bende msi 7800 gt var. Bu kart masaüstü modundayken 48-52 derece arasında çalışıyor. Geçen gün biraz nfs carbon oynayayım dedim. 15-20 dk. kadar normal oynadım, sonra oyun takılmaya, grafikler birbirine girmeye başladı. Sonra da oyundan attı. bir de baktım ekran kartının sıcaklığı 90 dereceye çıkmış. sonra rivatunerı yükledim ordan bütün fan devirlerini %100 yaptım. Şimdi sıcaklık 70 dereceyi geçmiyor ama bu sıcaklık sizce normal mi? yoksa garantiye mi yollamak lazım? garantiye de yollamak istemiyorum, bilgisayarsız kalcam çünkü Yardımlarınızı bekliyorum.
carbonda 70 derece normal bence ama thermal macunlarını falan bi kontroll et.ekran kartının ramlerine bakır sogutucular alıp yapıstırabilirsin.
ramlerin üstünde soğutucu var zaten de acaba fanda mı bi sorun var. yeterince devir mi yapamıyo acaba. bildiğin fan dönüş sayısını falan gösteren program var mı?
everest ultimate rpm olarak gosterio dediğin gibi fanda sorun olabilir toz vs.
70 derece load ta normal bir değer.fanları herhalde düşük değerlerde çalışıyorduki 90 dereceleri gördün.garantiyle falan uğraşma bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme