arkadaşlar lise 1 'im yeni başlayacağım 100 kişilik özel yurt odalarda 4 kişi kalıcaz çoğu fen ve anadolu lisesine gidiyor benim gibi 10-15 tane düze giden varmış resmen süper zekalar varmış bu benim açımdan iyi siz ne dersiniz öneriler tavsiyeler ? ilk gittiğim günler nasıl davranayım ?
up
yurt ta kalacağına okuma daha iyi
Ödevlerinde yardımcı olurlar takma kafana.
Odandakiler fen lisesindeyse yaşadın. Çünkü disiplinli olurlar ve o oda ders çalışma kampı gibi olur bu da senin yararına
quote:
Orijinalden alıntı: zallas003
Odandakiler fen lisesindeyse yaşadın. Çünkü disiplinli olurlar ve o oda ders çalışma kampı gibi olur bu da senin yararına
Yalaaaaan bende den lisesi mezunuyum ne çalışması ondan 2. Seneye kaldım
Daha iyi öğrenirsin yurtta arkadaşlarınla derslerini.
ya arkadaşlar siz fen liselileri ne sanıyorsunuz yok çalışma yok disiplin hiçte öyle değil ben fen liseli olarak 4 yıl kaldım öyle adam çok çok nadirdir çoğu düzensiz dağınık ve pistir öyle dışarıdan ne görünüyor bilemem ama ağızları genelde bozuktur davranışları sakat sakattır sen kendi yoluna bak onlarıda çok üstün aman aman görme
biri fen yazacağına den yazar diğeri başlığa yurtta yerine yurtda yazar okuyacağım yerine okuayacağım yazar kafalar iyi
quote:
Orijinalden alıntı: South Korea
biri fen yazacağına den yazar diğeri başlığa yurtta yerine yurtda yazar okuyacağım yerine okuayacağım yazar kafalar iyi
Sen de virgülü unutmuşsun ne iş?
@ yoyobaz akşam akşam iyi güldürdün
Yurtta kalmana gerek yok yani şart değil.
quote:
Orijinalden alıntı: sPeerless
neden?
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
quote:
neden?
harbiden neden
Rahat yaşama alışmış kişiler yurtta kalamazlar (benim gibi) hele birde nurcu yurtlarıysa yandı. askerlik gibi oluyor. Herşeyin bi saati oluyor akşam 10 da kapılar kapanıyor. sabah 5 te namaza kaldırıyorlar
quote:
Rahat yaşama alışmış kişiler yurtta kalamazlar (benim gibi) hele birde nurcu yurtlarıysa yandı. askerlik gibi oluyor. Herşeyin bi saati oluyor akşam 10 da kapılar kapanıyor. sabah 5 te namaza kaldırıyorlar
gülen cemaatinin yurdu isteyen namaz kılıyor yatma saati yok zaten o kadar şeyden sonra saat 11:30 -12:00 gibi yatabilirmişiz
quote:
Orijinalden alıntı: kurt212
quote:
gülen cemaatinin yurdu isteyen namaz kılıyor yatma saati yok zaten o kadar şeyden sonra saat 11:30 -12:00 gibi yatabilirmişiz
o yurtlarda ilk baş isteyen kılıyo fln diyolar ama 1 ay bile olmadan zorlamalar oluyo söyliym. Tecrübelermden biliyorum. Psikolojin bozulabilr yani :D sen de soruyosun sonra hani böyle böyle değildi? diye ama sonra verdikleri cvp tam şapa oturtur derecesinde oluyo: sen müslüman değil misn?
hocam zaten ben 5 vakit namaz kılıyorum ama bana sen zorla kılacaksın diyemezler (şikayet etme hakkın bile var)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme