Şimdi Ara

Bu set alınır mı? ( Acil! Son 1 Saat )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ebay'de şöyle bir set satılıyor. Açık artırmanın son 1 saati kaldı. Türkiye fiyatlarına baktığımda 13,000 TL ettiğini gördüm. Satan kişi oldukça yüksek oy almış bir satıcı ve bunları sadece 1-2 kere kullandığını iddia ediyor.

Benim alabileceğim fiyat 6500-7000 TL . Sizce almalı mıyım? Şöyle bir seti Türkiye'ye getirdiğimde satmaya çalışsam ne kadar eder? Çünkü çoğu parçasını getirip satarım. Bana gerekmeyen çok parçası var. Bana sadece body ve 1 de lens lazım.

Canon 70D DSLR Camera Body
    Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM Ultra Wide Angle Lens
    Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS UTM Telephoto Lens
    Canon EF 50mm Lens
    Canon EF 20mm f/2.8 Macro USM Prime Lens
    Tascam DR-100 Portable Digital Recorder ( Ses kayıt cihazı )
    Sennheiser EW-100-G3 Professional Transmitter and Receiver ( Sennheiser Profesyonel alıcı ve verici )
    GoPro Hero 3+ with Remote, Accessories and Car Mount
    Neewer CN-160 Light
    Sonia Shoulder Camera Stabilizer
    Pelican Case Model 1510 with Lid Organizer and Dividers

Teşekkürler.

İlan linki:http://www.ebay.com/itm/231513234536?_trksid=p2046732.m570.l4462&_trkparms=gh1g%3DI231513234536.N3.S2.M97.R1.TR3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Querorz -- 30 Mart 2015; 22:59:25 >

• 14 dakika kaldı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Querorz -- 31 Mart 2015; 0:00:00 >
  • Bu başlığı gören bir arkadaş hemen Ebay'e üye olup teklif verdi ama taban fiyata ulaşılamadığı için ürünü satın alamadı .
  • Querorz Q kullanıcısına yanıt
    Taban fiyata ulaşamayan ilanlar genelde tekrar listeleniyor eğer satıcı hakikaten satmak istiyorsa.Satıcı ile iletişime geçilip fiyatta anlaşılabilir belki.Ancak ebay deki çeşitlilik bizim ikinciel sitelerimize oranla çok daha geniş.Hiç riske girmeden sadece ihtiyacınız olan ürünleri rahatça bulursunuz muhtemelen.Risk diyorum çünkü ilandaki ürünler öyle 1 günde satılacak cinsten değil gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seefoo

Taban fiyata ulaşamayan ilanlar genelde tekrar listeleniyor eğer satıcı hakikaten satmak istiyorsa.Satıcı ile iletişime geçilip fiyatta anlaşılabilir belki.Ancak ebay deki çeşitlilik bizim ikinciel sitelerimize oranla çok daha geniş.Hiç riske girmeden sadece ihtiyacınız olan ürünleri rahatça bulursunuz muhtemelen.Risk diyorum çünkü ilandaki ürünler öyle 1 günde satılacak cinsten değil gibi.

Satıcıya mesaj attım ama cevap gelmedi. Risk almadığıma memnunum :) . Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.