Transferi kapattik bir sürü adam geldi. Eh formalara da isim yazdirma zamani. Sizce bu transfer sezonundaki en iyi transferimiz kim? Her sene forma arkasina o donemin alinan en iyi futbolcunun adini yazdiriyorum ama bu sene kimi yazdirsam bilemedim?
quote:Orijinalden alıntı: dolobbence mustafa sarp & barış özbek yazdır Alıntıları Göster Selçuk inan.
quote:Orijinalden alıntı: SilverlightSelçuk inan.Alıntıları Göster Eboue yazdır, ama en iyi transfer Muslera.
Selçuk, Melo, Muslera Ayrım yapamadım Hatta Eboue biraz izlersek oda bu 3lüye katılacaktır muhtemelen ama zaman lazım biraz.
quote:Orijinalden alıntı: BatuSelçuk, Melo, Muslera Ayrım yapamadım Hatta Eboue biraz izlersek oda bu 3lüye katılacaktır muhtemelen ama zaman lazım biraz.SY90#
quote:Orijinalden alıntı: Noix~SY90# Alıntıları Göster Selçuk tabikide. Eğer isim yazdıracaksanız Selçuk yazdırın. Bu adam İspanyol olsaydı 20 milyondan aşağı alamazdık. Değer verdiğimizi gösterelim.
quote:Orijinalden alıntı: RoohansSelçuk tabikide. Eğer isim yazdıracaksanız Selçuk yazdırın. Bu adam İspanyol olsaydı 20 milyondan aşağı alamazdık. Değer verdiğimizi gösterelim.Alıntıları Göster Muslera bence
quote:Orijinalden alıntı: RoohansSelçuk tabikide. Eğer isim yazdıracaksanız Selçuk yazdırın. Bu adam İspanyol olsaydı 20 milyondan aşağı alamazdık. Değer verdiğimizi gösterelim.Alıntıları Göster AYHAN 18
quote:Orijinalden alıntı: Franco Baresiquote:Orijinalden alıntı: Cihandar13 AYHAN 18 reisssss Alıntıları Göster en faydalı transfer olurmu bilmem ama 2 seyden eminim. 1-çok faydalı olcak 2-formamın arkasına dırek yazdırcam URFALI
quote:Orijinalden alıntı: Vladajuæaen faydalı transfer olurmu bilmem ama 2 seyden eminim. 1-çok faydalı olcak 2-formamın arkasına dırek yazdırcam URFALI Alıntıları Göster Muslera ve Selçuk tartışmasız en iyi trasnferlerimiz, yazdırcak olsam da Selçuk'u yazdırırdım.
quote:Orijinalden alıntı: maicoleMuslera ve Selçuk tartışmasız en iyi trasnferlerimiz, yazdırcak olsam da Selçuk'u yazdırırdım.Alıntıları Göster RMEMS yazdır.. Riera,Muslera,Melo,Eboue,Selçuk
quote:Orijinalden alıntı: ChosenRMEMS yazdır.. Riera,Muslera,Melo,Eboue,Selçuk Alıntıları Göster UJFALUSI
quote:Orijinalden alıntı: ChosenRMEMS yazdır.. Riera,Muslera,Melo,Eboue,Selçuk Alıntıları Göster eboue tabi en çok göz önüne çıkacak isim o olacak , özellikle açıkta oynarsa