Şimdi Ara

BU SENEKİ FEN EDEBİYAT PUANLARI NE OLUR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
18.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben kimya mezunu ve işsiz olarak fen-edebiyattaki fen bölümlerinin puanlarının artacağını asla düşünmüyorum, zaten öğretmenliğin ataması yok, formasyon sadece göz boyama kontenjanlarını tekrar doldurmaları için öğrencileri kandırıyorlar. Bu sene geçen seneye göre çok daha fazla fen bölümü boş kalacaktır.Çünkü mühendislik fak. puanlarının da düşmesiyle ve birçok üni.ye yeni mühendislikler açıldığından zaten iş imkanı olmayan fen bölümlerine talep dahada azalacaktır.
    Fakat sözelcilerde tercih edebilecekleri fazla bölüm olmadığından dolayı edebiyat fakültelerine epey bi öğrenci çekebiliyorlar.Edebiyat fakülteleri için farklı bir durum söz konusudur.
    Ben okurken edebiyat fakülteleri full'dü, bizim fen fakültesindeki fizik bomboş, biyoloji,kimya tek tük, matematik ise eh işte denecek kadar öğrencisi vardı. Sonrasında zaten 2012'de hiç öğrenci tercih etmediğinde tamamen kapandı fakülte. Eee piyasadaki ihtiyaca göre bölüm açmazsan anadolunun her tarafına fen fakültesi doldurursan, işi ticarete dökersen olacağı budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unemployedadam -- 2 Temmuz 2013; 13:02:57 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.