Şimdi Ara

Bu sıcaklıklar normalmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün pc sıcaklıklarına baktım sizce bu sıcaklıklar bu havalarda normalmi ?
    birde hw monitorde auxin diye bir sıcaklık var bu neyin ısısıdır ?
    (bu ısılar sistem boşta ikenki ısılar)
    işlemcim Intel® Pentium® D Processor 945
    (4M Cache, 3.40 GHz, 800 MHz FSB)

işlemci soğutucumhttp://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-vtps-28pk-r1-vortex-plus--intel-lga-775115511561366-&-amd-am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58127

işlemcimin macununu sürdükten sonra 2 kez fanı söktüm ve macunu yenilemedim sıkıntı olurmu ?
    Bu sıcaklıklar pc 20 saat çalıştıktan sonraki sıcaklıklar.
    birde arkadaşlar anakartın güney köprüsüne elimi deyiyorum elimi yakıyor ... Aslında hemen hemen tüm parçalar ısınmış oluyor...power ından ses kartına kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeroplayer06 -- 24 Temmuz 2012; 3:39:47 >

• gayet normal geldi bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal222

gayet normal geldi bana göre

hocam bana pek normal gelmiyo bunlar boştaki ısılar millet boşta 25-30c de kullanıyo tükte bu sıcaklıkları alıyo ben yükte denemedim hiçte baya yükselceğini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeroplayer06

quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal222

gayet normal geldi bana göre

hocam bana pek normal gelmiyo bunlar boştaki ısılar millet boşta 25-30c de kullanıyo tükte bu sıcaklıkları alıyo ben yükte denemedim hiçte baya yükselceğini düşünüyorum

valla onları bilmiyorum benim ekran kartı 45 derecede falan geziyor boştayken işlemcide aynı o civarlarda stok fan kullanıyorum ekstradan fan yok pc de.

bir sorun yaşayacağını sanmıyorum.
  • hocam peki auxin sıcaklığı nedir biliyormusunuz ?
  • arkadaşlar bugün yeniden fotoğraf çektim program 1 saat falan açık kaldı film seyrediyordum pc yi zorlamadığım halde 94dereceyi görmüş pc sizce sıkıntı nedir ?

• Birincisi o islemciler digerlerine gore fazla isinmaktadir. Ama 90 lari gordu ise bi bilgisayarini acip guzel bir temzlik yapman lazim..imkanin var ise twrmal macununu degistir. Kasa ici hava akimini iyi ayarla.bunlar sorununu cozecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemcim normalmi anlayamadım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeroplayer06

arkadaşlar bugün yeniden fotoğraf çektim program 1 saat falan açık kaldı film seyrediyordum pc yi zorlamadığım halde 94dereceyi görmüş pc sizce sıkıntı nedir ?

yukte 60ı gecmemesıne ozen goster arkadasların dedıgı gıbı temızle ben oc yaptıgım halde 57 derecede goruyorm tam yukte. Ama stok fan kullanmıyorum o baska.
  • bu programı kullanma ben bunu kullanıyordum bunda sıs 35 iken speed fanda 40-45 arası bıos tada 40-45 arası yazıyordu yani değerleri yanlış veriyor.
  • bende kışın o.c li kullanıyordum 55 i geçmiyodu yükte ama son günlerde o.c siz kullandığım halde böyle kasada 1 tane toz yok ama termal macun biraz bozuk onu değiştirsem düzelirmi ?
  • hocam speed fan benim anakartla uyuşmuyor program çalışmıyor fanları ayarlıyamıyorum ve sıcaklıklarıda göstermiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.