7-8 yıldır kalecisiz oynuyoruz resmen farkında mısınız ? Paf' tan bir kaleci çıkarılıp oynatılsa bundan daha kötüsü olamazdı diye düşünüyorum.
MUSLERA
Melo çok sağlam bir transferrrrrrrr
riera bana kalırsa.bu adam nedense pek dikkat çekmedi ama aldığımız oyuncuların en iyisi bana göre.topa olan hakimiyeti çok iyi bir oyuncu...
Selçuk İnan.
Muslera yerli olsaydı açık ara derdim, yabancı olduğu için burun farkıyla en iyi transfer diyorum.
kim ne derse desin cevap Mustafa Sarp, Barış Özbek ile çekişir bu konuda
iyi kötü misimovic, elano, keita, jo, santos, meira, neill, dos santos, lincoln.. orta saha, forvet, defans adamları geldi takıma tuttu tutmadı.. ama geldi sonuçta.
ama taffarel ve modragondan sonra ilk defa kelecisi oldu galatasay ın.. en sevindiğim nokta bu.
Uzun zamandır formaları begenmediğim için forma almıyordum ama sarı forma çıkar çıkmaz kesinlikle SELÇUK İNAN forması alacağım. Kim ne derse dedin şuan takımda bize doğrudan kapkı yapan tek futbolcu. Manisadan bu yana takip ederdim Trabzona gittiğinde içim cız etmişti keşke demiştim ama şükür bu sene aldık. Ne demişler geç olsun güç olmasın
SELÇUK İNAN 8
Muslera ile Selçuk'u ayıramıyorum :)
S€lçuk mşlli takımdada gördük
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme