TheCriminal

belli adam yeni girmis foruma 35 msjı var daha cavus olunca gidecektir bu posy kasma hevesi biseyi bilmiyo olabilir sormus ya da baska konularda biliyo gibi gorunmek icin sallamıs bizi ilgilendirmez...

@x10urx27

+7 fp set ve +8 cleaver veya +7 md dual para artarsa ki hic sanmıyorum +8 takı al yoksa craft takı kullan

en iyisi git bi 5 gb daa al ve +7 chitin set +7 dual md dual +0 kekuri +8 dex takı ve pp cek hatta kekurileri +1 yapmaya bak
  • Criminal msn atar mısın pm ' den ekleyim seni oyun güzele benzio :P
  • LQN OLUM YETER SEN KIMSIN LAN MAL MAL KONUSUON WARMI LA GOZE BATIOM ADAM AKILI SOLE CEK GIT NE BENI ELESTIRON EZUG
  • quote:

Orjinalden alıntı: x10urx27

LQN OLUM YETER SEN KIMSIN LAN MAL MAL KONUSUON WARMI LA GOZE BATIOM ADAM AKILI SOLE CEK GIT NE BENI ELESTIRON EZUG

Kendine gel burası mahalle bakkalının önü değil adam akıllı konuş .
  • OK OZUR DILERIM AMA SADECE SORUMA CEWAP WERSIN BILIOSA BEN KEYFIMDEN SORMUOM KARDES
  • quote:

LQN OLUM YETER SEN KIMSIN LAN MAL MAL KONUSUON WARMI LA GOZE BATIOM ADAM AKILI SOLE CEK GIT NE BENI ELESTIRON EZUG

Bi konuşmayı öğren..
  • BEN KONUSMASINI BILIOM AMA SEN KENDINI BENIM YERIME KOY BAKAM!
  • CAPSLOCKA bir kere bas
  • quote:

OK OZUR DILERIM AMA SADECE SORUMA CEWAP WERSIN BILIOSA BEN KEYFIMDEN SORMUOM KARDES

TÜRK değilmisin sen nie "v" yerine "w" yazıyosun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtillaHuN -- 15 Aralık 2006; 17:40:46 >
  • Bu piyasada hiçbirşey yapamazsın. Ayrıca türkçeyi düzgün kullan. Konuşmayı biliyo olabilirsin ama yazmayı öğrenmen gerek.
  • olum git md felan al ne yapacna sende 500m var amam bişe yapamıyon admalr 10myi döndüre döndüre 10 gb yapıyo parayı biraz çevir ticaret yap 10gb yap onlada +7chitin set +82tane cleaver al tmm tıklarıda sen kaç alırsna artık
  • off 500m le hiç bir şey alamazsın ben bile artık yetişmiyorum 55 lk chara 20 gb alıyorumAma çok iyi bilmiyorsan bu oyunla uğraşma ve capslockunu kapalı tut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.