Şimdi Ara

BU SENE BAKAMADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene Diyarbakir'a tasindik diye bilgisayar yerine Samsung Galaxy S5 aldim.

Ama bu egitim yilinin sonu bilgisayar toplayacagim.

Ve sorum su;Bu egitim yilinin sonunda cikacak dahili bilesenleri yazabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KrilGrohniik kullanıcısına yanıt
    öncelikle max bütçe ne kadar? verilen bütçe içinde klavye-mouse-ve monitör olacakmı? eğitim yılının sonunda toplayacağım demişsiniz tam tarihi yazarsanız daha iyi olur:)
  • Boardwell
    DDR4
    GTX8XX
    Asus`un manyak bir monitörü geliyor adı aklımda değil su an.

• 14nm Broadwell işlemciler,R9 300 serisi,GTX 800 serisi,yeni nesil ssdler falan çok uzar bu liste.Herşeyin bir üst nesili çıkıyor yani.
    DDR4 bir ihtimal Mainstream kullanıcılar için cazip hale gelebilir(ki ben sanmıyorum).Sata Express destekli anakartlar olabilir.

Şimdiden şunu alırım bunu alırım diye plan yapma bence,sen para toplamaya bak,alacağın zaman sistem toplanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 25 Ağustos 2014; 1:06:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda t9c

öncelikle max bütçe ne kadar? verilen bütçe içinde klavye-mouse-ve monitör olacakmı? eğitim yılının sonunda toplayacağım demişsiniz tam tarihi yazarsanız daha iyi olur:)

Mouse klavye olacak iste bu egitim yili sonu haziran ortasi oluyor galiba.

• max bütçeniz be kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyrancı9999 -- 25 Ağustos 2014; 1:15:43 >
  • quote:

max bütçeniz be kadar?

Max butce 7000 6000 tl cunku hersey icinde olacak elimde hicbirsey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    şimdiden kehanette bulunmak zor almadan 15-20 gün önce açın konuyu daha yararlı olur
    bence o kadar uzun süre sonra toplanacak bi sistem için şimdiden plan yapmayın parçalar sürekli gelişiyor mesela şu an ekran kartını gtx 780 ti belirlersiniz o zaman gelince o kart alınılmıyacak seviyede bile olabilir
  • Neyse simdiden bu oneriler icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: KrilGrohniik

quote:

Mouse klavye olacak iste bu egitim yili sonu haziran ortasi oluyor galiba.

Hocam 1 seneye kim öle kim kala.Ayrıca dolar nasıl değişir bilinmez.Kısmetse ben 4 ay sonra almayı düşünüyorum ama 1 hafta öncesini bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.