ARKADAŞLAR MALUM FORMASYON GELDİ VE GECEN SENE BARAJLA ALAN FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ BU SENE TAHMİNEN KAÇLA ALIR KAÇ PUAN EKLENİR 2011 TABAN PUANLARINA BAKTIM ÇOK YÜKSEKTİ SİZCE BU SENEDE BÖYLE OLABİLME İHTİMALİ VARMI.
quote:
Orijinalden alıntı: BıyıksızAdam
2011 de okul puanları +15 fazlaydı .
quote:
Orijinalden alıntı: leko11
2011 de okul puanları +15 fazlaydı .
Alıntıları Göster
fen edebiyatların puanı zaten düşük geçen sene baraj puanını alan giriyordu... bu sene de taş çatlasın barajın az bişe üstünü alır... genelde fen edebiyata düzgün biyer kazanamayıp boşta kalmayayım diyenler gidiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: mekatronikçi
fen edebiyatların puanı zaten düşük geçen sene baraj puanını alan giriyordu... bu sene de taş çatlasın barajın az bişe üstünü alır... genelde fen edebiyata düzgün biyer kazanamayıp boşta kalmayayım diyenler gidiyor...
Alıntıları Göster
Ben esas ODTÜ, Bilkent, Boğaziçi gibi kaliteli ünilerdeki puan değişimini merak ediyorum. Çok artar mı ki?
quote:
Orijinalden alıntı: Elevator
Ben esas ODTÜ, Bilkent, Boğaziçi gibi kaliteli ünilerdeki puan değişimini merak ediyorum. Çok artar mı ki?
Alıntıları Göster
2011 gibi olur belki 5,10k oynar oda obp aobp mevzusundan.
quote:
Orijinalden alıntı: aybaham
2011 gibi olur belki 5,10k oynar oda obp aobp mevzusundan.
Alıntıları Göster
ama 2011 de formasyon varken çok yüksekti edebiyata baktım taban puanı 397 bu senede aynı olur gibime geliyor
quote:
formasyon geldigi için çok yükselecek 2011 de oldugu gibi 397 lerle alacak yine
quote:
quote:
formasyon geldigi için çok yükselecek 2011 de oldugu gibi 397 lerle alacak yine
Alıntıları Göster
bu sene formasyon nedeni ile tercih eden sayısı artacak.işin trajomik yanı 1,2 seneye formasyonun kalkmayacağının garantisi olmaması.neyse işte ondan biraz artar puanlar aşırı düşük zaten
quote:
Orijinalden alıntı: wntd1903
bu sene formasyon nedeni ile tercih eden sayısı artacak.işin trajomik yanı 1,2 seneye formasyonun kalkmayacağının garantisi olmaması.neyse işte ondan biraz artar puanlar aşırı düşük zaten
formasyon kalktıgında önceden girenleri etkilemiyor.bide bu sene 2011 gibi yüksek olurmu?
quote:
quote:
formasyon kalktıgında önceden girenleri etkilemiyor.bide bu sene 2011 gibi yüksek olurmu?
büyük hevesle istanbul üniv. DE okudugum iki yıllık bölümü bıraktım mat bölümü istyorum formasyonu getirdiler geri ne şanssız adamım
quote:
Orijinalden alıntı: bekareeksidörtac
quote:
quote:
büyük hevesle istanbul üniv. DE okudugum iki yıllık bölümü bıraktım mat bölümü istyorum formasyonu getirdiler geri ne şanssız adamım
Alıntıları Göster
2011'de puanlar diploma + formasyon nedeniyle 60-70 civarı düştü. Bu yıl ise tahimnime göre 40-50 puan civarı artış olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: #Ramazan
2011'de puanlar diploma + formasyon nedeniyle 60-70 civarı düştü. Bu yıl ise tahimnime göre 40-50 puan civarı artış olacak.
Alıntıları Göster
yani edebiyatın tarihin bide cografyanın tahmini puanını ne olur
quote:
yani edebiyatın tarihin bide cografyanın tahmini puanını ne olur
Alıntıları Göster
2011de okul puanı 75 üzerinden geliyordu onu da hesaba katın...
quote:
2011de okul puanı 75 üzerinden geliyordu onu da hesaba katın...
Alıntıları Göster
beyler formasyon ne konuya direk daldım ama ben de giricem bu sene
quote:
Orijinalden alıntı: coco jambo
beyler formasyon ne konuya direk daldım ama ben de giricem bu sene
Alıntıları Göster
he tamam bize giren cıkan yok biz müh fak kasıyoruz :))
quote:
Orijinalden alıntı: #Ramazan
helal valla bende aynı senin gibi düşünüyom zaten batı tarafları 300 üstü alıyo misal 320 ile alan biryer çok olsa 370 olur.doğu düşük alıyodu orada çok olsa 300 ancak.
2011 de diploma puanı direk ekleniyordu,sorular kolaydı,kontejyan sayılarında 2012 de artış oldu onunda etkisi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: after1
2011 de diploma puanı direk ekleniyordu,sorular kolaydı,kontejyan sayılarında 2012 de artış oldu onunda etkisi olur.
bu sene COGRAFYA TARİH EDEBİYAT tahmini puanlaruı ne olur
formasyon sadece mevcut okuyan öğrencilere geldi diye biliyorum