Şimdi Ara

Bu şike itirafı değil midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ali Yıldırım, kendisine Rüştü Reçber ile alakalı olarak ulaşan bu haberler konusunda Rüştü Reçber ile görüşmüş, bu görüşmede Rüştü Reçber kendisi ile alakalı olarak konuşulan haberlerin doğru olduğunu kabul etmiş ve bunun üzerine; yaptığının ahlaksızlık olduğunun kendisine hatırlatılması üzerinde endişeye düşmüştür. Akabinde; Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman ile telefonda konuşan Rüştü Reçber, yaptığının hata olduğunu kabul etmiş, bu lekeyi Bursaspor’a karşı hatasız oynayarak sileceğini ifade etmiştir. Hatta bu konuda, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ali Yıldırım’a sms mesajı atarak hatasını kabul etmiş ve Bursaspor maçında bu lekeyi sileceğini yazılı olarak Sayın Ali Yıldırım’a göndermiştir.

Fenerbahçeli yönetici Bursa Beşiktaş maçından önce Rüştüyü nasıl arar? İyi oynaması konusunda nasıl baskı yapar?

Rüştünün bir futbolcu olarak arkadaşlarını araması mı daha büyük suçtur (ki Rüştü bunu reddediyor), yoksa Ali Yıldırımın yönetici olarak rakip takım kalecisini arayıp telkinlerde bulunması mı? (ki bunu da Şekip Mosturoğlu itiraf ediyor.)

Umarım Türk futbol kamuoyu ve Beşiktaş camiası bunu peşini bırakmaz. Fenerbahçe yöneticileri maçlardan önce Rüştüyü aramışlarsa, bunu itiraf ediyorlarsa, Serkanı, Ivesayı, Murat'ı, Franco'yu aramadıkları ne malum?

• işte bahsettikleri asıl suç bu. ve bunu kendi ağızlarıyla itiraf ettiler. " Ali Yıldırımla haber gönderdim bursa maçında düzgün oynasın diye "

http://www.youtube.com/watch?v=KKw7MQULmEU

5:40'dan itibaren..
  • Başka bir konuya da yazdım, buraya da aynen kopyalıyorum.

"FB kendi kazdığı kuyuya düşecek, farkında değiller.

Rüştü'nün başka takımlardaki arkadaşlarını arayıp bu tür konuşmalar yaptığını Aziz Yıldırım nereden biliyor? Telefonlarını mı dinletiyor?

Bu konuşmalar doğru diyelim, FB'nin rakipleri Rüştü söyledi diye mi oynadılar? Kaldı ki FB'nin Kasımpaşa, Ankaragücü, Eskişehir maçında attığı goller ortada. Madem bu konuşmalar biliniyordu, neden Bursa maçından önce açıklanmadı?

Yine konuşmaların doğru olduğunu farzedelim, Rüştü gibi Türk futbol tarihinin en başarılı, en dürüst, en efendi oyuncularından birinin ligde herhangi bir arkadaşını arayıp başarılar dilemesinin neresi ilginç? FB'li Alex her hafta BJK'deki, GS'deki, diğer takımlarıdaki Brezilyalı arkadaşlarını arayıp görüşmüyor mudur, başarılar dilemiyor mudur?

Bir de 55. madde diye tutturmuşlar, Beşiktaş küme düşürülmeli, Rüştü futbolu bırakmalı diyorlar ancak ardından Rüştü ile görüşmesi için adam gönderdiklerini belirtiyorlar. Kendi yaptıkları bu 55. madde kapsamına girmiyor mu? Öyleyse FB'nin küme düşürülmesi gerekmiyor mu?"

• her seferinde kazıp sonra unutup ileri adım atıp içine düşmek nasıl bir duygu merak etmeye başladım...
  • Okudugunuzu nasil yorumluyorsunuz anlamiyorum. Neredeyse Rustu'nun yaptigini dogru bulacaksiniz ki sanirim size cok normal geliyor. Ali Yildirim Rustu'nun diger takim oyuncularini aradigi icin Rustu ile gorusup dogru duzgun oynamasini belirtmistir. Dogru mu, bence bu da yanlis. Ama FB, Rustu ile gorusuldugunu inkar etmiyor. Oysa Rustu sabah canli yayinda inkar etti ve futbolu birakirim dedi. Diger oyuncularin iyi oynamasi icin Rustu'nun aramasi mi lazim? (Ali Yildirim yorumumu zaten yaptim)
  • bu nasıl bir mantıktır bakkal?o inkar etti bu kabul etti.yanlış sa ikisi de yanlış itiraf etmesimi doğru yapıyor olanı?
  • İlk aramayı yapan Rüştü. FB yöneticilerin açıklamalarını nasıl dinliyorsunuz anlamıyorum. Rüştü sms mesajı atıyor. Onun üzerine kendisi aranıyor ve kendisine umarız sende bursa maçında iyi oynarsın deniyor.

Siz önce gidin kendi oyuncunuzdan hesap sorun neden sms mesajı atıp da sizin ile maçları olan takımların kalecilerini uyardım diyor. Rüştünün mesajı üzerine Ali Yıldırım onu arıyor ve ona bir şeyler diyor.

Bir arkadaş Rüştü'nün başka takımlardaki arkadaşlarını arayıp bu tür konuşmalar yaptığını Aziz Yıldırım nereden biliyor? Telefonlarını mı dinletiyor? demiş. FB Yöneticisizin açıklamasını adam gibi dinlemediğiniz belli.

Bir çok Televizyon programlarında önemli isimler Rüştü’nün bu aramaları yaptığı söylediler. FB yönetimi isimler verdi .Bu konuşmaların yapıldığını söyleyen. Bundan bile haberiniz yok. Medyada konuşulan olayları söylediler ve Rüştü’nün bu yaptıklarını gündeme getiren kişilerin adları açıklandı.

Kısaca Telefon dinlemesi filan yok. Daha gecen Pazar ve pazartesi akşamları bir program da Rüştü’nün Fenerbahçe ile maç yapan takımların kalecilerini aradığını ve uyarılarda bulunduğunu o programı yapanlar söylemişler di.

Bunun bile farkında değilsiniz sizler ve bjk yönetimi. Biraz tv izleyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç
    bu nasıl bir mantıktır bakkal?o inkar etti bu kabul etti.yanlış sa ikisi de yanlış itiraf etmesimi doğru yapıyor olanı?

Yaw arkadas nasil okuyorsunuz, nasil yorumluyorsunuz? Diger takim oyuncularini 'aman Fener'i yenin' diye arayan birinin kendisinin FB'yi etkileyecek bir macta da duzgun oynamama olasiligi vardir. Bu olaylar uzerine Rustu aranmistir, durduk yere degil yani. Ama yine de yanlis. Olayi oyle yerlere cekiyorsunuz ki hayretler icerisinde kaliyor insan.
  • hala inandırıcı değil rüştünün futbolcuları aradığını mesaj çektiğini nerden bilmeleri.bizi aramaları doğal bilmemne diyor da rüştünün de arayıp şaka yollu olm bu hafta gol yemeyin demesi doğal olmuyormu mesela?hep kendi tarafınıza yomntum bakalım rüştü yüzünden kaybettiğinizi sanıp daha çok şampiyonluklar gider bu kafayla...
  • Ya arkadas isine geldigi gibi konusuyorsun. Bir kere de objektif olmayi dene. Elma diyoruz armut diyorsun. Biz o da yanlis bu da yanlis diyoruz sen hala baska telden caliyorsun. Bundan sonra hic bir mesajina cevap yazmamaya karar verdim. Selametle.
  • neyin objektifliği be kardeşim ne saçmalıyorsun sen o yanlışsa öbürü de yanlış demedikmi neye bahane arıyorsunuz hala.hayatınız bahane olmuş.e böyle başkana bmöyle taraftar ne diyeyim...
  • Dalga mı geçiyorsunuz yahu, ilk aramayı yapan nasıl Rüştü?

Rüştü fb kulübüne durup dururken sms atıp "ben böyle böyle yaptım, ilk benden duyun dedim" mi diyecek Allahaşkına

Bursa-Bjk ve Fb-Ts maçlarındna önce Ali Yıldırım Rüştüyü aradığını açık açık itiraf etmiş. Bunun cezası bellidir ve çok ağırdır. Yerse tabii.

Yöneticinin futbolcuyu araması ile futbolcuların birbirlerini aramaları arasında dağlar kadar fark var.

Rüştüye laf edenler, Alex arada Nobre ile Boboyu arayıp başarılar dilemiyor mu, hani gazetelerde çıkıyor hep. Birbirlerinin maçlarına ailecek gelmiyorlar mı? Alex de bıraksın futbolu o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Okudugunuzu nasil yorumluyorsunuz anlamiyorum. Neredeyse Rustu'nun yaptigini dogru bulacaksiniz ki sanirim size cok normal geliyor. Ali Yildirim Rustu'nun diger takim oyuncularini aradigi icin Rustu ile gorusup dogru duzgun oynamasini belirtmistir. Dogru mu, bence bu da yanlis. Ama FB, Rustu ile gorusuldugunu inkar etmiyor. Oysa Rustu sabah canli yayinda inkar etti ve futbolu birakirim dedi. Diger oyuncularin iyi oynamasi icin Rustu'nun aramasi mi lazim? (Ali Yildirim yorumumu zaten yaptim)

rüştü en iyisini yaptı. ispat etsinler dedi. fener yönetimide tükürdüğünü yalamasın ve ispat etsin. şayet doğruysa rüştünün aradıklar ki doğru gözüküyor bu durumda fener bunları nereden biliyor. evlerine örümcek denilen aletten mi koydu ? tellerini mi dinletiyor yoksa ? hadi ispatlasınlar . ses / video vs ne tür ellerinde kayıtlar varsa medyaya versinler. birde aziz yıldırım feneri futbolun gizli devleti yapıyorlar dedi. buna bakılırsa harbiden de öyle. Bu arada fener sitesinden yaptığı açıklamada rüştünün aradığı kişilerin kendilerini arayıp söylediğini söyledi. be insan sen bi ton kişi saydın sen . hepsi tutup seni mi arayacaktı. rüştü o kadar saf biri mi ki güvenemediği kişileri arayıp böyle konuşsun. hadi arada çürükler çıkıp(birilerine göre dürüstler çıkıp) gereken yerlere haber verebilir ama hepsi de vermezdi.

• "İlk aramayı yapan Rüştü" diyen var yahu inanılır gibi değil , baştan aşağı neresinden tutsan rezillik.

Aziz Yıldırım lütfen bizi bırakma ve hep böyle kal
  • İtalyada olsak bu fenerbahçe çoktan düşürülmüştü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.