Şimdi Ara

Bu sene şampiyon Galatasaray!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sakatlar iyileşince ve yeni transferlerimiz gelince göreceksiniz, uçuşa geçeceğiz. Lafımın arkasındayım. Sezon sonu burada olucam.

Bu sene tüm derbileri kazanacağız ayrıca.

• Her dibe çöküşün birde çıkışı vardır. doğrudur. Ama bu çıkış nereye kadar gider bilinmez. Ayrıca dibi görüp görmediğimizde belli değil. ben ilk 4 haftayı 0 puanla tamamlarsak şaşırmam. Ondan sonra teknik adam değişimlerine, oloğanüstü kongrelere kadar yolu var bu işlerin. ben hala ilk 5'i çok zor görüyorum. Dileğin gerçekleşirse herhalde tarimizin en mükemmel şampiyonluğu olurdu.(gerets dönemindekinden bile). Ama bunun için çok büyük mucizelerin ardı ardına yaşanması gerek. Ayrıca rakiplerimiz içinde büyük kabusların yaşanması gerek. İnşallah dileğin gerçekleşir ama hiç ümitli değilim.
  • Olur mu bilinmez ama inanmak zorundayız,
    Çünkü bir tane GALATASARAYımız var
  • tebrikler
  • "Galatasaray adının olduğu yerde her zaman umut vardır." Jupp Derwall | Benim mantığım şampiyon olacağımızı söylemiyor fakat hala ümidim var.
  • Beyler saçmalamayın, ne umutsuzluğu? Sakatlarımız döndüğünde ve en az 1 orta saha transferi yaptığımızda mükemmel bir kadro oluşturacağız. Gençlerimiz tecrübe depolayınca yenilmez bir takım olabiliriz. Yönetimin her zaman arkasında olalım. Emana gelirse süper olacak. Evet kardeşlerim.
  • Bu sene Fenerbahçe ve Galatasaray ilk 3'e girerse iyidir derim...
  • Şampiyonluktan emin değilim ama içimden bir ses ilk 10'a gireceğimizi söylüyor
  • Bende sampiyonluk bekliyorum
  • Peşpeşe galibiyetler gelsin.Kötü gün taraftarı,örnek taraftar pempe tablo çizmeye başlar. 2 peşpeşe yenilgide yerin dibine sokarlar nasıl 3. yenilgiyi aldırırz diye uğraşırlar.
  • Sondan 1. olanı ne zamandir şampiyon ilan ediliyorlar..?
  • Bu sene ne gs si ne fb si trabzon alıp yürüyecek bence.Galatasaraylı olsamda kabullenmek lazım.

1-Trabzonspor
    2-BJK
    3-Bursaspor

ben sene sonunda puan durumu böyle olacak diyorum.
  • Trabzon böyle giderse zaten şampiyon. Ama gider mi işte o önemli.
  • 1 oyuncu daha gerekli.
  • şampiyon olmak için önce takım gibi oynamak lazım.malesef galatasarayımız takım gibi oynamıyor.pas hatalarından tutunda kademe hatalarına kadar.önce takım gibi oynamayı becermemiz lazım sahada.umuyorum ki ortasahaya bir operasyon yapılır.hakan baltayı normalde gerçekten çok sever ve taktir ederim futbol ve kişiliğini.Ancak bu sezon en kötü sezonunu geçiriyor sanırım.sahada takım gibi oynamayı başarırsak ve gerçek manada ruhumuzu ortaya koyarsak oyuna, kazanamayacağımız maç yok.Şu anda gsnin oynadığı futbol gerçekten tüm taraftarı hem kahrediyor hem üzüyor hem şaşırtıyor malesef.
  • Tebrikler Galatasaray
    Böyle konuları hangi ruh haliyle açıyorsunuz?
    "Bu sene şampiyon Galatasaray!"Beşiktaş taraftarı kendi takımı için bunu deyince 2 yıldız gördünüz onun etkisidir deniyor
    Boş ve saçma konular bunlar,geçen sene de Galaktikos yakıştırması yaptınız kendinize,onda da bu tür konular açıldı
    sonuç ne oldu? Bursaspor şampiyon
  • bursa sampiyonlar liginde batar , fb turu gecemez dagilir , gs eskisehire yenilir biter , trabzon liverpoola agir bir sekilde yenilir besiktas karabüge yenilir kim erken toparlanirsa o sampiyon
  • transfer olursa ilk iki olmazsa zxor

not:tabi bide şans
  • Sondan ikincisiniz hala şampiyonluk diyor ya...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.