Şimdi Ara

bu sene olmaz seneye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim gibi düsünen varmı bu sene notları düsük oldugu için bırakan seneye hazırlanmayı düşünen 1 sene kayıp olarak görmeyenlr

• ben de öyle düşünüyorum ama dershane felan yok ne yapcaz
  • adam gibi bölüme gidin 1 sen 2 sene hiç de kayyp olmaz.i?sizler ordusuna katylaca?ynyza biraz daha çabalayyn.sa?lyk bölümleri candyr.
  • mezun kalmayy alternatif olarak dü?ünmek yanly? de?il ama sadece alternatif olmaly. yani oldu?u kadar yap bu sene, hedef gerçekle?mezse mezuna kalabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: walmart

adam gibi bölüme gidin 1 sen 2 sene hiç de kayyp olmaz.i?sizler ordusuna katylaca?ynyza biraz daha çabalayyn.sa?lyk bölümleri candyr.

kardeşim ben harp okuluna hazırlanıyorum ya bu sene ya seneye başka alım yok 2 sene içinde kazandın kazandın ayrıca bu sene mülakatlardan elenirsem seneye tekrar almıyorlar o yüzden bu sene riske atmaktansa matematiğiyle dersiyle sporuyla seneye tam olarak karşılarına çıkmak istiyorum işsizlik denen birşey yok ortada yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calix

ben de öyle düşünüyorum ama dershane felan yok ne yapcaz

dershaneler okula çevirlicek ve okullarda mezun sınıfları açılıcak yani mezun grubu olarak yine dershane var diyebilirim hocam ama fiyatları 1.50 kat daha tuzlanır diye düşünüyorum yani dershaneler kapandı artık mezunlar hazırlanamaz gibi bir durum mümkün değil
  • 100-110netlerdeyim. lys çalıştım hep mal gibi ygsye doğru duzgun hiç çalışamadım. ankara hukuk bu sene olacağını sanmıyorum zaten sınavda da mal gibi heyecan yapar iyice gerilerim. Seneye artık başka çare yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.