Şimdi Ara

Bu Sene Maçlar D-Smarttamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben beşiktaşı tutan biriyim acaba bu senede uefa maçları falan d-smarttamı bilgilendirirseniz sevinirim...

• Alakası yok.Sakın ola gidip satın almayın.Zira 2010 yılına kadar Digitürkte yayın hakları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbuzik

Alakası yok.Sakın ola gidip satın almayın.Zira 2010 yılına kadar Digitürkte yayın hakları.

arkadaşım ligi demiyorum ben UEFAyı diyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagri_41

quote:

Orjinalden alıntı: arbuzik

Alakası yok.Sakın ola gidip satın almayın.Zira 2010 yılına kadar Digitürkte yayın hakları.

arkadaşım ligi demiyorum ben UEFAyı diyorum....

arkadaşım başlıktan tr süper ligi anlaşılıyor.Uefayı sorarsan d-smartta.Çeyrek finale kadarSonra SHOW tv de.
  • Uefa maçları d-smartta..
  • UEFA maclarını D-smart'ta HD olarak izleyebilecegiz, bu yuzden UEFA maclari baslamadan HD Smart almak farz oldu..
  • bari farz degil de vacip deseydin .. farz cok agir oldu ,evi fln satip almamiz lazim
  • Uefa maçları için D Smart almaya gerek yok bence.Hotbirtte veren bi kanal büyük ihtimalle çıkar..
  • çeyrek finale kadar olduğundan emin misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigknife

çeyrek finale kadar olduğundan emin misiniz?

geçen sene böyle olmuştu ama ben tamamının d-smartta olmasını tercih ederim.show tv alıyor yayın haklarını ama maçı yayınlamıyor.tabi var mısın yok musun varken maç neyimize bizim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Orjinalden alıntı: bigknife

çeyrek finale kadar olduğundan emin misiniz?

geçen sene böyle olmuştu ama ben tamamının d-smartta olmasını tercih ederim.show tv alıyor yayın haklarını ama maçı yayınlamıyor.tabi var mısın yok musun varken maç neyimize bizim.

yayın hakkı showda oldu mu, türk takımlarının maçları hariç seyredemiyoruz( bir de final maçını veriyor o kadar.), ama yayın hakkı d-smartta oldu mu d-smartı olmayanlar izleyemiyor maçları
  • hocam zaten final maçınıda vermedi show tv.gece yarısından sonra tekrarını verdiler.d-smart zaten bende de yok ama bari kahveye gidip izleyebiliriz:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.