Şimdi Ara

Bu Ses Nereden Geliyor Olabilir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklasik 10 senelik bir apartmanin 2. katinda yasiyoruz. Son 1 aydir, yatak odasi tarafindan gelen sesten dolayi geceleri uyuyamaz olduk. Bu ses yuzunden ust kat komsu ile kavga etmenin ucuna geldik. Ayni sesi bir alt komsumuz da duyuyor fakat zemin kat ve ust kattaki komsular sesleri duymadiklarini, kendilerinden gelmedigini soyluyor.

Sizin tahmininiz ne olur? Bizim aklimiza kapi gicirtisindan baska bir sey gelmiyor. Ses gece her saat cikiyor diyebilirim. Gun icerisinde de arada sirada duydugum oluyor. Ust kat komsularimiz 08-17 calisan memurlar, evde yoklarken de duyuyoruz

https://vocaroo.com/17cPcW8kt8Pa

• Bunu memur adama dinlet, tüm kapıları yağlamasını söyle, bakalım nolcak

• Bunu dedik, üst kattaki komşu bizim kapılarımızdan ses gelmiyor diyor. Bir alt kattaki komşumuzun, üst katımızdaki sesi duyması beni bir hayli şaşırttı. Başka bir şey olmasından şüpheleniyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalerüfer boruları falan genleşiyor olmasın

• 3 harfli olabilir dikkatli olmak gerek. Mavi ışıkla evi gezin

• strese girmiş, mızmızlanan bir köpeğin sesini de andırıyor ama kapı gıcırdamasına daha çok yakın. alltakinin duyması da ilginç. Bir kapı gıcırdaması olsa taa 2 kat aşağıya gitmez, var bunda bi iş

• Bu da benim aklıma geldi. Cin diyebilirsin korkma. 3 harfli dendiğinde "beni rahatsız etmezler" diye birşey yok, bunlar uydurmadır.

• dekareme kullanıcısına yanıt

Ben anmazsan rahatsız etmezler diye biliyorum. Korkutmayın hocam defolsunlar gitsinler.

• Gerçekten çok ilginç . Alt komşunuzun da bu sesi duyması daha da ilginç . Eğer sesin kaynağını bulursanız lütfen haberdar edin çok merak ettim .

• Yok öyle birşey, kim uydurmuş böyle şeyleri.. seni niye rahatsız etsin ki. rahatlık cin diyebilir veya yazabilirsin. cinler insanlardan aşağı varlıklardır..

• Mavi ışık ne alaka?

• Moueson kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam umarım buluruz ya

• Kesinlikle kapı dolap vs gıcırdaması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.