Şimdi Ara

Bu sistem ets 2 için uygun mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun Aleykum şimdi buraya kayıt oldum eminim ki soruma bu sitede cevap veren arkadaşlar olur herkese hayırlı sabahlar.. Şimdi hemen konuya gireyim benim bütçem çok zayıf aynı zamanda engelliyim ets 2 oyununu çok severim bilhassa şimdiki yeni ets 2 oyununu bir kasa var mağazadan yalnız bir sorun var ben şahsen pc özelliklerinden anlamıyorum sistem şudur fiyatı da bütçeme uygun size sormak istedim bu sistem ile ets 2 oyunu kasma yapmadan oynanır mı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim ama gerçekten bütçem buna uygun

SİSTEM ÖZELLİKLERİ;

İŞLEMCİ: AMD ATHLON X2 ÇİFT ÇEKİRDEK İŞLEMCİ 

İŞLEMCİ HIZI: 2.00 GHZ

ANAKART 938 PİN DDR3

RAM BELLEK: 8 GB DDR3 RAM KİNGSTON 1600 MHZ MAX.20 GB

SABİT DİSK: 80 GB GB SATA HARDDİSK (2.EL)

EKRAN KARTI:  ASUS R7 240 2 GB 128 BİT (SIFIR) PROFESYONEL

HDMI + VGA + DVI

OPTİK SÜRÜCÜ YOK TAKILABİLİR

SES MİKROFON

SATA MİNİ PORT 4 ADET

DDR3 RAM SLOT 4 ADET

PCI SLOT 1 ADET

PCİE 16X 1 ADET

PCIE 1X 1 ADET

SES 5+1

DVI SLOT 1 ADET

RAM DESTEK 1600 MHZ

USB 2.00 6 ADET

ETHERNET 10/100/1000 GIGABIT

250W EVEREST KASA SIFIR

Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..
     Bu sistem ets 2 için uygun mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hala cevap yazılmamış

• Mahmut2123 kullanıcısına yanıt
    sistem iyi değil aksine kötü,o oyun ne kadar sistem özelligi istiyor bilmiyorum ama bu yeni çıkan oyunların nerdeyse hepsini en düşük ayarda zor oynarsın
  • Yorum için teşekkür ederim bu pcnin oyun pc olarak satışa sunulmuş fiyatı da 550 TL bütçemiz de buna uygun olunca yine de sormak istedim yani bu sistemle yeni ets 2 oyunu hiç mi oynanmaz?

• Cevap verecek kimse yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut2123

Cevap verecek kimse yok mu?
    ETS 2 nin o kadar ahım şahım grafiği yok bence yeterli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için şimdi diyorlar ki 2.00 ghz oyun için iyi değil bu ne kadar doğru onu bilmiyorum ancak bu sistemi alacağım yer bu sistemin oyun sistemi için toplanan bir kasa olduğunu söyledi bende konuyu uzmanlara danışmak istedim.. Konu yoruma açıktır tavsiye ve görüşlerinizi beklerim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Fonksiyon Şuan Uygun Değil!
    10 yıl önce açıldı
    2-3 Sistem hakkında bilgi lazım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut2123

quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için şimdi diyorlar ki 2.00 ghz oyun için iyi değil bu ne kadar doğru onu bilmiyorum ancak bu sistemi alacağım yer bu sistemin oyun sistemi için toplanan bir kasa olduğunu söyledi bende konuyu uzmanlara danışmak istedim.. Konu yoruma açıktır tavsiye ve görüşlerinizi beklerim..

Alıntıları Göster
    Onu satan yer milleti kazıklamak için öyle söylüyor. Onlara göre oyunu açıyorsa oyun sistemi oluyor. ets 2 yi oynatır ama düşük grafikler ve düşük fps ile oynarsın. Ayrıca 80gb hddler 10 sene önce satılıyordu, üstelik 2. elmiş. O hdd 10 liralık usb bellek hızındadır, bilgisayarı kullanırken insanı kanser eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Onu satan yer milleti kazıklamak için öyle söylüyor. Onlara göre oyunu açıyorsa oyun sistemi oluyor. ets 2 yi oynatır ama düşük grafikler ve düşük fps ile oynarsın. Ayrıca 80gb hddler 10 sene önce satılıyordu, üstelik 2. elmiş. O hdd 10 liralık usb bellek hızındadır, bilgisayarı kullanırken insanı kanser eder.

Alıntıları Göster
    O kasaya temiz 300 lira verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetRecep1 -- 22 Şubat 2016; 20:48:31 >
  • Oynatır

• Peki arkadaşlar sağlam oyun kasası 550 TL bütçemiz de buna uygun olduğu için bu ets 2 oyununu açacak kadar bir sistem var mı? Arkadaşlar kazıklamak için o fiyata satıyorlar dedi şimdi içime bir kurt düştü.. Bu kasayı alayım mı almayayım mı Mart ayında engelli maaşımı alacam lütfen bu hususta da yardımcı olursanız sevinirim param yok zaten

• Mahmut2123 kullanıcısına yanıt
    kardeşim ucuz diye paranı çöpe atmaya değmez,şu televizyonda 99 liraya iphone satıyoruz diyipte salatalık gönderen satıcılar gibi resmen
    900 lira kadar bütçe ayır bi toplama pc al,hiç yoktan parana değsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skörtıl_Nimo

kardeşim ucuz diye paranı çöpe atmaya değmez,şu televizyonda 99 liraya iphone satıyoruz diyipte salatalık gönderen satıcılar gibi resmen
    900 lira kadar bütçe ayır bi toplama pc al,hiç yoktan parana değsin
    işlemci arıza cıkarır büyük ihtimal.Arkadaşların dediği gibi biraz daha bütçeyi artırıp işlemci ve hdd yi değişirsen bi problem kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazRap61

işlemci arıza cıkarır büyük ihtimal.Arkadaşların dediği gibi biraz daha bütçeyi artırıp işlemci ve hdd yi değişirsen bi problem kalmaz.

Alıntıları Göster
    250 watt psudan bahsetmiş. psuda sorun çıkarabilir.
    yani bu sistemde bir tek ram var oda sağlamsa belli değil birde ekran kartı
    ben 20 yaşındaydım. 2006'dı falandı heralde internet cafelere giderdim bundan tam 10 yıl önce ve o işlemciler vardı. amd athlon x2 doluydu ortalık. 10 yıllık işlemci.
    o sistemle et2 oynanır ama kasabilir. sonra önümüzde sıcak bir yaz var. o pc durmadan reset atar durur, olmadı mavi ekran verir.

şuanda sıfır fiyatları yüksek olduğu için 2. elciler bayram ediyor.
    bugün 5+1 hopörlör satan birini aradık 100 lira, internette çalışıyor yazıyor. sonra telde diyorki yok çalışmadıda yanlış bağlamış olabilirizde babam elektrikçi o tamir edecek te. talep çok diyor. bizde diyecez ki aman kardeşim aman sakın ha kimseye satma o hopörlörü. o hopörlör çok değerli ben alayım bozukluğu önemli değil tamir ettirir kullanırım.....

ulan zaten 3 yıl önce 100 tl ye almış. şimdide bozuk halini 100'e satıyor.

işte ülkenin ekonomisi bozuk diyoruz dinleyen yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetRecep1 -- 24 Şubat 2016; 3:21:02 >

• Yorumlanız için teşekkür ederim o zaman biraz daha para biriktirip sağlam bir oyun pc almakta yarar var

• Fikir vermesi açısından size şua ets2 oynamaya çalıştığım sistemi yazayım. Yeni sistem ve parçalarım yolda ama siz yinede bu sisteme göre aldığım performansı değerlendirin.

TEST SİSTEMİM

AMD X2 4050E 2.10 GHZ İŞLEMCİ

ASUS ANAKART

2 GB DDR2 800 MHZ RAM

512 MB GEFORCE 8500GT DDR2 PCI-E EKRAN KARTI

Çözünürlük 1024 * 768 ayarlar en düşük. Şehir içi 25 - 29 fps arası, şehir dışı uzun yol 35 - 42 fps arası gidip geliyor. Bende maddi olarak ciddi sorunlar yaşadım ve bu sistemi neredeyse 6 aydır ets2 ve pes 2013 oynamak için kullanıyorum idare etti beni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size o bütçeye alınabilecek güzel bir sıfır pc topladım. İleride işlemci yükseltip (mesela a10 7870k gibi) yeni oyunları bile full hd medium ayarlarda oynarsınız.

Şuanda ets2 için gayet yeterli bir sistem yaşadığım ilçede a6-6400k ile sistem toplanmış bir cafede ets2 yi denemiştim ve orta ayarlarda gayet güzel oynamıştım tavsiye ederim. Sistem aşağıda.

http://i.hizliresim.com/Pkpma9.png

• Teşekkür ederim benim demek istediğim aldığım kasa beni yarı yolda bırakmasın şu sistem nasıl mesela

Giriş Yap
    Anasayfa
    Emlak
    Vasıta
    Yedek Parça, Aksesuar, Donanım & Tuning
    Alışveriş
    İş Makineleri & Sanayi
    Ustalar ve Hizmetler
    Özel Ders Verenler
    İş İlanları
    Yardımcı Arayanlar
    Hayvanlar Alemi
    İlan Detayları
    EN UCUZ OYUN BİLGİSAYARI 4 GB RAM 2 GB EKRAN KARTI 128 BİT
    Alışveriş / Bilgisayar / Masaüstü / Modeller / Toplama EN UCUZ OYUN BİLGİSAYARI 4 GB RAM 2 GB EKRAN KARTI 128 BİT - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da Masaüstü Modeller
    Ara
    teknocebim
    Soru Sor
    Denizli, Pamukkale, Siteler Mah.
    Fiyat 699 TL
    İlan Tarihi 31 Ocak 2016
    İlan No 268808531
    Kategori Toplama Masaüstü Modeller
    Ekran Boyutu Ekransız
    Ekran Kartı 2 GB
    Kasa Dikey (Tower)
    RAM 4 GB
    Sabit Disk 500 GB
    İşlemci AMD A4
    Kimden Mağazadan
    Durumu Sıfır AçıklamaKonumu
    İlan Açıklaması

AMD A4 4000 K 3.0 GHZ GERÇEK 4 ÇEKİRDEK İŞLEMCİ TURBO İLE 3.50 GHZ

İŞLEMCİYE TÜMLEŞİK ATİ HD 7480D 128 BİT 4 GB BELLEK EKRAN KARTI

(EKRAN KARTI İŞLEMCİYE TÜMLEŞİKTİR ANAKARTA ONBOARD DEĞİLDİR)

2 CPU + 2 GPU = 4 APU TOPLAMDA 4 ÇEKİRDEK İŞLEMCİ

4 GB KİNGSTON 1600 MHZ DDR3 RAM

500 GB HDD

ASUS 32 GB RAME KADAR VE CROSSFİRE DESTEKLİ FM2 SOKETLİ ANAKART

DVD-RW

FRİSBY 300 WATT LEDLİ SIFIR KASA

KASADA İŞLETİM SİSTEMİ VE OYUNLAR YÜKLÜ HAZIR BİR ŞEKİLDE SİZE GELECEKTİR.

AMACIMIZ CİHAZIMIZIN PERFORMANSINI HIZLI BİR ŞEKİLDE TEST ETMENİZ VE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALIŞVERİŞİNİZİ TAMAMLAMANIZDIR.

SİZ SADECE KASAYI FİŞE TAKIP ÇALIŞTIRACAKSINIZ.

TÜM TÜRKİYENİN HER YERİNE ÖZEL BİR ŞEKİLDE PAKETLENİP KARGOLAMAKTAYIZ

ÜRÜNDEN MEMNUN KALMADIĞINIZ TAKDİRDE KOŞULSUZ İADE ALINMAKTADIR.

ÜRÜN STOKLARLA SINIRLIDIR BU FIRSATI KAÇIRMAYIN

GTA 5 1024*768 ÇÖZÜNÜRLÜKTE AKICI BİR ŞEKİLDE OYNATMAKTADIR DİREKT 4 CPU İSTEMEDİKDEN SONRA TÜM SON ÇIKAN OYUNLARI AÇMAKTADIR

DİĞER PERFORMANS KASALARIMIZ İÇİN DİĞER İLANLARIMIZA BAKINIZ LÜTFEN

PARÇALAR 2 YIL DİSTRİBÜTÖR GARANTİSİ ALTINDADIR SIFIR KASAYA TOPLANMIŞ 2.EL BİR ÜRÜN DEĞİLDİR TÜM PARÇALARIN GARANTİ BELGELERİ KAŞELİ İMZALI VE FATURALI BİR ŞEKİLDE GELMEKTEDİR.

• Kardesim mesajima dikkatli bakarsaniz size sistem toplayip sistem bilgilerini ve fiyatlarini resim olarak attim.

• http://m.n11.com/intel-i5-2nesil-2gb-128bit-ek-oyun-bilgisayari-P105884155

Bu fiyata bu sistem uygun mudur?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.