Şimdi Ara

bu sıcaklık degrelerı normal mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam, normalde bu mesajı buraya mı yazmam laızm bımyıorum ama yazmak zorundaydım.bu degereler normal mı?

easytune 5 de ıse rpm 899.cpu sıcaklıgı ıse 19-20derece olarak gorunuyor hep.anakarat yada baska degerler everesttekının aynısı hep.sadece cpu degerı benım kafamı karıstırdı.
    acab nerdekı dogrudur

• çok komiksin dostum işlemcin çok sıcak ama
  • ne dıyorusn be kards.dalga gecmede bana bı cevap ver be
  • 1 derece işlemcin yanıyo kardes bi buz dolabına koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 22 Ocak 2007; 19:04:58 >
  • şaka bi yana cidden çok sıcacık cpu un
  • geçin abi siz dalganızı.bıde şu var işlemci fanı arada sırada çalışmıyor.bazende bi yarım saat çalışmadıgı oluyor.inşallah normaldir değerler
  • aux nedir arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen eweresttemi yasıon kardeş
  • rpm de 899 +fan bide duruyomuş ara sıra, hocam sen tam nerde yaşıyosun antartikamı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 22 Ocak 2007; 22:52:20 >
  • cpu bari tam yükte kaç derece?

penguenlerine slm söle

birde şakamı yapıyorsun gerçekten ölemi arkadaş ekran kartının sıcaklığı işlemciye,anakarta gelmiyomu ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 22 Ocak 2007; 22:57:38 >
  • ya vallaha dalga gecmıyorum .anakratın kendı bıosunda sıcaklık 13derece gosterıyor ve fan hızı 0:) ben bunu anlamadım.makıne bole calısması nomal mı dedım herkes benımle dalga gecıyor.everestte 1derece yazıyor ama bıosta sıcaklık 12-13 derece.tas catlasa 20oluyor.ve makıne delı gıbı calısıyor .ama sorun sukı fan donmuyor nıye? donmemesı normal mı?
  • arkadaşım kasanı acaaayiippppp merak ettim kasanı söylermisin birde 2,3 tane fan taksan - lerde dolaşacak kesin.

işlemcin anormal bide anakartın.Ama yine anakart o derece olabilir ama cpu kesin anormal.Birde bi 3,4 saat çalışsın pc,dereceleri gönder.

Kim bilir pc yi açar açmaz kaç derece oluyo

bak dostum normalde

cpu: 25-60
    anakart: 20-60
    ekran kartı:30-80

gibi değerler olması gerek yani bunların ortasında olması gerek benim çekirdekler 55 derece seninki 0 derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 22 Ocak 2007; 23:11:07 >
  • kasa bılındık aopen h600b 400w lık.anakart gigabyte dq6,işlemci e6600.makıne tam 3gundur acık fılm ındırıcez dıye elektrık parası naasıl gelecek bılmıyorum.oyunlarda takılma dersen eser yok.7600gt kullanıyorum.4adet hdd var 1000gb toplamda.sadece kendı kasanın fanı var.hdd ler hep aynı 25-30derece.ekran kartı aynı 55-60derece oyunlardan dolayı cok zorlanıyor.anakart 20derecelerde.ama su var o işlemci nıye 10-15lerde?bıde fan donmuyor o benı delı edıyor.acaba dıyorum su fanı cıkarsam bıde olemı baksam su ıslemcıye donmuyor meret cunku.deli oldum bıde gıttık fan aldık o kadar para verıp.kendı kutusundan cıkan fanda da donmemezlık yapıyordu bozuk dıye degıstırdık yenısıde donmuyor
  • hiiiiç kurcalama sıcaklık değerlerin süpperr manyakk dehşett.Özellikle cpu ya hayran kaldımm
  • buda en son kı sıcaklık degerlerı ınsallah makıne normal calısıyordur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.