Şimdi Ara

Bu set nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/modern-dunya-klasikleri-seti-7-kitap-takim-p-HBV000007SB0C

Kitap okumaya yeni adım atan birisi için önerir misiniz? Çevirileri nasıldır?

• Epey iyi kitaplar var ancak yayınevi düşündürücü, çevirisi iyi olmayabilir.
  • Modern klasik almayı düşünüyorsanız İş Bankası Yayınlarının Modern klasiklerini tavsiye ederim. 7 kitabı 29’a değil de kitabına göre 40-50 arası alabilirsin. Modern klasik serisi olarak en son bildiğim 107 kitabı var. Arasından seçebilirsin. Bu aralar oldukça popülerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndigo yayınlarını önermiyorum. Aynı kitapları iş bankası gibi kaliteli yayınlardan almanızı öneririm. Ayrıca o kitaplar okumaya yeni başlayanlar için pek uygun değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer klasik alacaksanız TARTIŞILMAZ EN İYİSİ Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları'dır. Hasan Ali Yücel Klasikleri.

Hatta bazı klasikleri şimdi İthaki falanda basmaya başladı ama almayın onları tırt yani. Şunu da söyleyeyim İthaki'de çok iyi bir yayınevidir. Ama klasik bastığı kitapları almam.

ekleme: Kitaplar hiçte ağır değil hepsini okudum çokta sürükleyici gayette anlarsanız ama siz okurken birazcık sıkılabilirsiniz. Sıkılma konusu kitaptan kitaba değişir örneğin bana Genç Werther'in Acıları oldukça gereksiz uzatılmış gibi geldi hatta yer yer sıkılmıştım yani zaten olacakları belli başlı tahmin ediyordum yinede yazar yer yer uzatmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Atari -- 3 Ocak 2018; 11:50:8 >
  • İlginiz için teşekkür ederim. Aynı kitapların iş bankası basımını alacağım. Kitapların uygun olacağını düşünüyorum.
  • Araya bence bir kaç tane polisiye ya da sevdiğiniz konuyla alakalı romanlar sokun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkes yayınevinden bahsetmiş iyi güzel de o kitaplar yeni başlayan biri için kesinlikle uygun değil. Virginia Woolf falan var aralarında, insanı okumaktan bezdirir. İlgini çeken konularda sürükleyici romanlarla başlamalısın.
  • Yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak her ay 2 kitap bitiriyorum kesinlikle bunlarla başlama ağır gelir, bence daha hafif şeyler oku polisiye, bilim kurgu, fantazi romanları seçebilirsin. Bilimi seviyorsan bilim kitaplarınıda okuyabilirsin.
  • Bana bir şey katacak kitaplar arıyorum. O yüzden klasikler ilgimi çekiyor. Sayfa sayılarıda az olduğu için çabuk biter diye düşünmüştüm. Dediğiniz gibi uygun olmayacaksa başlamayayım. Okumaktan soğumak istemiyorum.

Şuan Andy Weir'in Marslı kitabını okuyorum. Yarısındayım. Keyifli bir kitap. Genel olarak bilim kurguyu seviyorum ama bazen sıkıyor. Bunu bitirdikten sonra daha gerçekçi şeyler okumak istiyorum. Aklımda belirlediğim bir kitap yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

Bana bir şey katacak kitaplar arıyorum. O yüzden klasikler ilgimi çekiyor. Sayfa sayılarıda az olduğu için çabuk biter diye düşünmüştüm. Dediğiniz gibi uygun olmayacaksa başlamayayım. Okumaktan soğumak istemiyorum.

Şuan Andy Weir'in Marslı kitabını okuyorum. Yarısındayım. Keyifli bir kitap. Genel olarak bilim kurguyu seviyorum ama bazen sıkıyor. Bunu bitirdikten sonra daha gerçekçi şeyler okumak istiyorum. Aklımda belirlediğim bir kitap yok.

Dostoyevski Kumarbaz ve Yeraltından Notlar'ı okuyabilirsin, sayfa sayısı az ancak gayet dolu kitaplar hani hem sıkılmazsın hem de epey doyurur. Fareler ve İnsanlar, Çavdar Tarlasında Çocuklar ve Simyacı'ya da bakabilirsin. Bana kalırsa karışık bir liste yap hepsinden olsun sonra hangisinden zevk alırsın o tarz ile devam edersin araya tabi yine farklı şeyler alırsın sonra zaten her şey oturur yerine

• Sapiens'e başlayabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilim ilginizi çekiyorsa; Kozmos - Carl Sagan tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.