evet bu sene sonunda puan cetvelinde ilk 5 ve son 3ü tahmin edebilirimisiniz...belki para kazanmayazcaksınız ama..size ben demiştim diyebilme fırsatı...
bence Malatya düşmez; Kayseri takımları ne kadar süre iyi giderler bilemiyorum, Bjk ve Trabzon toparlanırlar gibi geliyor.. bence ilk 5 :
1- Fb 2- Gs 3- Bjk 4- Sivas 5- Trabzon
Son 5 olarak wolqanyc' e katılıyorum... : samsun diyarbakır denizli....
quote:
Orijinalden alıntı: cause_of_death
bence Malatya düşmez; Kayseri takımları ne kadar süre iyi giderler bilemiyorum, Bjk ve Trabzon toparlanırlar gibi geliyor.. bence ilk 5 :
1- Fb 2- Gs 3- Bjk 4- Sivas 5- Trabzon
Son 5 olarak wolqanyc' e katılıyorum... : samsun diyarbakır denizli....
Alıntıları Göster
1-FB 2-Bjk 3-Gs 4-Kayseri 5-Gb
16-Rize 17-Samsun 18-Denizli
quote:
Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi
1-FB 2-Bjk 3-Gs 4-Kayseri 5-Gb
16-Rize 17-Samsun 18-Denizli
Alıntıları Göster
1-GS 2-FB 3-BJK 4-SİVAS 5-TS
takımıma guvenıyorum ama yönetıme guvenmıyorum
dusenler hakkında yorum yok
quote:
Orijinalden alıntı: ArvaLaTSe
1-GS 2-FB 3-BJK 4-SİVAS 5-TS
takımıma guvenıyorum ama yönetıme guvenmıyorum
dusenler hakkında yorum yok
Alıntıları Göster
gs fb ts sivas bjk
samsun düşmez onu söyliyim. başka yorum yapmak zor
quote:
Orijinalden alıntı: acheron
gs fb ts sivas bjk
samsun düşmez onu söyliyim. başka yorum yapmak zor
Alıntıları Göster
ilk 5e banko fener galatasaray erciyes girer........... samsunda banko düşer......... ts veya bjk ikinci yarıdaki performanslarına göre bişeyler yaparlarsa bilmem
quote:
Orijinalden alıntı: derbederxl
ilk 5e banko fener galatasaray erciyes girer........... samsunda banko düşer......... ts veya bjk ikinci yarıdaki performanslarına göre bişeyler yaparlarsa bilmem
Gs bu düşüşü sürdürürse ilk beş zor.Hele borçlar iyice arttı bir sakatlık çıkabilir...Artık anadolu kulüpleride yükseğe oynuyor daha fazla para almak için..Bence:
1-Fener 2-BJK 3-Sivas 4-GS 5-Kayseri
quote:
Orijinalden alıntı: Executioner
Gs bu düşüşü sürdürürse ilk beş zor.Hele borçlar iyice arttı bir sakatlık çıkabilir...Artık anadolu kulüpleride yükseğe oynuyor daha fazla para almak için..Bence: