Şimdi Ara

Bu sistem darboğaz yapıyormudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 GB RAM
    XFX HD6850 (Default)
    1 TB Seagate HDD
    Xigmatek 600W PSU 80+

Sizce bir sıkıntı görünüyor mu?

Ayrıca yeni ekran kartı almayı planlıyorum, darboğaz olmayacak ama ileriye dönük olucak yani

Yardımcı olan, olmaya çalışan herkeze teşekkürler şimdiden.

• O sistemde herhangi bi darboğaz sözkonusu değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dANTE1337 D kullanıcısına yanıt
    Darbogaz olma olasiligi sifir sen bu sisteme gtx 760 bile takabilirsin ve rahatlikla kullanirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana sorarsan maximum 650 ti boost civarına kadar kullanabilirsin.

• işlemciyi o.c layıp gtx660 alınabilir fazlası bence gereksiz olur

• @Intrepid @AMD HASTASI 044 @gibbon4071 @mbald Teşekkür ederim arkadaşlar yani hiç bir şekilde darboğaz söz konusu değil diyorsunuz r9 290x de alsam sorun cıkmazmı yani?

bir tanıdıgım Phenom x6 1055t işlemci ile r9 290 kullanıyor pc tam performans vermiyor darboğaz oldugu için ama onun işlemcisi benimkinden daha iyi oluyor bende nasıl olmaz anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dANTE1337

@Intrepid @AMD HASTASI 044 @gibbon4071 @mbald Teşekkür ederim arkadaşlar yani hiç bir şekilde darboğaz söz konusu değil diyorsunuz r9 290x de alsam sorun cıkmazmı yani?

bir tanıdıgım Phenom x6 1055t işlemci ile r9 290 kullanıyor pc tam performans vermiyor darboğaz oldugu için ama onun işlemcisi benimkinden daha iyi oluyor bende nasıl olmaz anlayamadım

Sisteminde darboğaz yok şu an için, o işlemci ile GTX 660 Ti bile kullanabilirsin ya da HD 7870 OC, tabi O.C. yaparak.. :) Ancak güncel oyunlar için işlemci yeterli gelmeyecektir.. bu yüzden HD 7850 üzeri anlamlı olmaz bana göre.. eğer işlemciyi değiştirmeyeceksen..

• bu sisteme bu islemci bal gibi dar bogaz yapar i5 650 (4,00 ghz oc.) kullanıyorum ekran kartım 7950 ve zaman zaman darboğaz sorunu yasıyorum yasıyorum.gtx 760 ve hd 7950 birbirine denk kartlar olduklarına gore darbogaz yasarsın
  • O sisteme en fazla 7850-7870 ayarında bir kart takılabilir ama bu da mantıklı olmaz çünkü 6850'den sonra verdiğin paraya değecek bir performans farkı olmayacaktır. O sistemi gittiği yere kadar kullan sonra komple değişim yaparsın.
  • gmyo31 G kullanıcısına yanıt
    Adamdaki islemci 6850 sine darbogaz yapmaz o kadar.7850 ve üstüne sıkıntı olur.iyi bi o.c çekmesi lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler arkadaşlar O.C yapıcam fakat pek bilgim yok voltajlardan falan anlamam sadece mhz sini yükseltiyorum ramlerin mhzsi falan onları biliyorum bu arada anakart Gigabyte g31m-esl en fazla ne kadar oc yapabilirim bide cpu fanı olarak ne onerirsiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.