Şimdi Ara

BU SICAKLIKLAR NORMAL MI? (CENTRINO 1.7 Ghz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SpeedFan programını kullanıyordum ve cpu sıcaklığı için genelde 27-32 arası gösteriyordu, fakat bazen 50 nin üstüne çıkıyordu sıcaklık bende şaşırıyordum görünce... şimdi Everest programını kullanmaya başladım, o programla CPU sıcaklığı 46-60 arası değişiyor, sizce hangi program doğru gösteriyor? Everest doğru ise Centrinolar fazla ısınmıyor diyorlardı benimki neden böyle, sizce normal mi bu sıcaklık değerleri ??? teşekkürler...

• Normal arkadaşım..
  • peki centrinolara ısınmıyor diyorlardı, habire fan çalışıp duruyor sinir ediyor insanı , bilseydim turion 64bit falan alırdım. Sizdeki Centrino işlemcilerin sıcaklıkları ne acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blustery -- 10 Ekim 2006; 8:59:45 >
  • speed fan hardisk sıcaklıgını gosterir senni sıcaklıklar ise gayet notmal 80 e kadar cıkmadıgı surece gayet normal ideal sıcaklıklar ise 48 ile 60 oda senin programı acarken yapılan işlemden ileri gelir sonra yine 48 e duser her elektrikli agalet gibi işlemcilerd ısınır ve arada bi fanın calısması cok normaldir ama seninki fazla ses yapıyosa bilemem ben imzamdaki laptobu gece bile farletmiyorum genelde fanın calıstıgını ama oyun oynarken farkediliyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.